|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Dandy
|
Riadiaca jednotka?
Zdravim.
Mam škoda felicia 1.3MPI 98 r.v.
Asi pred tyzdnom mi zacalo za jazdy auto trhat...akoby nedostatok benzinu...ale to len chvilu robilo.Cim dalej,tym to bolo horsie.Za jazdy auto zacalo trhat a aj na 3000 otackach ked som drzal auto tak otacky brutalne klesli na nulu...motor sa vypol,ale dalsim startovanim natocil.Ale vcera mi zdochol tiez a uz som ho nemohol natocit,pockal som 10 minut a nastartoval som ho.
Myslel som ze to bude benzinom a tak som vymenil palivovy filter a vycistil aj nadrz.
Napada ma len palivove cerpadlo...ze je upchate ale ja fakt neviem,Kamos mi rozpraval ze to moze byt aj riadiaca jednotka tak ja uz naozaj neviem...
Za kazdu radu dakujem
|
15.9.08, 17:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Riadiaca jednotka?
Dandy píše: Zdravim. Mam škoda felicia 1.3MPI 98 r.v. Asi pred tyzdnom mi zacalo za jazdy auto trhat...akoby nedostatok benzinu...ale to len chvilu robilo.Cim dalej,tym to bolo horsie.Za jazdy auto zacalo trhat a aj na 3000 otackach ked som drzal auto tak otacky brutalne klesli na nulu...motor sa vypol,ale dalsim startovanim natocil.Ale vcera mi zdochol tiez a uz som ho nemohol natocit,pockal som 10 minut a nastartoval som ho. Myslel som ze to bude benzinom a tak som vymenil palivovy filter a vycistil aj nadrz. Napada ma len palivove cerpadlo...ze je upchate ale ja fakt neviem,Kamos mi rozpraval ze to moze byt aj riadiaca jednotka tak ja uz naozaj neviem... Za kazdu radu dakujem
nahlaš kolik máš tlak čerpadla, to musíš měřit tlakoměrem a pak se pohnem dál, výměna palivového filtru je dobrá věc ale hlavní údaj je tlak čerpadla pak se pohneš dál miloš
|
15.9.08, 18:03 |
|
|
Dandy
|
Dakujem za radu .No bol som za mechanikom a zmeral som ten tlak cerpadla a bol normalny,tak sme sli dalej...
Precistili sme to cepradlo ale zavada bola na regleri co spina palivove cepradlo...ked sa akokeby nahrialo tak potom uz motor nechcel startovat...ale vymenou to uz islo ....
Aj jednoducha vec moze robit problemy autu
Ale inak dakujem
|
17.9.08, 06:43 |
|
|
michalkatka
|
Dandy píše: Ale inak dakujem
myslíš relé palivového čerpadla....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.9.08, 09:05 |
|
|
Dandy
|
jo jo...prepac za preklep...
Bolo to rele palivoveho cepradla
|
17.9.08, 17:41 |
|
|
Jura
|
Sakra...pdobnej problém mám.... to se jako to relé zahřívá? Jestli to špatně chápu? Ikdyž já to mám to stejné, ale vždy když mám málo benzínu v nádrži, ale to mám asi něco jinýho...
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
17.9.08, 17:48 |
|
|
jvalasekcz
|
Jaký je ,, normální " tlak čerpadla?
_________________ 1. FELICIA 1.3BMM 50KW krátká, rv. 95, naj. 215 000 km, LPG pohon od 160 000 km, 45l toroid. nádrž - už spí 2. OPEl CORSA 44KW, rv.97, 1.4ltr, benzín, naj. 200 000 km - šel do světa 3. FABIA 1.9 SDi kombi, rv. 2003, naj. 210 000 km 4. Piaggio Liberty 125
|
17.9.08, 19:51 |
|
|
Dandy
|
dokelu hoši,dnes som bol presvedčený že auto pojde,ale zlobilo zase....ale už to robilo výnimočne.
Po dlhom skumani som asi prisiel na chybu,možno bude problem v halovom snímači,zajtra ho kúpim a uvidím čo sa bude diat ďalej
|
18.9.08, 19:38 |
|
|
Dandy
|
Zdravím zas.Kupil som Hallov snimač otačiek a pomohlo to
|
19.9.08, 18:50 |
|
|
ferrari
|
Hádam už natrvaĺo...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
20.9.08, 08:53 |
|
|
Dandy
|
to ferrari....
ide to uz v pohode
|
22.9.08, 17:21 |
|
|