tece voda tece po koberci susti...
Autor |
Zpráva |
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
ferrari píše: Lukas píše: jde ten kohout sehnat novy, nebo musim hledat na vrakovisti? nestíham čítať 6 strán, asi ti to už poradili, ale stačí kúpiť gumičku pod kohút a O krúžok do kohúta. Vcelku bezproblémová výmena a náklady cca 10 korún...
jj, to uz sem vyresil. naklady 4,50kc ale diky za radu. A uz mi to pres tyden ani nekaplo a spolujezdci maji suche boty, tak se to asi povedlo...
ted se to kapku zvrhlo mimo tema a resime tady kloub tahla razeni...
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
26.10.06, 20:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lukas
|
to Bukaj: kachna je v troube, kachna je v troube...
balicek dorazil, moc diky. Po vikendu poslu prachy
Coupé club TW
|
27.10.06, 10:32 |
|
|
Bukaj
|
Lukas píše: to Bukaj: kachna je v troube, kachna je v troube... balicek dorazil, moc diky. Po vikendu poslu prachy
Hlavně, že Kachnis není v troubě
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
27.10.06, 11:25 |
|
|
ferrari
|
Tak som si prelúskal celých 7 strán (zistil som, že som "objavil ameriku" s tým kohútom) a veľmi ma zaujíma "kosť story" Ja mám túto kosť tak brutálne vyhrkanú, že mám pomaly problém radiť (všetky prevody okrem 4ky idú nepresne - a to mám najazdených poctivých 74 000 km ( a bolo to tak už aj pri 65000 km) - neviem, či by predsa len nebolo lepšie staré prevedenie, bolo síce mierne hlučnejšie, ale omnoho jednoduchšie = bezproblémové na údržbu ( a tá stará klietka sa dá ľahko vymeniť).
Taká otázka - je kosť na 5q a 4q rovnaká?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
27.10.06, 21:17 |
|
|
Lukas
|
ferrari píše: Tak som si prelúskal celých 7 strán (zistil som, že som "objavil ameriku" s tým kohútom) a veľmi ma zaujíma "kosť story" Ja mám túto kosť tak brutálne vyhrkanú, že mám pomaly problém radiť (všetky prevody okrem 4ky idú nepresne - a to mám najazdených poctivých 74 000 km ( a bolo to tak už aj pri 65000 km) - neviem, či by predsa len nebolo lepšie staré prevedenie, bolo síce mierne hlučnejšie, ale omnoho jednoduchšie = bezproblémové na údržbu ( a tá stará klietka sa dá ľahko vymeniť).
Taká otázka - je kosť na 5q a 4q rovnaká?
no tak podle toho co tu psal Bukaj, tak by mely byt stejne...
s tou kosti samozrejme dam info, az ji vymenim. Pristi tyden se do toho pustim...
Jinak ten kohout je ted upe luxusni... vubec nekape, topi, dneska sem to uz sand naposledy odvzdusnil...
Ted do tohoto tematu o vode na koberci pridam jeste jednu podotazku...jak jinak nez zcela mimo...
zrovna sem odjizdel domu, otviram prihradku pred spolujezdcem, ze si tam hodim obal od tatranky a zustal mi v ruce ten zamek. jako cele to talcitko i se zamkem... a jeste nejaka pruzinka... je 23hod a tma jak v pytli, tak sem to nijak nezjistoval co a jak. Jen me zajima, jestli uz to nekdo z vas daval dohromady . jestli to jde a jak tam jsou zaludnosti... zitra jeste pohledam v aute zbytek, pac sem nenasel ten zobacek, co to viko drzi zavrene...
Coupé club TW
|
27.10.06, 22:21 |
|
|
Wlezley
|
Jestli sem to správně pochopil, tak sem to nepochopil.
Možná sem vedle a tak píšu howadiny. Ale votom potom.. COOL
_________________ Škoda 120LE (M II) šedivá 1987, motor Felicia BMM 50kw
nedokončená karoserie, brzdy ani motor - čekám na jaro..
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=16078
Naposledy upravil Wlezley dne 28.10.06, 04:15, celkově upraveno 1
|
27.10.06, 22:33 |
|
|
Lukas
|
myslel ten kloub razeni (kost), co od 87 nahradil tu klec (jezka v kleci)
Coupé club TW
|
27.10.06, 22:37 |
|
|
Wlezley
|
Lukas píše: myslel ten kloub razeni (kost), co od 87 nahradil tu klec (jezka v kleci)
ahááá... tak sem to si nepochopil. Mam v tom boordell...
já to mam v tý mojí bílý milovaný z roku 88...
|
28.10.06, 03:58 |
|
|
Wlezley
|
Lukas píše: Ted do tohoto tematu o vode na koberci pridam jeste jednu podotazku...jak jinak nez zcela mimo... zrovna sem odjizdel domu, otviram prihradku pred spolujezdcem, ze si tam hodim obal od tatranky a zustal mi v ruce ten zamek. jako cele to talcitko i se zamkem... a jeste nejaka pruzinka... je 23hod a tma jak v pytli, tak sem to nijak nezjistoval co a jak. Jen me zajima, jestli uz to nekdo z vas daval dohromady . jestli to jde a jak tam jsou zaludnosti... zitra jeste pohledam v aute zbytek, pac sem nenasel ten zobacek, co to viko drzi zavrene...
Já už sem to řešil ale nevyřešil. Našel sem u nás (tim myslim v Plzni na Košutce, né doma ) na černý skládce 5 kusů těchto "zámků". Vzal sem je domů a ponořil do horké wodky (wodowodní wodky, né Božkov Wodky). Zámky jsou jak nowi, libowi a wywoněny. Nechceš jeden? Dáwat to dohromady nemá smysl a snad to ani nejde. Když se to jednou už rozpadne, tak je to v Řitce (Řitka je u Prahy).
Obějdi si parkoviště, otevři nějakou škodovku a máš to. NEZAPOMEŇ TAM ZANECHAT LÍSTEČEK, ŽE SI TO JAKO DLOUHODOBĚ (nebo TRVALE) PŮJČÍŠ BEZ NÁROKU NA ÚROKY Z PRODLENÍ. Slušný motorista jistě pochopil, že toto nebylo myšleno vážně, nikde nekraďte, ani sobě ani jiným (druhým) (třetím)
Né, jako sranda musí bejt, ne?
Někde si sežeň novej zámek. Táta tam měl provizorně skřípnutej kousek papíru. Trochu topři rozjezdu přehnal s plynem a kaslík udělal "lup" a byl připraven k použití (samovolně se otevřel a paírek vyletěl - pamatuji si na to ještě jako dítě, papírek mi vletěl do oka)
(((papírek mi vletěl... né Papírník.. Papírník sem já a sám sobě do oka vletět neumim )))
|
28.10.06, 04:37 |
|
|
Šemik
|
Spravit to jde, měse to taky rozsypalo. Někde jsem to už kdysi psal, zkusim to najít
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.10.06, 08:54 |
|
|
Šemik
|
Tak tady to máš. Snad se ti to podle toho podaří opravit... http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=972
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.10.06, 09:01 |
|
|
Lukas
|
Diky, zatim se to opravil tak trochu prozatimne, protoze sem nasel jen jednu pruzinku (tu co je na ten zobacek, co ty dviraka drzi zavrene...) takze tu tam mam a ty dve si musim obstarat na vrkovisti, takze sem je "nahradil" tema matkama M4 na trnech (to taky byla komedie udelat na nich zavity pro ty matky, kdyz k tomu nic nemas... ale povedlo se) a ty matky sem pritahl kapku vic, aby se to samo neotviralo, takze zatim tak... az budu mit cestu kolem vrakoviste, tak si ty pruzinky urco obsaram, pac to je takova prasacka oprava...
Coupé club TW
|
29.10.06, 19:58 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
když už budeš na vrakovišti tak sežen celej zámeček a máš to
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.10.06, 20:01 |
|
|
Lukas
|
zamek je dobry, me vypadl zamek i s tou packou (tlacitkem) proste ta pojistka na tech trnech mi vypadla a nekam se podela i s tema 2-ma pruzinkama...
Coupé club TW
|
29.10.06, 20:02 |
|
|
Lukas
|
takze sem se pustil do vymeny toho kloubu razeni... dokapala me k tomu predpoved pocasi-porad strasi se snehem, tak uz se to nedalo dele odkladat.
nyty sly odbrousit celkem dobre - no tak hodku sem si s tim hral (mel sem strach o nadrz) nahradil sem je 10-kama sroubama s hladkou casti driku. (5 zelezarstvi sem objel nez sem je sehnal - vsude mi nabizeli jen s pulkulatou hlavou a ja chtel 6-ti hranou) se samojistici matkou.
tahlo razeni sem odpojil od kulisy a vytahnul sem toho cervika co ho jisti na prevodovce, takze sem si s nim mohl krasne otacet...
no a to je uz snad vsechno - dal sem tam novy kloub, srouby, kryt nadrze a hotovo
razeni je presne, radici paka se uz nevikla na vsechny strany. Vsechny rychlosti jdou zaradit krasne, jen je trochu problem vyradit 5-ku a zpatecku a za jizdy se mi pres 3500 trochu zvysil hluk v kabine, tak to jeste musim kuknout... nejake napady.
Jinak i kdyby se mi uz tohle nepodarilo do zimy vyresit, tak to za ty 2,5 hodiny mrznuti pod autem stalo.
Coupé club TW
|
31.10.06, 20:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|