Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Šemik píše: Problém bude ale s tím úhlem, jak jsem si myslel že se to dá vyřešit ofrézováním dosedací plochy tak to moc nepůjde, sebralo by to dole na potrubí hrozně materiálu , tedy asi budu muset přistoupit na podložku
nie je to také tragické, niekde som to videl hotové 5° na hlavu a 5° na karb a sadlo to ako na šerbel... teda stupne neviem presne, ale dokopy to bolo 10°, možno 3 a 7....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.9.08, 06:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Tak jsem sehnal tu skládácí sadu pod karburátor jak dával Nepér link (375kč)
Můžete mi prosím někdo vyfotit co má být na osičce 2.stupně vedle táhla od podlakového ovládání? Neex to u fotky nazývá páčka blokování 2.stupně
Musím to rychle dodělat, zjistil jsem že Fávo motor si nějak pouští do expanzky bublinky od termostatu... Tak to udělám pak přijednom
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.9.08, 15:48 |
|
|
Neex
|
Šemik píše: Neex to u fotky nazývá páčka blokování 2.stupně
No dóóóbře tak správně je to segment odblokování 2 stupně, ale je to prašť jak uhoď
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
5.9.08, 16:43 |
|
|
Šemik
|
Neex píše: Šemik píše: Neex to u fotky nazývá páčka blokování 2.stupně No dóóóbře tak správně je to segment odblokování 2 stupně, ale je to prašť jak uhoď
To jsi mě špatně pochopil, mě je úplně šumafuk jak se to jmenuje, naopak jsem rád že jsi mi o tom napsal, ale dnes jsem to chtěl v mototechně a nějak jsem ani já ani prodavač nevěděli co vlastně chci
|
5.9.08, 16:45 |
|
|
Neex
|
Však jo já vím to já jen ze srandy Jinak se ani nedivím tohle se snad ani samostatně koupit nedá ...koukal jsem po fotkách a ani já ve svých fotkách tady přímo záběr na tuhle potvoru nemám. Snad se najde dobrá duše co ti to vyblejskne
|
5.9.08, 16:49 |
|
|
Šemik
|
Aha, a když bych to tam neměl, byl by to velký problém?
|
5.9.08, 16:51 |
|
|
Šemik
|
Ještě jedna věc, co má být u držáku bowdenu? Pokud si vzpomínám měla by tam být nějaká gumokovová průchodka, či se mýlím?
Tady v kroužku..
|
5.9.08, 17:30 |
|
|
Neex
|
Druhou komoru musíš zablokovat dokud v té první nezačne rychlost proudění vzduchu v difuzoru dosahovat maxima... jen tak budou přechody v pořádku a plynulé
|
5.9.08, 17:34 |
|
|
Neex
|
Šemik píše: Ještě jedna věc, co má být u držáku bowdenu? Pokud si vzpomínám měla by tam být nějaká gumokovová průchodka, či se mýlím?
Nemylíš tam je uchycený bowden
|
5.9.08, 17:38 |
|
|
fatal
rejpal
|
Šemik píše: ...zjistil jsem že Fávo motor si nějak pouští do expanzky bublinky od termostatu...
Takže nebude návrat jen k SEDRu, ale i k 742?
|
5.9.08, 17:49 |
|
|
Šemik
|
Ne, nebude návrat k 742 engine (doufám), bude oprava 781 engine
K SEDRu se doufám již nebudu mít důvod vracet
K LEKRu už mi chybí v podstatě jen ten sklon (zítra se udělá podložka Vím, je to fuj, ale frézování toho sacího potrubí mi prostě přijde dost nereálné), sehnat pár věcí v mototechně a mohl by se tam dát.
Chci to s tou výměnou těsnění pod hlavou (podložení vložek) spojit v jedno, protože hlava se nedá sundat bez sundání sacího potrubí..
|
5.9.08, 18:10 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
Naposledy upravil deekay dne 5.9.08, 18:39, celkově upraveno 1
|
5.9.08, 18:26 |
|
|
fatal
rejpal
|
Šemik píše: ...hlava se nedá sundat bez sundání sacího potrubí..
Jakto? Překáží ti tam?
|
5.9.08, 18:28 |
|
|
Šemik
|
fatal píše: Šemik píše: ...hlava se nedá sundat bez sundání sacího potrubí.. Jakto? Překáží ti tam?
Jo, jak je to sací potrubí otuzené, tak je filtrbox natvrdo narvaný ke karoserii. Doufám že to půjde nějak mírným nasilím nebo s lehkým popuštěním motoru dolů sundat z hlavy, v nejhorším budu muset vůči tomu tuzingu použít sekáček a kladivo, což bych ovšem velmi nerad dělal, chci si to nechat do zálohy kdybych musel LEKR z nějakého důvodu vyndat, neboť Ty říkáš že to nebude dobré a musím uznat, že co jsi ty doposud řekl to se do posledního slova vyplnilo
Krásná sada, až na pár věcí jsem ve svém karburátoru natrefil na všechno Dík za foto
|
5.9.08, 18:40 |
|
|
Neex
|
Šemíku tak jsem ti něco našel... když jsem před pár dny neměl co dělat tak jsem na virtu procházel starší diskuze a všiml si téhle od Nepéra kde řešil kontrolku která signalizovala otevření 2 stupně. Teď jak ses ptal na tu páčku blokování tak jsem si na to vzpomněl že tam byla v krásným záběru jenom jsem tu diskuzi nemohl najít. Tak mrkni jak to vypadá (toho spínače a kabelu si nevšímej).
Edit: Link na tu diskuzi http://skoda-virt.cz/cz/forum/elektrika ... pky-karbu/
Naposledy upravil Neex dne 5.9.08, 18:50, celkově upraveno 2
|
5.9.08, 18:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|