Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 00:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 Blinkry blikají... 
Autor Zpráva

Příspěvek Blinkry blikají...
ale netikají !!!! :evil:
Poraďí někdo jak se šetrně ve Fabii dostanu na přerušovač? - bouchnu do něj aby tikal :lol:
Dík Zdenek
/ a ještě dotaz pro pro přítele - lze vyměnit volant z Felicie do Formana ? /bez airbagů/

18.10.06, 23:02
Pspvek Reklama

Příspěvek 
volant z felicie bez bagů (ten dvouramennej) by měl jít do formana namontovat

18.10.06, 23:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
horší by bylo kdybys to měl naopak :lol:

19.10.06, 14:21
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
máš ho nad nohama spolujezdce v pojistkové desce miloš

19.10.06, 20:37

Příspěvek 
slovacek.milos píše:

Mildo,trochu jsi se sekl.Zdenál hledá přerušovač ve Fábii,
Zdeno,co dělají výstražné,také nejdou? /netikají/.Pokud také né,tak si připrav hodně peněz na opravu v servisu,nebo hodně nervů při vlastní opravě.Rozhodni se,zda tikání,či né. čus

21.10.06, 18:43
Mistr mechanik

Příspěvek 
jo pavle sekl jsem se, ale je to u mně normální, dopoledne jsem dělal avii, feldu,probe,pakspojku na pikapu a ještě vozík za koně, na oktávce je přerušovač v palubce jak jsou výstražné a u fábie jsou asi v přepínači pod volantem, tak to mám asi všechno domotané, jo pavle ještě jsi mně vyhrožoval že se u mě stavíš, že pojedeš do rohatce, už jsi tu byl? mám vysávat servis nebo čekat další rok? miloš

21.10.06, 20:25
Mistr mechanik

Příspěvek 
ještě se ni zdá že je přerušovač nad levým kolenem řidiše, po sundání spodní části palubky je tam deska s relátky a jedno velké relátko je přerušovač miloš

21.10.06, 20:29

Příspěvek 
Asi to druhé.Víš sám jak je to s časem.Teď bude velký vánoční úklid a pak pečení,no co mám říkat,všichni to určitě znáte.
Jinak s tím seknutím jsme na tom stejně -viz pojistkovnice ve feldě.Měj se čus

21.10.06, 20:34
Mistr mechanik

Příspěvek 
to relátko bude nad nohama řidiče, musíš sdělat dekl na pojistky, torxovým šroubovákem demotnovat asi šest šroubků, které drží spodní díl palubky nad nohama řidiče a uvidíš desku s relátky, je to relátko první zleva v prostřední řadě, pracuj opatrně, máš tam spínač světel a diagnostickou přípojku, lezl jsem tam kvůli relátku zatím jednou to bylo číslo 108 na TDi, nešla řídící jednotka, ty relátka stojí kolem pětikila a napiš jak jsi to opravil, ještě jsem to neměl, čau miloš

22.10.06, 08:26

Příspěvek 
vopaje píše:
slovacek.milos píše:

Mildo,trochu jsi se sekl.Zdenál hledá přerušovač ve Fábii,
Zdeno,co dělají výstražné,také nejdou? /netikají/.Pokud také né,tak si připrav hodně peněz na opravu v servisu,nebo hodně nervů při vlastní opravě.Rozhodni se,zda tikání,či né. čus

netiká nic. jen blikají. Je fakt že to znervozňuje, zda je daný blinkr... Dík za rady.

23.10.06, 20:03

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
to relátko bude nad nohama řidiče, musíš sdělat dekl na pojistky, torxovým šroubovákem demotnovat asi šest šroubků, které drží spodní díl palubky nad nohama řidiče a uvidíš desku s relátky, je to relátko první zleva v prostřední řadě, pracuj opatrně, máš tam spínač světel a diagnostickou přípojku, lezl jsem tam kvůli relátku zatím jednou to bylo číslo 108 na TDi, nešla řídící jednotka, ty relátka stojí kolem pětikila a napiš jak jsi to opravil, ještě jsem to neměl, čau miloš

tak jak jsem zjistil, ještě je v záruce - tak jsem zabrzil. Ale rozhodně by to bylo rychlejší vlastníma rukama, než objednávka... ale s tou cenou jsem tedy překavpen... já myslel že je tam klasika přerušovač - byť ani ten nevím co stojí /?/ Dík všem za odpovědi. Zdeněk

23.10.06, 20:13

Příspěvek Blinkry blikají...
servis se postavil k opravě svérázně - dojeďte za týden - objednáme nový panel přístojů, je nutné jej vyměnit ! Tak nevím, je špatné relé, panel, nebo auto ? Nebo si servis chce jen dopomoci k panelu !? /samozřejmě na úkor výrobce/.
Zdeněk.
Přemýšlím, jak panel označit, abych věděl že jej "tedy" vyměnili.

30.10.06, 21:23
Mistr mechanik

Příspěvek 
tak co ten přístrojová panel stojí sedmičku už ho vyměnili?, já to tikání pořád slyším z toho relátka a ne z přístrojovky, rozdělávat se mi to nechce miloš

1.11.06, 15:32
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ]