Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: když začínáš a ještě škodovku nemáš, měl bys možná zvážit, jestli by nebylo vhodnější sehnat 136ku nebo 135ku, já osobně bych tak volil
Myslis 742.136? No v sedanu 136 je to nejlepci co muze byt... Doufam zes nemyslel favořiť
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.9.08, 13:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
urcite myslel sedan, strach by mu nedovolil doporucovat favořiť pravda je ze 135/6 L/GL budou jednou historicky velmi cenne,protoze jich taky nebylo mnoho...navic v nich uz se clovek i pomerne slusne sveze... navic blok a 8 kanalova hlava davaj velky prostor ke skrytym upravam,ze
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.9.08, 13:16 |
|
|
TunnerTonek
Příspěvky: 16 Bydliště: Veselíčko nad Moravou / Jižní Moravěnka
|
Z která škodovek je vůbec dobrá tak na opravu
_________________ Potřebujeme poradit začátky u Škocny.. MOC PROSÍME O RADY
|
30.9.08, 13:22 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ono je to uplne jedno,ale podle roku vyroby se da predpokladat postup koroze a opotrebeni dilu,ovsem jsou i vyjimky, ze auto z roku 80 muze byt lepsi nez jine auto z roku 88, je to podle majitelu.. jinak je jedno jesli 105/120/130... ikdyz zly jazykove tvrdi,ze treba 130 je naprd rotoze ji praska hlava,jiny tvrdi ze to dela i 120LS... je to jen o zachazeni s danym agregatem.. takze je fuk, co mas za typ, namakas se na tom stejne
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.9.08, 13:47 |
|
|
TunnerTonek
|
No myslím radši teda začnem motorem.. pak vám sem hodím screen co jsme teda pořídili
|
30.9.08, 13:56 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Matthes píše: Vít píše: když začínáš a ještě škodovku nemáš, měl bys možná zvážit, jestli by nebylo vhodnější sehnat 136ku nebo 135ku, já osobně bych tak volil Myslis 742.136? No v sedanu 136 je to nejlepci co muze byt... Doufam zes nemyslel favořiť
když se ptá na 120, tak mu asi nebudu nabízet favorita ne, to bych mu mohl rovnou nabídnout svýho, myslím sedana, samozřejmě
|
30.9.08, 14:01 |
|
|
TunnerTonek
|
Vít píše: Matthes píše: Vít píše: když začínáš a ještě škodovku nemáš, měl bys možná zvážit, jestli by nebylo vhodnější sehnat 136ku nebo 135ku, já osobně bych tak volil Myslis 742.136? No v sedanu 136 je to nejlepci co muze byt... Doufam zes nemyslel favořiť když se ptá na 120, tak mu asi nebudu nabízet favorita ne, to bych mu mohl rovnou nabídnout svýho, myslím sedana, samozřejmě
Ne Favorita toho vážně nechceme.. to se nám ani nelíbí
|
30.9.08, 14:02 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ber sedana 136 GL, nic lepšího nemůžeš v téhle řadě mít
|
30.9.08, 14:04 |
|
|
TunnerTonek
|
Vít píše: ber sedana 136 GL, nic lepšího nemůžeš v téhle řadě mít
Taky mi přijde nejlepší..
Jinak ještě jsem se zeptat, je těžké vyndat celý motor a dát to pak dohromady mám z toho docela dilema
Naposledy upravil TunnerTonek dne 30.9.08, 14:48, celkově upraveno 1
|
30.9.08, 14:09 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Nebo prostou 130ku a pak motor z favorita/felicie/fabie, sice historická hodnota se bude rovnat nule, ale pokud vám nejde o raritku (což asi ne) tak to je nejlehčí, protože sehnat 135/6 sedan je opravdu těžké.
EDIT: vyndání a nandání je o ničem, a rozborka sborka, pokud člověk neni levej a třídí si to, nebo fotí, tak to jde.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
Naposledy upravil Carlos dne 30.9.08, 14:49, celkově upraveno 1
|
30.9.08, 14:47 |
|
|
TunnerTonek
|
Carlos píše: Nebo prostou 130ku a pak motor z favorita/felicie/fabie, sice historická hodnota se bude rovnat nule, ale pokud vám nejde o raritku (což asi ne) tak to je nejlehčí, protože sehnat 135/6 sedan je opravdu těžké.
To opravdu nejde tak o ten sedan ani tak nejde nebo jde
|
30.9.08, 14:49 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
TunnerTonek píše: Carlos píše: Nebo prostou 130ku a pak motor z favorita/felicie/fabie, sice historická hodnota se bude rovnat nule, ale pokud vám nejde o raritku (což asi ne) tak to je nejlehčí, protože sehnat 135/6 sedan je opravdu těžké. To opravdu nejde tak o ten sedan ani tak nejde nebo jde
To bude tim, že se tu neselši zatim rapiďácí, my máme radši sedany.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
30.9.08, 14:50 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ve dvou jde motor vyndat lehko, od zapoceni prace za 30 minut je venku, samozrejme pokud nejsou komplikace jako zarezle srouby a tak...
|
30.9.08, 14:51 |
|
|
Martin91
|
Kachnis píše: ono vas to nadseni po par letech prejde a pak uz to budete jen udrzovat pri zivote... ale je hezky, ze i dnesni mladaci dou po skodovkach
Tím chceš říct že už jsem starej dědek??? Jsem bude mi v dubnu 18..
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
30.9.08, 14:57 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
mesic po tvych 18 mi bude 26, neslo o tebe
|
30.9.08, 14:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|