|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Prejfuk...
Zdravím! Prej je normální, že se to dusí a střílí, když dám plnej knedl na studenej motor. To mi tu někdo říkal... Jsem vyměnil ten roztrženej vejfuk (díky Matthesovi za vykuchání a vyfocení mýho starýho i za ten novej a Wiovi, teda teď Carlosovi za to, že mi ho taky nabízel, jenže Matthes byl blíž, takže tak..) a náhle změna! Jako kdybych vyměnil auto! To lítá, jak drak! A vůbec se to nedusí. Nic. Ani to nestřelí. Parádní jízda. A ten vodpich. To jsem nečekal Tak mi příště nevěšte nos na bulánka. Asi si jí nechám. Kam se hrabe Bawor
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
11.8.08, 20:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
No, ono je to možno tým, že členovia TW nikdy nedávajú "plnej knedl" na studený motor...a strieľať to naozaj môže...vieš, škodovice - každá sa správa trochu inak...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
24.8.08, 08:11 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
kdo te nuti davat studenymu motoru plnej knedl.. pokud nikdo, radsi skodovku odevzdej..kousek ode mne bydli chlapik, tak 60 let, pul dne se v ni hrabe, pak nastartuje tim zpusobem, ze seslapne plyn na podlahu,nastartuje a po minute sunda nohu z plynu a dela héééén héééén... to vzdycky kdyz slysim, nakopal bych.. podle zvuku tam tech 5000 ma urcite.. a predstavte si, ze to dela i kdyz mrzne..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
25.8.08, 13:53 |
|
|
CROWACK
|
dávat nepromazanýmu studenýmu motoru plnej knedl? to si rovnou nasypu do oleje písek a mám to bez práce...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.8.08, 14:13 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ne asi, usetri se tim spousta benzinu
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
25.8.08, 15:33 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Kachnis píše: kdo te nuti davat studenymu motoru plnej knedl.. pokud nikdo, radsi skodovku odevzdej..kousek ode mne bydli chlapik, tak 60 let, pul dne se v ni hrabe, pak nastartuje tim zpusobem, ze seslapne plyn na podlahu,nastartuje a po minute sunda nohu z plynu a dela héééén héééén... to vzdycky kdyz slysim, nakopal bych.. podle zvuku tam tech 5000 ma urcite.. a predstavte si, ze to dela i kdyz mrzne.. tak to je blb no , to by mu bolo treba nako sabotovat ....
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
25.8.08, 21:31 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
az umre, tak prestane chlastat a pak si posmrtne uvedomi co za zivota delal spatne a priste to uz neudela
|
25.8.08, 21:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|