Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Sadra17 píše: koupim a pak přídou na řadu ú(o)pravy
úpravy??....opravy jsou základ....docela by mě zajímalo co s ní chceš dělat...já mám pár nápadů přes zimu, ale neim jak to bude vypadat atd...pochlub se ... (když sem neměl auto, popsla sme 3 stránky ve wordu, co s nim všechno udělám, teď auto mám a udělal sem max go a koupil liťáky ...)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
28.9.08, 18:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
Ondras83 píše: Jiri píše: si kup toho rovera s tou 1.4 naklepes kde jakou 1.6 feldu akorat nevim jestli by ses stim dostal do tech 40se vsim no no, ale to by pak jezdil na TW srazy jako Kris :D:D....černá ovce rodiny nn...kup si feldičku, nejradši 1997 a vejš
no jo taky duvod ja sem taky premyslel ze bych zmenil...abych aspon trochu mezi vas zapadl...ale ten rover jezdi za malo coz me vyhovuje zavodit tady taky nepotrebuju
|
28.9.08, 18:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: Sadra17 píše: koupim a pak přídou na řadu ú(o)pravy úpravy??....opravy jsou základ....docela by mě zajímalo co s ní chceš dělat...já mám pár nápadů přes zimu, ale neim jak to bude vypadat atd...pochlub se ... (když sem neměl auto, popsla sme 3 stránky ve wordu, co s nim všechno udělám, teď auto mám a udělal sem max go a koupil liťáky ...)
liťáky , HP, stabiky , a trošku našlápnout motor
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.9.08, 18:41 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: Ondras83 píše: Sadra17 píše: koupim a pak přídou na řadu ú(o)pravy úpravy??....opravy jsou základ....docela by mě zajímalo co s ní chceš dělat...já mám pár nápadů přes zimu, ale neim jak to bude vypadat atd...pochlub se ... (když sem neměl auto, popsla sme 3 stránky ve wordu, co s nim všechno udělám, teď auto mám a udělal sem max go a koupil liťáky ...) liťáky , HP, stabiky , a trošku našlápnout motor
hm hm ...všechno mám
nechceš moje liťáky ??...
|
28.9.08, 18:44 |
|
|
Jarda S.
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.9.08, 18:47 |
|
|
Ondras83
|
nezbyli prachy a co chceš tahat z BMM?...neboj se ...mám doma 2x solexy 40
|
28.9.08, 18:51 |
|
|
Jarda S.
|
Ondras83 píše: nezbyli prachy a co chceš tahat z BMM?...neboj se ...mám doma 2x solexy 40
já to auto chci na běžný ježdění
|
28.9.08, 18:58 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: Ondras83 píše: nezbyli prachy a co chceš tahat z BMM?...neboj se ...mám doma 2x solexy 40 já to auto chci na běžný ježdění
já taky...solexi nemám...ale neim no...čip na feldu byl na mě drahej a abych z toho dostal 56 kw s hlavou je nahouby....
|
28.9.08, 19:02 |
|
|
MATTESS
|
já jsem docela rád, že jsem svoje vozidlo do 40t Kč prodal
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
28.9.08, 19:27 |
|
|
Jarda S.
|
|
29.9.08, 15:55 |
|
|
Jarda S.
|
|
29.9.08, 15:56 |
|
|
Jarda S.
|
dneska sem jel v autoškoláckej s 220 000 a jela jak ďas
|
2.10.08, 18:55 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: dneska sem jel v autoškoláckej s 220 000 a jela jak ďas
mpi nebo bmm??....
dneska známej koupil docela pěknou, zelenou kombi 1996, najeto 141tis, bmm, trošku chycený lemy (jen to zapertlování) a prahy...blatník taky vlastně trošku, za 34 tis....holka mu zrušila feldu...
http://ondras83.rajce.idnes.cz/Bouracka/
|
2.10.08, 20:22 |
|
|
Jarda S.
|
Ondras83 píše: Sadra17 píše: dneska sem jel v autoškoláckej s 220 000 a jela jak ďas mpi nebo bmm??.... dneska známej koupil docela pěknou, zelenou kombi 1996, najeto 141tis, bmm, trošku chycený lemy (jen to zapertlování) a prahy...blatník taky vlastně trošku, za 34 tis....holka mu zrušila feldu... http://ondras83.rajce.idnes.cz/Bouracka/
MPI dneska to jelo jak svin to auto bylo jak vyměněný včera totál zdechlý a dneska supr
|
2.10.08, 20:27 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: Ondras83 píše: Sadra17 píše: dneska sem jel v autoškoláckej s 220 000 a jela jak ďas mpi nebo bmm??.... dneska známej koupil docela pěknou, zelenou kombi 1996, najeto 141tis, bmm, trošku chycený lemy (jen to zapertlování) a prahy...blatník taky vlastně trošku, za 34 tis....holka mu zrušila feldu... http://ondras83.rajce.idnes.cz/Bouracka/MPI dneska to jelo jak svin to auto bylo jak vyměněný včera totál zdechlý a dneska supr
třeba jinej benzín...u tý bílý feldy...no, na ten rok trochu podivná cena (idkyž sem si nevšim kolik má najeto) a je tam hlavně málo, sakra málo fotek...ten druhej odkaz mi nejde
edit...auto z prahy nebrat bude to vylítaný po kostkách, má do prosince technickou, takže to bude vrak...jdi od toho pryč....
|
2.10.08, 20:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|