Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 10:35

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Lambda 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Mě to dělá na benzín něco podobného. Občas se jí nechce rozjet, poskakuje a za pár vteřin se rozjede normálně, občas cítím dočasný pokles výkonu i při rozjetém vozidle. Víceméně to dělá na benzín. Taky už jsem zkoušel všechno možné. Rozdělovač, svíčky, kabely, lepší benzín a já nevim co všechno. Začal jsem si taky říkat, jestli ono to není tak trochu tím, že startuju na benzín a pak přepnu na plyn. Převážnou část jízd tedy jezdím na plyn a řídící jednotka je naučená na tuto směs, když pak hodim benzín, tak ona se s tím nechce porovnat. Občas jezdím chvíli na benzín, aby Felda uplně nezapoměla jak chutná původní palivo a mám pocit, že tyhle závady po čase trochu ustávají, ale ne uplně. Až na to přijdu, tak budu hodně spokojenej, protože tohle je to jediné, co mě na mém autě trápí. Jinak na diagnostice jsem byl a všechno bylo OK. Nicméně u tebe to bude asi trochu něco jiného, než u mě.

13.8.08, 10:16
Pspvek Reklama

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
jvalasekcz píše:
Hele pánové ještě jeden dotaz - když odpojim baterku vymaže se ta řídící jednotka stejně (úplně) jako kdybych to udělal přes PC reset???

a co to je PC reset ten znám jen u MPi miloš

No myslel sem jako základní nastavení...

4. Piaggio Liberty 125

13.8.08, 10:16

Příspěvek 
pajavlk píše:
Mě to dělá na benzín něco podobného. Občas se jí nechce rozjet, poskakuje a za pár vteřin se rozjede normálně, občas cítím dočasný pokles výkonu i při rozjetém vozidle. Víceméně to dělá na benzín. Taky už jsem zkoušel všechno možné. Rozdělovač, svíčky, kabely, lepší benzín a já nevim co všechno. Začal jsem si taky říkat, jestli ono to není tak trochu tím, že startuju na benzín a pak přepnu na plyn. Převážnou část jízd tedy jezdím na plyn a řídící jednotka je naučená na tuto směs, když pak hodim benzín, tak ona se s tím nechce porovnat. Občas jezdím chvíli na benzín, aby Felda uplně nezapoměla jak chutná původní palivo a mám pocit, že tyhle závady po čase trochu ustávají, ale ne uplně. Až na to přijdu, tak budu hodně spokojenej, protože tohle je to jediné, co mě na mém autě trápí. Jinak na diagnostice jsem byl a všechno bylo OK. Nicméně u tebe to bude asi trochu něco jiného, než u mě.

No díky za postřehy. Asi na tom určitě něco bude, ale dva roky to bezchybně fungovalo ať sem na benzín nejel třeba měsíc a pak to přepnul, tak to prostě šlapalo jak hodinky. To co popisuješ ty se stávalo mímu otcikovi, když měl první feldu taky na LPG, ale tomu vždycky když to nejelo na benzín nebo to zlobilo, tak odpojil na 10 min baterku a bylo to v cajku. Já když ji odpojim, tak to blbne furt... A nebo je v hajzlu celá řídící jednotka...

4. Piaggio Liberty 125

13.8.08, 16:36
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4