tece voda tece po koberci susti...
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Diky pro me je to novy objev
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
18.10.06, 20:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
no sem si vymyslel postup, ktery vyzkousim... snad to klapne. Ty puvodni nyty mam v planu zbrousit flexou. Jen doufam ze se mi tam v tom stisnenem prostoru podari dat misto tech nytu nove srouby se samojistici matkou... to tahlo chci pro lepsi manipulaci odpojit od kulisy, aby se dalo natocit do nejake rozumne polohy a strcit tam ty srouby, popr. ho zasunout kousek smerem do kabiny, abych tam nejak dostal ten kloub. uvidim no. mozna si to predstavuju jak Hurvajs valku
urcite dam vedet, jak sem dopadl.
S tim placenim nevim. nejakou nejrychlejsi metodu, abycho to mohl pristi vikend montovat. Jestli mas nejakou zkusenost s tim posilanim, tak rekni-ja se prizpusobim. Jinak zitra skocim na postu pozjistovat co a jak...
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
18.10.06, 20:20 |
|
|
Bukaj
|
Matthes píše: Diky pro me je to novy objev
Pardon, já se seknul - provozovna je v ulici Žitavského 528, tamto je asi sídlo firmy...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
18.10.06, 20:20 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ahaaaaaaa, tak tam vim ze neco je ale este sem tam nebyl
|
18.10.06, 20:23 |
|
|
Bukaj
|
Lukas píše: no sem si vymyslel postup, ktery vyzkousim... snad to klapne. Ty puvodni nyty mam v planu zbrousit flexou. Jen doufam ze se mi tam v tom stisnenem prostoru podari dat misto tech nytu nove srouby se samojistici matkou... to tahlo chci pro lepsi manipulaci odpojit od kulisy, aby se dalo natocit do nejake rozumne polohy a strcit tam ty srouby, popr. ho zasunout kousek smerem do kabiny, abych tam nejak dostal ten kloub. uvidim no. mozna si to predstavuju jak Hurvajs valku urcite dam vedet, jak sem dopadl. S tim placenim nevim. nejakou nejrychlejsi metodu, abycho to mohl pristi vikend montovat. Jestli mas nejakou zkusenost s tim posilanim, tak rekni-ja se prizpusobim. Jinak zitra skocim na postu pozjistovat co a jak...
Pokud ho nebudeš vyndavat, tak je to pohoda - jenom opatrně s tou flexou - jsou tam hadice, trubičky s brzdovkou, bowdeny a hlavně NÁDRŽ
Jestli tam budeš dávat šrouby, tak musíš provrtat ta oka, neboť nýty jsou na roznýtovaném konci užší a oko se opírá o tělo nýtu (aby se to nesvíralo). A určitě tam dej hladké šrouby (se závitem jen na konci), aby ty zývity nerozedřely tu gumu. A až to dáš dokupy, tak v prostoru té kosti všechny hadice a trubky, upevni (k nádrži) co nejdál od táhla, aby se něco neprodřelo...
Pokud (předpokládám, že ano) jsi něco z výše uvedeného nepochopil (je to nesrozumitelně napsané), tak až to rozebereš, tak pochopíš
S posíláním mám zkušenost jen malou - posíláme si občas něco s Šemikem a dodací lhůty jsou různé - od dvou dnů do dvou týdnů .
(např. poslední balík, co posílal Šemik, poslal express a došlo to asi po týdnu )
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
18.10.06, 20:34 |
|
|
Lukas
|
jj. no udelam si tento vikend takovy mesni pruzku bojiste... Az mi prijde kloub, tak si podle neho koupim v OVE ve Ferone srouby... ostatni budu resit za pochodu
s tema dodacima lhutama si me ted dostal... Hlavne ze na autech maji dnes podate - zitra dodame. Tak to udelaj tak jak si to posilate se Semikem, at nezavadim novoty.
Coupé club TW
|
18.10.06, 20:43 |
|
|
Šemik
|
Bukaj píše: Tak navzdory chorobě, která na mne skočila, jsem dnes zašel K Fouskovi (mototechna na Zbraslavi) a tu kost zakoupil. Koupil jsem projistotu dvě, kdyby ještě někdo z vás chtěl . Stojí 86Kč. Tahle kost se jmenuje kloub táhla řazení (stejně, jako "ježek v kleci") a nedávala se pouze na 5q, ale i na 4q. Zlomovým byl rok 1987. Do podzimu 86 dávali na všechny vozy "ježka", od podzimu (cca) dávali gumokovový kloub - snížila se tím hlučnost a vibrace, přenášené od převodovky táhlem až na konzolu řazení. Na mé š 130 r.v. 86 je ještě "ježek", ale právě kvůli těm rezonancím ho vyměním za kost. K tomu potřebuji celé nové táhlo na 5q a ještě ten plech, který ho vystřeďuje. Pro ten plech jsem byl na vrakovišti (doloval jsem ho asi hodinu a nechali mi ho zadarmo ) Lukáš: zítra to snad pošlu, nepotřebuješ ještě něco? Šemik: U Fouska jsem sehnal vzdušník 200
Neuvěřitelné, děkuji na stotisíckrát
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.10.06, 12:58 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
|
19.10.06, 18:30 |
|
|
Lukas
|
no vidis! nekecali jsme
ja sem se dneska vsoukal pod auto, shodil kryt nadrze a zjistil sem, ze se na ty nyty flexou nedostanu. je tam ku*va malo mista a mam strach ze bych s ni strejchnul o hadice, nebo nadrz. tka bud pujde tahlo ven, a nebo rucne pilnikem - to bude chutovka...
mozna to jeste pujde odvrtat primo na aute, pokud to nejak otocim...
Coupé club TW
|
19.10.06, 18:41 |
|
|
Bukaj
|
Lukas píše: no vidis! nekecali jsme ja sem se dneska vsoukal pod auto, shodil kryt nadrze a zjistil sem, ze se na ty nyty flexou nedostanu. je tam ku*va malo mista a mam strach ze bych s ni strejchnul o hadice, nebo nadrz. tka bud pujde tahlo ven, a nebo rucne pilnikem - to bude chutovka... mozna to jeste pujde odvrtat primo na aute, pokud to nejak otocim...
Vždyť říkám - Pakárna na entou
|
19.10.06, 19:25 |
|
|
jarousch
|
kost
Tak to máš na víkend o zábavu postaráno. Aby jsi otočil tyč řazení kvůli vrtání nýtů na kosti, tak ji musíš odpojit od převodovky i kulisy. Ale obávám se, že bez kvalitního vrtaku neuspeješ
_________________ zemitě červená 8630 120LS 262°/262°/6,6mm příčňák 120LS/A 5Q 4,22 4P kopretiny 13" 165/70
|
20.10.06, 09:57 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: kost
jarousch píše: Tak to máš na víkend o zábavu postaráno. Aby jsi otočil tyč řazení kvůli vrtání nýtů na kosti, tak ji musíš odpojit od převodovky i kulisy. Ale obávám se, že bez kvalitního vrtaku neuspeješ
stačí perfektně nabroušenej
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.10.06, 15:18 |
|
|
Lukas
|
njn. bude to radost.
uz vidim tu moji klasickou situaci: rozdelane auto zjistim ze mi chybi nejaka kravina za par kacek bez ktere to nedam dohromady podled na hodinky a nasledne zjisteni ze vsechny shopy uz maji zavreno dalsi krok je telefon u ucha a asi 30 min zjistovani, kdo to ma vypujceni Pontiaca od strejdy a cesta pro potrebnou vec na miste jeste trocha boudeni, pac sedi u nejakeho znameho a mobil ma vypnuty pak uz se teda dopracuju k te dotycne soucastce a jedu dodelat auto. vysledek 2 hodiny v pr....
...a takhle to mam skoro pokazde.
aspon se clovek odreaguje kdyz se mu nedari...
Coupé club TW
|
20.10.06, 15:37 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to já mam to samý ale většinou shánim tak do 500ti metrů od baráku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.10.06, 15:38 |
|
|
Lukas
|
ja mam to "stesti" ze nikdo z mych pratel neni v pesim dosahu dedova dvora, kde Rapida vzdycky opravuju
Coupé club TW
|
20.10.06, 15:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|