Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 18:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 jsem naštvanej na poldy 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Petkar píše:
bitmap píše:
fatal píše:
A to má policista právo ti cokoliv sebrat?

Bohuzel, policista ma "pravo" v podstate na cokoli.
Podle nejakeho nalezu NS(US, uz nevim), jehoz cislo si nepamatuju, neprislusi obcanum hodnotit zakonnost pocinani prislusnika ozbrojenych slozek SS, tudiz ty musis strpet vsechno, co si na tebe organ vymysli, a az nasledne si muzes stezovat a vec pripadne nejak resit, pokud bylo jeho jednani v rozporu se zakonem, nebo prekrocil svoji pravomoc.
Bohuzel, asi si kazdy dokaze predstavit jak by vypadalo nasledne dokazovani, takze vrele nedoporucuju snazit se s organem nejak vyjebavat, jak radi vsemozne clanky na netu :)
.

...Ještě podotýkám, že nejsem policajt :D

už sem chtěl psát, že je mezi námi Vetřelec :D...

jinak rozumné vysvětlení a sem zase o něco chytřejší...díky :wink:

3.10.08, 13:50
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Petkar: vsak to co pises neni vubec v rozporu s tim, co pisu ja :)
Je jasne, ze maji presne dane hranice co smi, co uz ne a jak co maji delat, kazdopadne ty jsi povinen ridit se pokyny organa i kdyz vis, ze na to co ti narizuje nema pravo. Az nasledne si muzes stezovat a dotycny z toho bude mit pruser jak Brno, pokud se ti to povede dokazat. Kazdopadne pokud budes mit videozaznam jako jediny dukaz, tak te poslou k sipku, protoze kdyz uz to nekdo pripusti jako dukaz, tak jedine jako podpurny a pokud nemas svedka, nebo jiny "poradny" dukaz, tak jsi v perdeli, to je bezna praxe.

3.10.08, 15:13
Mistr mechanik

Příspěvek 
petkar přesto že policat nejsi tak tomu celkem rozumíš, možná jsi byl na pluku a máš něco odslouženo, jsi voda na můj mlýn já si stěžovat budu, ještě nevím když neudělám přestupek který jsem neudělal tak polda musí mít na zastavování vhodné místo, a ne na značce děti neváš nějaký zákon nebo předpis jak mají benga zastavovat?
a nevíš kam si stěžovat? naposledy to bylo na oddělení stížnosti a kontroly brno, ale to je úroven, camcání nesmyslů, místo zákonů popisování tlachů, hrůza děs
jinak ti děkuji miloš

3.10.08, 15:33
Mistr mechanik

Příspěvek 
našel jsem si na netu že berou stížnosti na email lhůta 60 dnů, jsem se zrovna bavil taky s jedním co má vrakec tak jsem fakt trefil na unikátního de..la miloš :D

3.10.08, 17:15
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2