|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
dzavanl
|
Tak jsem ted volal borcovi co slibil ze se mi nato podiva a rikal ze nema zitra cas a pak odjizdi na tyden. Neni tady fakt nikdo z Brna kdo by se mi nato podival? Ja tomu moc nerozumim a nerad bych neco zmrvil. Budu rad kdyz se nekdo ozve.
_________________ Skoda 120L 1982 LPG
|
5.8.08, 15:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
nebudeme tu robit zo seba neandertalca, co ma obe ruky lave a v hlave miesto mozgu piliny. ukony na overenie toho, ci je posilovac mrtvy, alebo nie, zvladne aj priemerne nedorobeny cigan. takze nejako poriadne rozpis, co ste uz skusali a aky to malo vysledok a tu ti niekto napise a rozpise, co este treba skusat a na co si pri tom dat pozor a nemusis cakat na ziadneho borca.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
5.8.08, 16:47 |
|
|
dzavanl
|
Tak byl vymenenej karbec a vubec to nepomohlo. Nakonec jeden asi 60 lety mechanik jen podle zvuku motoru rekl ze mame podpaleny ventil. Takze ted je auto v OV a shani se automechanik co to da dohromady.
|
18.8.08, 09:17 |
|
|
ferrari
|
No, myslim, ze ten ventil volnobehu to ani nemohol byt, kde to robilo aj na LPG..vtedy je benzinový okruh uplne mimo, nie?
No, a mas to tu, S120, ktora potrebuje mazanie ventilovych sediel (olovnaty benzin), chodi na suche LPG..
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
18.8.08, 19:50 |
|
|
dzavanl
|
No ono to neni moje prace - od zacatku to blbe startovalo a od te doby nez to zacalo blbnout jak ted jsem najel kolem 7000 km. Jinak kdyz to slo tak jsem ji projizdel na benal at to furt netaha jen plyn. Vypada to na praci predchoziho majitele. Pred rokem byla menena bomba na plyn takze to uz nejakyhc par let predtim jezdilo na plyn. Ted mam dilema jestli to spravovat nebo nechat tak. Zacala se mi do kastle chytat liska a nikomu se do plechu moc nechce. Sam to nezvladnu jelikoz by to chtelo striknout aj spodek a nemam vubnec garaz kde by se s tim clovek vyhral.
|
19.8.08, 10:45 |
|
|
|