Autor |
Zpráva |
mišo
|
nastavenie predzapalu na 1,6
da sa doma nastavyt predzapal pomocou lampy a VAG, prosim vas postup, ak je to mozne.
hlavne kde sa mieri stroboskopom dakujem
_________________ O1 combi Tdi
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
7.9.08, 10:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: nastavenie predzapalu na 1,6
mišo píše: da sa doma nastavyt predzapal pomocou lampy a VAG, prosim vas postup, ak je to mozne. hlavne kde sa mieri stroboskopom dakujem
mišo ten postup máš ve visu, stroboskop MP1 si najdeš na netu, a bez zvedáku to jde asi pěkně blbě miloš
|
7.9.08, 10:48 |
|
|
mišo
|
na ktorej remenici je ryska
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
7.9.08, 11:00 |
|
|
michalkatka
|
mišo píše: na ktorej remenici je ryska
nič sa tam nenastavuje... všetko to riadi ECU...
miloš si s teba robí srandu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.9.08, 15:54 |
|
|
Kristensen
|
Miloš si z tebe nedělá srandu, na 1,6 se nastavuje předstih, dej na miloše. Michale, 1,6 má snímač otáček v rozdělovači a jeho natáčením měníš základní předstih
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
7.9.08, 18:14 |
|
|
mišo
|
ja viem ze sa nastavuje, ale neviem len kde mam hladat rysku kam namierit stroboskop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ak by mal niekto sajnu kde sa to ma namierit tak by som mu podakoval
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
7.9.08, 19:18 |
|
|
Kristensen
|
mišo píše: ja viem ze sa nastavuje, ale neviem len kde mam hladat rysku kam namierit stroboskop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ak by mal niekto sajnu kde sa to ma namierit tak by som mu podakoval
VAG ho ukáže samo ne?
|
7.9.08, 19:23 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
mišo píše: ja viem ze sa nastavuje, ale neviem len kde mam hladat rysku kam namierit stroboskop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ak by mal niekto sajnu kde sa to ma namierit tak by som mu podakoval
Hele co ja vim tak ryska je na remenici a to na ty co je na klikovce tzn. ta co je na motoru niz. Stroboskop se zamiri na klinak a von uz si poradi. Aspon tak to dela mechnik u myho motoru(136 Rapid)...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
7.9.08, 19:38 |
|
|
Kristensen
|
Majlanky píše: mišo píše: ja viem ze sa nastavuje, ale neviem len kde mam hladat rysku kam namierit stroboskop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ak by mal niekto sajnu kde sa to ma namierit tak by som mu podakoval Hele co ja vim tak ryska je na remenici a to na ty co je na klikovce tzn. ta co je na motoru niz. Stroboskop se zamiri na klinak a von uz si poradi. Aspon tak to dela mechnik u myho motoru(136 Rapid)...
No jo tvůj motor je trošku uplně jinak
|
7.9.08, 19:40 |
|
|
michalkatka
|
hej ale to je len základné nastavenie, ostatok si aj tak tiadi ECU, ak s tým nikto nič nerobil tak je lepšie to nechať tak...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.9.08, 20:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na řemenici žádná ryska není spíš ji hledejte na setrváku otvorem pro snímač otáček,
toto téma se tu okopávalo, ale jasno nemá asi nikdo,
já to třeba řešil asi tři roky zpátky, shodil jsem řemenici vynuloval motor a ty rysky jsem si čmárl žlutou barvou na řemenici i plast, ve visu je pak postup jak spustit program na vag, motor si přidá na 1300 otáček, a natáčením rozdělovače se pak posunuje předstih na 6+-1, jak se to dělá srávně nevím, dělal jsem to jednou jako týmovou práci tak jsem si to neošahal do posledního detailu,
třeba jirka čech by mohl něco vědět, já prolezl i manuály ale nic jsem nenašel, správný postup by mě zajímal, miloš
|
8.9.08, 07:01 |
|
|
mišo
|
to som cital aj ja, len skoda ze tam nieje napisane aj to kde sa to ma merat tym stroboskopom, skuste sa este popytat zatial dakujem
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
8.9.08, 09:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mišo píše: to som cital aj ja, len skoda ze tam nieje napisane aj to kde sa to ma merat tym stroboskopom, skuste sa este popytat zatial dakujem
mišo jsem se díval do té díry kde je normálně snímač otáček a tam by to asi taky nešlo, jedině jak jsme to tehdy dělali sdělat řemenici a ještě horní dekl na rozvodech motor vynulovat na rysky a označit si nulu na řemenici a plastu, pak si vypočítat kolik je těch šest stupnů a tam to stroboskopem dostat miloš
|
8.9.08, 14:13 |
|
|
Neex
|
Tak jsem se pro zajímavost díval do dílenské příručky pro 1,6 a je to tam... ale moc moudrej z toho nejsem vzhledem k tomu že jsem 1,6 v pazourech ještě neměl. Dělají to přes tester zapalování a diagnostiku.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
8.9.08, 14:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Neex píše: Tak jsem se pro zajímavost díval do dílenské příručky pro 1,6 a je to tam... ale moc moudrej z toho nejsem vzhledem k tomu že jsem 1,6 v pazourech ještě neměl. Dělají to přes tester zapalování a diagnostiku.
to víme, ale ten tester snímá co, se nemůžem dopracovat k těm ryskám kde jsou, nejsou tam třeba přípravky na řemenici? nebo fotku neumíš? miloš
|
8.9.08, 15:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|