Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 15:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Tachometr Favorit-Felicie 
Autor Zpráva

Příspěvek Tachometr Favorit-Felicie
Nevím kam to dát.
Snazim se nacpat palubní počitač z felicie do fáčka.
Ted mam ale trosku problem. Snimač na rychloměru mi asi nesnímá dobře. Protože při rychlosti 30Km/h mi má přepnout udaj o spotřebě z litru za hodinu na l/100km ale to mi prepne až tak v 50Km/h. tak se ptam jestli ma felicie jinej tachometr než fávo? Vevnitř uspořádaný, jestli tam není něco navíc co by mohlo mít vliv na snímánní rychlosti a fáčko to nema??

18.9.08, 12:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Tachometr Favorit-Felicie
v.kalandra píše:
Nevím kam to dát.
Ted mam ale trosku problem. Snimač na rychloměru mi asi nesnímá dobře. Protože při rychlosti 30Km/h mi má přepnout udaj o spotřebě z litru za hodinu na l/100km ale to mi prepne až tak v 50Km/h. tak se ptam jestli ma felicie jinej tachometr než fávo? Vevnitř uspořádaný, jestli tam není něco navíc co by mohlo mít vliv na snímánní rychlosti a fáčko to nema??

najdi si ostatní ten tvůj příspěvek a tam jsem se tě ptal kam dáš snímač na tachák :?: , asi to dopadne tak že tam budeš muset dát palubku i přístrojovku z feldy miloš

18.9.08, 14:21

Příspěvek Re: Tachometr Favorit-Felicie
slovacek.milos píše:
v.kalandra píše:
Nevím kam to dát.

najdi si ostatní ten tvůj příspěvek a tam jsem se tě ptal kam dáš snímač na tachák :?: , asi to dopadne tak že tam budeš muset dát palubku i přístrojovku z feldy miloš

No ten snímač snímá na fávo tachometru. ale asi špatně. at to dam kam chci, snima porad stejne. Blby ze to nezobrazuje rychlost ten počítač-pak bych vedel ze to je spatny a nebo ne

18.9.08, 16:41

Příspěvek 
Vystup z prevodovky je fa/fel rovnaky. Nahony meraca rychlosti sa lisia len koncovkou. Budik som rozoberal len feliciovy, ale podla mna budu vnutri principialne rovnake. Nekeca ti nahodou ten merac?

18.9.08, 19:37

Příspěvek 
kwiko píše:
Vystup z prevodovky je fa/fel rovnaky. Nahony meraca rychlosti sa lisia len koncovkou. Budik som rozoberal len feliciovy, ale podla mna budu vnutri principialne rovnake. Nekeca ti nahodou ten merac?

no to prave nevim jestli keca-funkci tachometru to nema. ale neprijde mi to normalni. hlavne kdyz mi to prumernou rychlost zobrazuje15km/h to je malo. co ten náhon, nebude to v tom?? To čidlo je nalepeny na zadni stěně tacha s tim že snímá změny magnetickyho pole. nebo neco v tom smyslu. Tak jestli se to u felicie nemneni nejak rychleji, častěji.

18.9.08, 20:03

Příspěvek 
jo tak to bude ona v té feldě je to trochu jinak uspořádany ten mechanysmus

18.9.08, 21:51

Příspěvek 
Milan Koukal píše:
jo tak to bude ona v té feldě je to trochu jinak uspořádany ten mechanysmus

No pokud je to tak, tak jsem dost nahranej :-( moje polepy budou muset pryč a fávo přístrojovka taky :cry: Samotnej tachometr asi vymněnit nejde co? Slysel jsem že má i jinou stupnici,je to pravda??

19.9.08, 06:27

Příspěvek 
si tam udělej nějakej mezikus s magnetem, jako je tady http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... E8%EDta%E8

a jinak nějaké info možná tady: http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =17&t=5199

19.9.08, 07:20

Příspěvek 
no_-_name píše:
si tam udělej nějakej mezikus s magnetem, jako je tady http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... E8%EDta%E8

a jinak nějaké info možná tady: http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =17&t=5199

To by mozna slo ale nemam kde si to udelat, navic nevim jak tam ma byt ten magnet umístěnej atd. to mi prijde jednodussi vymnenit jen budíky i kdyz to bude škoda

19.9.08, 07:38
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]