Autor |
Zpráva |
Majlanky
Junior TW team
|
Hapalo to
Zdar,
menil jsem pricku motoru a kdyz sem ji mel povolenou tak motor zklouznul z heveru a propad se tak o 10-15 cisel. Zastavil se nad zemi Byl jsem naprosto zdrcen lec pricku jsem vymenil zase to zvednul prisrouboval a doufal... Sednul jsem za volant a... Razeni v pohode jako predtim a motor taky bezi? Muze mi nekdo rict jak to? Na cem to zustalo viset? Projel jsem to a chova se to normalne... Co sem mohl pokurvit a jeste se to neprojevilo?
Dik
PS: Jestli chcete nadavejte mi ale hlavne mi odpovezte na vsechny otazky nebo umru strachy
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
5.9.08, 12:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Zajimaci, no hlavne ze jde radit. Asi se tam zaprela prevodovka o karoserii popripade nejaky zpriceny kloub to udrzel
Jinak zklouznout to hold muze no, furt lepci nez kdyz to nekdo nepodlozi vubec
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.9.08, 12:35 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes píše: Zajimaci, no hlavne ze jde radit. Asi se tam zaprela prevodovka o karoserii popripade nejaky zpriceny kloub to udrzel Jinak zklouznout to hold muze no, furt lepci nez kdyz to nekdo nepodlozi vubec
No fakt by me zajimalo jak to no... Ja debil tam jeste navic nechal neutral takze sem byl tuplem posranej... Fakt by me zajimalo na cem to zustalo viset... Vlastne mi ta vec zachranila ruku pac sem ji tam ztrovna mel takze bych ji mel na kasicku
Kloub myslis treba poloosy? Jesli jo tak doufam ze sem je nezkurvil ikdyz je budu za chvili menit...
|
5.9.08, 12:39 |
|
|
fatal
rejpal
|
Neopřela se převodovka přední částí o tunel?
|
5.9.08, 12:41 |
|
|
MATTESS
|
fatal: taky bych to tak viděl.
Docela se divim, že to přežilo řazení
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
5.9.08, 12:42 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
No hele asi jo ale jakto, ze se neohla ta tycka? Nic jinyho to asi bejt nemohlo...
|
5.9.08, 13:02 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jak víš, že se neohla?
|
5.9.08, 13:04 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
fatal píše: Jak víš, že se neohla?
No pac v pohode radim...
|
5.9.08, 13:34 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Treba ti pomohla naka hadice na topeni ze se to neopiralo o tycku ale skriplo to hadici
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.9.08, 16:33 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes píše: Treba ti pomohla naka hadice na topeni ze se to neopiralo o tycku ale skriplo to hadici
No doufam ze mi ji to neprorazilo...
|
5.9.08, 16:52 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Sem si vsim jedny veci. Kdyz po jizde otevru nadrzku s chladici kapalinou(vim ze se to nema) tak si neufoukne. Na starym motoru to delalo ale ten byl v pytli. Na tom novym sem to zkousel poprvy. Je to normalni. A pak kdyz sem odvzdusnoval tak sem mel volnobeh a otevrenenj kohout a odtejkalo to ale kdyz sem pridal plyn tak prestalo. Proc? A zase. Je to normalni?
|
5.9.08, 19:51 |
|
|
Šemik
|
A máš na zátce gumičku vůbec? Ona i ta zátka může být KO.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.9.08, 19:54 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Šemik píše: A máš na zátce gumičku vůbec? Ona i ta zátka může být KO.
Takze by si to melo ufoknout? Ja myslim ze zatka je v pohode, gumicka tam je... Prave se bojim ze jak to padlo tak jeslti to neprosmiklo nejakou hadici ale asi ne... Von ten chladici ohruh by se nemel tlakovat ne?
A je teda normalka ze pri vyssich otackach z odvzdusnovaciho kohoutu netece?
|
5.9.08, 20:50 |
|
|
Šemik
|
Okruh je dělaný jako přetlakový, ale když tam ten tlak není tak to funguje stejně dobře.
Kdyby byla nějaká hadice prodřená byla by pod autem louže a ztrácela by se podstatně voda.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.9.08, 20:56 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
No tak zejtra se projedu a uvidime ale myslim si ze se to obeslo bez nasledku... Teda pokud nepocitam zkusenosti Ted sem si uvedomil ze tam nemohl bejt tlak kdyz sem to pred tim odvzdusnoval a pak to chcipnul. Jediny co to teda schytalo tak byla ta packa co drzela hadici podtalku k posilovaci ta se totiz urvala jak to spadlo...
|
5.9.08, 21:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|