Autor |
Zpráva |
deak6
|
RIADENIE TRW
|
21.8.08, 18:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Safra, buď používej čárky nebo krátký věty. Tohle sem musel přečíst asi tak 5x než sem to pochopil No a seš si 100%, že je to odtamtud. Aby to neteklo někde jinde a nesteklo to na tu manžetu...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
21.8.08, 20:32 |
|
|
deak6
|
Majlanky píše: Safra, buď používej čárky nebo krátký věty. Tohle sem musel přečíst asi tak 5x než sem to pochopil No a seš si 100%, že je to odtamtud. Aby to neteklo někde jinde a nesteklo to na tu manžetu...
PO PRVE to je moja vec ZE JA AKO PISEM
PO DRUHE JA SOM TVOJU ODPOVED MUSEL PRECITAT 7 X ABY SOM POCHOPIL ZE CO PISES
PO tretie je 100 % ze od manzety tecie olej
|
21.8.08, 21:24 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deak6 píše: PO PRVE to je moja vec ZE JA AKO PISEM
Pokud ocekavas nejakou radu tak by ti lide meli rozumet
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.8.08, 21:34 |
|
|
michalkatka
|
Matthes píše: deak6 píše: PO PRVE to je moja vec ZE JA AKO PISEM Pokud ocekavas nejakou radu tak by ti lide meli rozumet
typický virťák....
tu sme trocha slušnejší a takúto aroganciu znesieme, ale...
ale nech píše ako chce...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
21.8.08, 21:39 |
|
|
škodař
|
Re: RIADENIE TRW
myslím že servo má tlak docela dost velkej (nevím jak je posilovač řešenej ale pokud ti to propouští nějak do manžety tak ti nepomůže vyměnit manžety ta je pouze proti prachu teda pokdu myslíš tu harmonikovou
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
21.8.08, 21:41 |
|
|
deak6
|
Matthes píše: deak6 píše: PO PRVE to je moja vec ZE JA AKO PISEM Pokud ocekavas nejakou radu tak by ti lide meli rozumet
a co sa neda natom rozumiet co som sa spytal???
ja zato nemozem ked je volakto taky magor tu sa neide hadam o pravopis
TREBA ODPOVEDAT A NEDAVAT ZBYTOCNE OTAZKY KTORE TAM NEPATRIA
|
21.8.08, 21:43 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Hele... koukejte se prestat hadat.
A laskave si opravte sloh jo? Kdo to ma cist?
Pul radku vykricniku ani drzosti nikoho nezajimaji.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
21.8.08, 21:46 |
|
|
deak6
|
Re: RIADENIE TRW
myslím že servo má tlak docela dost velkej (nevím jak je posilovač řešenej ale pokud ti to propouští nějak do manžety tak ti nepomůže vyměnit manžety ta je pouze proti prachu teda pokdu myslíš tu harmonikovou [/quote
Vdaka za odpoved najde tu aj JEDEN rozumny clovek nie ako ty ostatny vagabundi co sa nudia a nemaju co robit a druhych otravovat zbytocnymi otazkamy
Naposledy upravil deak6 dne 21.8.08, 21:58, celkově upraveno 1
|
21.8.08, 21:49 |
|
|
patrik-hp
|
Deak 6 stručnej sice jsi a nikdo se tu na tebe nezlobí,ale zvolni...Jak se totiž do lesa volá,tak se z lesa i ozývá...pokud si vyměnil manžetu,tak si neodstranil závadu...Závada je totiž v řízení uvnitř...simering atd...což už ti asi došlo když to stále prolíná
|
21.8.08, 21:51 |
|
|
deak6
|
patrik-hp píše: Deak 6 stručnej sice jsi a nikdo se tu na tebe nezlobí,ale zvolni...Jak se totiž do lesa volá,tak se z lesa i ozývá...pokud si vyměnil manžetu,tak si neodstranil závadu...Závada je totiž v řízení uvnitř...simering atd...což už ti asi došlo když to stále prolíná
cele riadenie som vymenil a manzety som nemenil
|
21.8.08, 21:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jestli tě dobře chápu tak ti teklo řízení, dal jsi druhé a teče znova, to jsi dal druhé nové?
já o tom zatím jen slyšel že řízení teče a dá se v tom něco vyměnit, říkal mi to borec na STK co a jak se dovím časem má dovolenou ,
já sem zatím měnil jednou celé řízení na fábce, co jsem měnil táhla tak jsem si nešiml že by bylo demontovatelné na výměnu nějakých těsnících kroužků, se někdo mrkněte do etky miloš
|
22.8.08, 06:27 |
|
|
deak6
|
slovacek.milos píše: jestli tě dobře chápu tak ti teklo řízení, dal jsi druhé a teče znova, to jsi dal druhé nové? já o tom zatím jen slyšel že řízení teče a dá se v tom něco vyměnit, říkal mi to borec na STK co a jak se dovím časem má dovolenou , já sem zatím měnil jednou celé řízení na fábce, co jsem měnil táhla tak jsem si nešiml že by bylo demontovatelné na výměnu nějakých těsnících kroužků, se někdo mrkněte do etky miloš
Vdaka za pomoc
|
22.8.08, 17:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|