|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Svině
tak...jedu pro bráchu k busu, vyřadim, brzdim a chcípla...startuju, nechytá, na lpg nechytá...tak sem otevřel kapotu, vyměnil sem snímač otáček, startuju...chytla ale hned chcípla, přepnu na lpg, startuju, startuju...chytla a už bez problému...za jízdy přepnu na benzín, je to trošku jiný, ale už dobrý...mám v autě 2 snímače otáček, jeden měl bejt dobrej (ten sem teď vyměnil za ten starej), ten starej je takovej náladovej, při 5 tis už nestíhá a auto cuká...nevim co s tim, myslíte že to je náhoda, nebo to auto odpaluje halláky ???
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
28.9.08, 08:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Hallova sonda je jednoduchý prvek, jak se vůbec může porouchat, že by přepětí?
|
28.9.08, 08:52 |
|
|
ventYl
|
ale ved hall je len kocka kremiku, to by s tym nemalo mat nic spolocne... ja mam za to, ze to je snad neznicitelne
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
28.9.08, 09:31 |
|
|
Ondras83
|
ventYl píše: ale ved hall je len kocka kremiku, to by s tym nemalo mat nic spolocne... ja mam za to, ze to je snad neznicitelne
na ten jeden to auto střílí, kouří černě, nejde do otáček...vyměnil hall a jede to....teď to teda jede zas na ten starej no, ale já neim kua....
|
28.9.08, 10:25 |
|
|
Jiri
|
nemas tam nejakej problem s elektrikou na tom snimacu...nekde na vagu si s tim byl nekdy
|
28.9.08, 10:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já četl v jedné odborné knížce že helák je naopak citlivý přístroj a že když zkoušíš jiskru tak jedině se svíčkou jinak dlouhá jiskra která vyledí z fajky na motor ho může vyřadit z činnosti, a jeho funkci zjistíš jedině vagem blok měřených hodnot otáčky miloš
|
28.9.08, 13:48 |
|
|
varok
|
Možná záleží od jakého výrobce to je, ne? Ale taky jsem četl někde, na netu, že snímač otáček je dost citlivý na silné otřesy a nárazy. Prý je to uvnitř špatně vyřešené. Sám jsem to ještě neměl rozebrané tak nevím.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.9.08, 14:11 |
|
|
Ondras83
|
Jiri píše: nemas tam nejakej problem s elektrikou na tom snimacu...nekde na vagu si s tim byl nekdy
minulej tejden sme to měli napíchnutý a nikde nic...to tam byl ten "dobrej" kterej mi včera znenadání odešel...já jo ještě zkusim, až to bude jezdit, třeba to auto bylo jen nějaký uchlastaný, nebo je blbej LPG
|
28.9.08, 15:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|