|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Viky
Pan Kapitán
|
Ondras83 píše: jo jo...to sou ty 8čky nebo 10tky...daj se normálně sehnat pláště i duše....není problém a ještě si můžeš vybrat vzorek ...teréni, nebo cestovní
Da mi nekdo odkaz na 4.00-8?
Nasel jsem jenom nejaky na www.sportjacht.cz, ale vyber teda nic moc.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
29.9.08, 17:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Viky píše: Ondras83 píše: jo jo...to sou ty 8čky nebo 10tky...daj se normálně sehnat pláště i duše....není problém a ještě si můžeš vybrat vzorek ...teréni, nebo cestovní Da mi nekdo odkaz na 4.00-8? Nasel jsem jenom nejaky na www.sportjacht.cz, ale vyber teda nic moc.
můžu se ti podivat v krámě zejtra, jestli to jsou vůbec oni, dyštak bysme se pak domluvili....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
29.9.08, 18:42 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ondras83 píše: můžu se ti podivat v krámě zejtra, jestli to jsou vůbec oni, dyštak bysme se pak domluvili....
Dik, byl bych rad vedel co je na vyber. Na e-shopech nic moc.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
29.9.08, 18:54 |
|
|
Ondras83
|
Viky píše: Ondras83 píše: můžu se ti podivat v krámě zejtra, jestli to jsou vůbec oni, dyštak bysme se pak domluvili.... Dik, byl bych rad vedel co je na vyber. Na e-shopech nic moc.
máš to daleko do HK ??
|
29.9.08, 18:58 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ondras83 píše: Viky píše: Ondras83 píše: můžu se ti podivat v krámě zejtra, jestli to jsou vůbec oni, dyštak bysme se pak domluvili.... Dik, byl bych rad vedel co je na vyber. Na e-shopech nic moc. máš to daleko do HK ??
Nijak zvlast, jezdivam tam i sluzebne. Akorat musim Oskarka nejdriv prihlasit no, pak prijdou na radu gumy, pokud mne teda s tema co tam jsou nevyhodej z STK.
|
29.9.08, 19:15 |
|
|
Ondras83
|
Viky píše: Ondras83 píše: Viky píše: Ondras83 píše: můžu se ti podivat v krámě zejtra, jestli to jsou vůbec oni, dyštak bysme se pak domluvili.... Dik, byl bych rad vedel co je na vyber. Na e-shopech nic moc. máš to daleko do HK ?? Nijak zvlast, jezdivam tam i sluzebne. Akorat musim Oskarka nejdriv prihlasit no, pak prijdou na radu gumy, pokud mne teda s tema co tam jsou nevyhodej z STK.
hele mrknu tam a pak se domluvíme, nejlepší by bylo sejít se v HK, poštou to posílat nechci a hlavně by se ti to asi moc nevyplatilo finančně...takže rozměr 4.00/8
|
29.9.08, 22:24 |
|
|
|