Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Re: Tak to máte vyřešné....a teď:
gokralik píše: Felicia BMM LPG: Při každém startování startér točí tak cca 5-10s než motor naskočí...zdá se mi to poněkud dlouhá doba. Jinak motor po nastartování jede docela dobře (je trochu líný, ale to má za následek už cca 50tkm nevyměněné filtry - děda je tvrdohlavý a říká že to není třeba měnit).
přesně to mi dělá filda taky...ale když jezdim na benźín, tak to startuje krásně i teplý, když jedu na plyn, zastavim na kafe, a pak startuju, startuje dlouho......už sme to nastavovali, koukali na dobu vstřiku atd, ale všechno je dobrý...už nevim
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
26.9.08, 14:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Ondras83 píše: gokralik píše: Felicia BMM LPG: Při každém startování startér točí tak cca 5-10s než motor naskočí...zdá se mi to poněkud dlouhá doba. Jinak motor po nastartování jede docela dobře (je trochu líný, ale to má za následek už cca 50tkm nevyměněné filtry - děda je tvrdohlavý a říká že to není třeba měnit). přesně to mi dělá filda taky...ale když jezdim na benźín, tak to startuje krásně i teplý, když jedu na plyn, zastavim na kafe, a pak startuju, startuje dlouho......už sme to nastavovali, koukali na dobu vstřiku atd, ale všechno je dobrý...už nevim
Ano ano...děda startuje i studený motor na LPG proto to tak dlouho trvá. Já myslel že mu to dělá i na benál, ale prý ne. Tak to je vše v pořádku. Říkat mu, ať startuje na benál a pak ať to nechá přepnout je zbytečné on má svoje pravdy. Je lepší mučit 10s baterku a startér než jet chvíli na benzín...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.9.08, 17:32 |
|
|
Ondras83
|
gokralik píše: Ondras83 píše: gokralik píše: Felicia BMM LPG: Při každém startování startér točí tak cca 5-10s než motor naskočí...zdá se mi to poněkud dlouhá doba. Jinak motor po nastartování jede docela dobře (je trochu líný, ale to má za následek už cca 50tkm nevyměněné filtry - děda je tvrdohlavý a říká že to není třeba měnit). přesně to mi dělá filda taky...ale když jezdim na benźín, tak to startuje krásně i teplý, když jedu na plyn, zastavim na kafe, a pak startuju, startuje dlouho......už sme to nastavovali, koukali na dobu vstřiku atd, ale všechno je dobrý...už nevim Ano ano...děda startuje i studený motor na LPG proto to tak dlouho trvá. Já myslel že mu to dělá i na benál, ale prý ne. Tak to je vše v pořádku. Říkat mu, ať startuje na benál a pak ať to nechá přepnout je zbytečné on má svoje pravdy. Je lepší mučit 10s baterku a startér než jet chvíli na benzín...
nj, jenže já mám teplej motor, zastavim, dám si kafe, startuju na benzín a nechytá to stejně...já sem nemyslel že to je dobře, je to špatně, ale nevim proč
|
26.9.08, 19:41 |
|
|
gokralik
|
Ondras83 píše: nj, jenže já mám teplej motor, zastavim, dám si kafe, startuju na benzín a nechytá to stejně...já sem nemyslel že to je dobře, je to špatně, ale nevim proč
Jo takhle...no myslím že ti asi neporadím. Na tohle už moje znalosti nestačí, já umím tak maximálně vyměnit žárovku.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.9.08, 20:37 |
|
|
michalkatka
|
mne na LPG štartuje teplý lepšie, chytí hneď ako sa pootočí motor, studený na benzín chytá hneď a na LPG hneď + 0,5s...
pravda že ja mám karbec a pri prehode na LPG najprv musím vyjazdiť benzín s karbu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.9.08, 12:35 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: mne na LPG štartuje teplý lepšie, chytí hneď ako sa pootočí motor, studený na benzín chytá hneď a na LPG hneď + 0,5s...
pravda že ja mám karbec a pri prehode na LPG najprv musím vyjazdiť benzín s karbu...
na LPG to nechytá stejně...když je to teplý a jezdim na LPG, tak to startuje na benzín dlouho, na lpg žádná změna....jak jezdim na beznín, mám teplej motor, cvrknu a frčim...neim čim to je...fotřikovo fáčko (1989) chytá bez problému na lpg i na benzín....
|
28.9.08, 08:44 |
|
|
|