Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 19:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 velký problém 
Autor Zpráva
rejpal

Příspěvek 
party_boy píše:
Koukám, že dneska jsou ty autoškoly pouhá formalita :roll:

Z čeho tak usuzuješ? :shock:

25.9.08, 21:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
ja bych to zase tak nerikal...dneska je nekdo automechaniky vyucenej ale neudela si na aute stejne nic....nekdo ma ridicak a nevi ja se nabiji baterka....to je to same....

25.9.08, 21:48
Profil ICQ

Příspěvek 
fatal píše:
party_boy píše:

nezlob se na mě, ale zeptat se jak se nabijí autobaterie... tohle vše se v autoškole učí.. základní technické úkony jsou součásti výuky..

25.9.08, 21:49
Profil ICQ

Příspěvek 
vzdyt to tady pisu..ze nekdo se vyuci automechanikem...a stejne neumi nic opravit...a taky se to uci...

25.9.08, 21:51
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Bolthorn píše:
nezlob se na mě, ale zeptat se jak se nabijí autobaterie...

Nezlobím. Ale připadá mi, že to přeháníš. Vrchol obsluhy u většiny současných aut je tankování paliva, vše ostatní musí dělat servis. Tak proč by autoškoly měly žáky učit jak se nabíjí baterka. Navíc je běžnou praxí, že se ženským doporučí zavolat servis nebo stopnout ochotného chlapa, jelikož je všeobecně známo, že průměrná ženská je technický antitalent.

25.9.08, 21:55

Příspěvek 
No já bych to neviděl nijak hrozně, většina mých spolůžáků by ani neuměla nastartovat auto s manuálním sytičem, někdo si ani neumí vyměnit kolo protože neví kde v autě je rezerva... :roll: ŘP samozřejmě mají

Příspěvek 
tak takový člověk nemá dostat ani vyučák.. a za jsme u toho, jestli neselhala vzdělávací složka, když dostane takovej exot výuční list.. to samé je i s řidičákem..

Profil ICQ

Příspěvek 
vyucak by dostat nemel...ale je tomu bohuzel tak...s tou obsluhou aut to mas pravdu..auto ma servisni interval kdy chodi na prohlidky ...pokud s nim neco je ..odtahovka a hotovo..v autoskolach se dnes neuci jak se jezdi se 120nebo favem...dneska sednes do auta..a jedes..nic vic te nezajima...jako uzivatele...kdyz ses automechanika rozumis autum tak nechodis do servisu ale staras se sam...i kdyz kovarova kobyla chodi bosa.... :lol: mluvim za sebe :lol:

25.9.08, 22:00
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Bolthorn píše:
...jestli neselhala vzdělávací složka...

Jestli tady neselhal spíše zdravý rozum. :roll: Mně je mnohem milejší řidička, která neumí vyměnit kolo ani nabít baterku, než řidička, která má sice obojí našprtáno, ale snaží se mě sestřelit z vozovky. Takže tak.

25.9.08, 22:08

Příspěvek 
Stejne furt nechapu proc chce nabijet baterku, kdyz ji alarm houka. Kdyz kouka tak baterka musi byt nabita nee?? Jinak by asi tezko houkala kdyby baterka byla vyštavena...

25.9.08, 22:32

Příspěvek 
DRYVER píše:
Stejne furt nechapu proc chce nabijet baterku, kdyz ji alarm houka. Kdyz kouka tak baterka musi byt nabita nee?? Jinak by asi tezko houkala kdyby baterka byla vyštavena...

no třeba mě alarm v Rapidu houká pokud odpojim baterku... a taky v případě když je baterka úplně vybitá... takže souhlasim s tim že je asi prázdná baterka...

Octavia 4X4 TURBO Obrázek

25.9.08, 23:36
Profil ICQ

Příspěvek 
fatal píše:
Bolthorn píše:

Jestli tady neselhal spíše zdravý rozum. :roll: Mně je mnohem milejší řidička, která neumí vyměnit kolo ani nabít baterku, než řidička, která má sice obojí našprtáno, ale snaží se mě sestřelit z vozovky. Takže tak.

ne kdepak zdravý rozum neselhal.. spíš tě sestřelí ta co neumí vyměnit kolo aní nabít baterku... a když chci používat automobil, tak bych měl mít o něm aspoň nějaké základní znalosti.. ať jsem chlap nebo ženská..

26.9.08, 15:25
Profil ICQ

Příspěvek 
fatal píše:
party_boy píše:

Čekal jsem, že se někdo takto zeptá. Jako promiň ale:
bee píše:
2) co dělat s vybitou baterií? předpokládám, že nějak vyndat, nabít a znova zandat?

U tohoto jsem si fakt myslel, že si dělá prdel. Však mi neřikej, že se jí o tom nezmínili? Zdá se mi, že bohůžel ne.
Proto jsem autoškolu označil jako formalitu.

26.9.08, 15:53

Příspěvek 
Bolthorn píše:
fatal píše:
Bolthorn píše:

ne kdepak zdravý rozum neselhal.. spíš tě sestřelí ta co neumí vyměnit kolo aní nabít baterku... a když chci používat automobil, tak bych měl mít o něm aspoň nějaké základní znalosti.. ať jsem chlap nebo ženská..

Blbost, sestřelit tě může kde kdo. Ona může bejt daleko lepší řidička než třeba já. Já to tady fakt nechci rozvádět, ale to jestli je někdo našprtanej předpisama nebo technickejma věcma vůbec nenapovídá o tom jaký je řidič.

26.9.08, 15:57

Příspěvek 
Alarm má svůj samostatný zdroj. Kdyby zloděj chtěl ukrást auto a odpojil baterku, odpojil by tím i alarm. Proto alarm houká i při vytáhnuté (vybité) baterii.

26.9.08, 17:28
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další