Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Nezapomeň nechat srovnat hlavu nebo alespoň zkontrolovat rovinnost hlavy, dále zkontroluj přesahy vložek. Jak nahodíš křivou hlavu nebo máš utopené vložky, jde to hned do háje.
|
31.8.08, 10:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
m1ch4el píše: Šemik píše: Vyměň těsnění pod hlavou, bude to buď to nebo něco kolem něho. Jo, zkusim jeste tuhle moznost diky moc vsem za info
hadice, termostat, termocidlo, vsetko skontrolvat PREDTYM AKO POJDE HLAVA DOLE aby si to nerobil zbytocne ako ja...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
31.8.08, 17:39 |
|
|
fatal
rejpal
|
deekay píše: ...aby si to nerobil zbytocne ako ja...
Aspoň jsi se ujistil, že hlavou to není.
|
31.8.08, 21:39 |
|
|
m1ch4el
|
slovacek.milos píše: na těsnění pod hlavou nebo prasklou hlavu je nejlepší svíčka z ventilkem a pak kompresorem tlakuješ při komprsi do válce vzduch a jak ti jdou bubliny do vody máš jasno miloš
aha, a jak ste Sefe vyrobil tu svicku s ventilkem? normalni svicku vyklepnout, namontovat ventilek z autokola a pohoda? Nebo se da koupit primo uz hotova?
|
2.9.08, 11:22 |
|
|
psimi
|
Tak ja si myslim ze je to iba zle odvzdusnene. podla mna je vzduch schovaty v kureniale niekde v chladici, teda treba zohriat motor nech sa otvori termostat a potom zapnut v aute kurenie ,a potom odvzusnovat pomocou toho ventilu v kufri. Hlava musi byt dobra , iba ak by ju pokazil ked sa mu to uz tolko krat prevarilo.
|
2.9.08, 12:39 |
|
|
m1ch4el
|
psimi píše: Tak ja si myslim ze je to iba zle odvzdusnene. podla mna je vzduch schovaty v kureniale niekde v chladici, teda treba zohriat motor nech sa otvori termostat a potom zapnut v aute kurenie ,a potom odvzusnovat pomocou toho ventilu v kufri. Hlava musi byt dobra , iba ak by ju pokazil ked sa mu to uz tolko krat prevarilo.
Myslis? Ahaa...no vyzkouset to muzu, treba to zabere...dik za radu
|
3.9.08, 17:16 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
m1ch4el píše: psimi píše: Tak ja si myslim ze je to iba zle odvzdusnene. podla mna je vzduch schovaty v kureniale niekde v chladici, teda treba zohriat motor nech sa otvori termostat a potom zapnut v aute kurenie ,a potom odvzusnovat pomocou toho ventilu v kufri. Hlava musi byt dobra , iba ak by ju pokazil ked sa mu to uz tolko krat prevarilo. Myslis? Ahaa...no vyzkouset to muzu, treba to zabere...dik za radu hlavne prelez hadice , moze ti to niekde prisavat vzduch . ta zelena co vedie z chladica do toho odvzdusnovaku ( taka zelena vypletana ak mas este origo ) sa casto predere a tade sa ti dostane vzduch do systemu . A VZDY KED VARIS (ALEBO TESNE PRED TYM ) HNED ZASTAV , NEHAJ TO SCHLADNUT , DOLEJ VODU . Nie aby ta napadlo ze este to vydrzi na dojazd . Lebo to zkur.is ako ja
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
3.9.08, 17:37 |
|
|
ventYl
|
len vody neliat hned, ale pockat, nez to vychladne. ked sa naleje studena voda do rozhoruceneho motora, spravi to puk a motor sa anorganickym delenim rozdeli na 2 polomotory
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
3.9.08, 18:01 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
ventYl píše: len vody neliat hned, ale pockat, nez to vychladne. ked sa naleje studena voda do rozhoruceneho motora, spravi to puk a motor sa anorganickym delenim rozdeli na 2 polomotory pisal som doliat t.j. ked bude v expanzke este voda , ked bude prazdna pockat dlhsie
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
3.9.08, 18:03 |
|
|
ventYl
|
jaj tak. ja ked som varil, tak to obvykle uz bolo tak, ze to po ochladeni spolykalo 6 litrov vody, takze expanzka videla vodu len vo forme unikajucej pary
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
3.9.08, 18:04 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
ventYl píše: jaj tak. ja ked som varil, tak to obvykle uz bolo tak, ze to po ochladeni spolykalo 6 litrov vody, takze expanzka videla vodu len vo forme unikajucej pary Aha , no ale to zavisi aj od toho co si predstavujes pod pojmom varenie . Ja ze ked je rucicka teplomera na konci zeleneho pola ( v pripade novsich budikov hranica bieleho a cerveneho pola ) ked je pocut z expanzky len kde - tu bublanie . nie ze rucicka je na doraze a bubla to ako rychlovarna konvica . na to je vyraz HORÍÍÍ !!!
|
3.9.08, 18:16 |
|
|
ventYl
|
Jonny píše: ventYl píše: jaj tak. ja ked som varil, tak to obvykle uz bolo tak, ze to po ochladeni spolykalo 6 litrov vody, takze expanzka videla vodu len vo forme unikajucej pary Aha , no ale to zavisi aj od toho co si predstavujes pod pojmom varenie . Ja ze ked je rucicka teplomera na konci zeleneho pola ( v pripade novsich budikov hranica bieleho a cerveneho pola ) ked je pocut z expanzky len kde - tu bublanie . nie ze rucicka je na doraze a bubla to ako rychlovarna konvica . na to je vyraz HORÍÍÍ !!!
on problem bol v tom, ze u mna pri vareni nebolo termocidlo v kontakte s vodou, takze realne mala voda viac stupnov, ako ukazoval teplomer, ten ukazoval trebars 90, ale v hlave uz ziadna voda nebola.
|
3.9.08, 18:24 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
ventYl píše: Jonny píše: ventYl píše: jaj tak. ja ked som varil, tak to obvykle uz bolo tak, ze to po ochladeni spolykalo 6 litrov vody, takze expanzka videla vodu len vo forme unikajucej pary Aha , no ale to zavisi aj od toho co si predstavujes pod pojmom varenie . Ja ze ked je rucicka teplomera na konci zeleneho pola ( v pripade novsich budikov hranica bieleho a cerveneho pola ) ked je pocut z expanzky len kde - tu bublanie . nie ze rucicka je na doraze a bubla to ako rychlovarna konvica . na to je vyraz HORÍÍÍ !!! on problem bol v tom, ze u mna pri vareni nebolo termocidlo v kontakte s vodou, takze realne mala voda viac stupnov, ako ukazoval teplomer, ten ukazoval trebars 90, ale v hlave uz ziadna voda nebola. to az tak ? a kam sa ta voda podela ?
|
3.9.08, 18:35 |
|
|
ventYl
|
Jonny píše: ventYl píše: Jonny píše: ventYl píše: jaj tak. ja ked som varil, tak to obvykle uz bolo tak, ze to po ochladeni spolykalo 6 litrov vody, takze expanzka videla vodu len vo forme unikajucej pary Aha , no ale to zavisi aj od toho co si predstavujes pod pojmom varenie . Ja ze ked je rucicka teplomera na konci zeleneho pola ( v pripade novsich budikov hranica bieleho a cerveneho pola ) ked je pocut z expanzky len kde - tu bublanie . nie ze rucicka je na doraze a bubla to ako rychlovarna konvica . na to je vyraz HORÍÍÍ !!! on problem bol v tom, ze u mna pri vareni nebolo termocidlo v kontakte s vodou, takze realne mala voda viac stupnov, ako ukazoval teplomer, ten ukazoval trebars 90, ale v hlave uz ziadna voda nebola. to az tak ? a kam sa ta voda podela ?
kacicky vyclapkali
neviem neriesim. rozhodil som motor, zlozil som ho a odvtedy sa nestratilo nic, ani olejova napln nedegraduje, takze to neriesim.
|
4.9.08, 11:50 |
|
|
m1ch4el
|
slovacek.milos píše: na těsnění pod hlavou nebo prasklou hlavu je nejlepší svíčka z ventilkem a pak kompresorem tlakuješ při komprsi do válce vzduch a jak ti jdou bubliny do vody máš jasno miloš
Sefe, to se kupuje primo takova svicka? Nebo si ji sam vyrabite?
|
11.9.08, 15:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|