Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 21:47

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 petice 
Autor Zpráva

Příspěvek 
já vyděl favorita kterej měl už pátýho majitele a byl přepsanej na původního prvního mjitele šecko bylo řešený přes kupný smlouvy to by tak šlo obejít ne? :oops:

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

8.10.08, 16:07
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Moderátor

Příspěvek 
to si vYdel husty veci..nevim co tu resite..proste se plati za jeden aktualni prepis, ne ze kdyz melo auto 15 majitelu pred tebou,tak zaplatis 150.000 :roll: . takovy debilove zatim nevladnou

http://kachnis.techsajt.cz

8.10.08, 16:53
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<

Příspěvek 
Na tenhle systém je potřeba síly. Ani 1000 mluvících nepřemůžou jednoho, který koná! Já se určitě 3.11. dostavím. Ještě teda musim nějak pořešit školu... ale snad to vyjde 8)

Obrázek

8.10.08, 17:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
já se nedostavim, ale budu vás všechny podporovat od tepla rodiného krbu :lol:

sou to kreténi a neuvědomujou si, že prachy maj jen voni a pár papalášů, který jim sypou kapřiky do kapsy...zbytek čr žije normálně....kdyby ty pičusové radši minulej rok vybrali těch 70 miliard, co nám zůstalo (a propadlo) v EU, to je nezajímá, ale jak vychcat s obyčejnejma lidma to uměj.................................BUZNY POLITICKÝ....a klaus je taky buzerat, teplej buzeratn, když tohle podepsal...všichni myslej jen na svou prdel :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

8.10.08, 17:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Mohlo bejt hůř 8)

8.10.08, 17:49

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
No zkusim tu petici nechat podepsat paru lidem a uvidim co bude a co nebude

8.10.08, 18:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Nu což,řekli si o to.Příští rok kupuju novou LPG bombu (stará už propadla :( ) a budu jezdit dokud se fanouš nerozpadne a s mojím přístupem k autům to bude trvat hodně dlouho,apoň doufám :lol: .A myslím,že ten jejich posranej zákon bude hodně kontraproduktivní,lidi spíš ty káry ojezdí co to pude a pak teprve navrakáč,stejně je to z těch zelenejch teplejch hlav,doufá,že je to jejich poslední období co do něčeho kecají šmejdi :evil: :evil:

škoda Felicia 1,3 MPi
http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html
http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html

9.10.08, 17:16

Příspěvek 
Ladin píše:
Nu což,řekli si o to.Příští rok kupuju novou LPG bombu (stará už propadla :( ) a budu jezdit dokud se fanouš nerozpadne a s mojím přístupem k autům to bude trvat hodně dlouho,apoň doufám :lol: .A myslím,že ten jejich posranej zákon bude hodně kontraproduktivní,lidi spíš ty káry ojezdí co to pude a pak teprve navrakáč,stejně je to z těch zelenejch teplejch hlav,doufá,že je to jejich poslední období co do něčeho kecají šmejdi :evil: :evil:

jj tak nějak...myslim, že pak ty auta zůstanou na vrakáčích a naše slavná vláda zas nebude vědět co s nima....

tak nějak sem nepochopil pointu tohohle zákona...chce, se zbavit starejch aut, nebo je chce schromažďovat na vrakáčích v naprosto hroznejch stavech???

9.10.08, 21:13
Profil ICQ

Příspěvek 
Ono to snad má omladit náš vozovej park. Možná to nějakej efekt mít bude. Toho člověka to donutí si koupit něco dražšího a když na to mít nebude, tak jezdit prostě nebude. Zdravej člověk nedá přece víc za přepis než za samotný auto. Myslim si, že i cena těch starších aut taky půjde dolů, protože by to v těch bazarech stálo na věky.

9.10.08, 21:33

Příspěvek 
Jak už tady ale padlo, nás se to vlastně netýká, když to auto už máš, tak je jen na tobě, jak dlouho ti vydrží a jiný už většinou nekupuješ... I když si říkám, že nebude dlouho trvat a půjdou i po autech, která už máme z dřívějška... Už nyní na STK mi známej říkal, že mají ZA ÚKOL staré škodovky apod. pokudmožno vyhazovat jak to jen půjde... :shock:

10.10.08, 07:13
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
Petr105 píše:
Jak už tady ale padlo, nás se to vlastně netýká, když to auto už máš, tak je jen na tobě, jak dlouho ti vydrží a jiný už většinou nekupuješ... I když si říkám, že nebude dlouho trvat a půjdou i po autech, která už máme z dřívějška... Už nyní na STK mi známej říkal, že mají ZA ÚKOL staré škodovky apod. pokudmožno vyhazovat jak to jen půjde... :shock:
Tohle mi něco připomíná. Komplet podvozek, kastle, lak, nápravy brzdy po GO a stejně mě vyhodily stím, že mi rapida roztrhly. To samý 120cka ramena v trhací zkoušce obstála, ale pánům technikům to je jedno. Prostě adios.

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

10.10.08, 11:58
Profil ICQ

Příspěvek 
Ten zákon to je ptákovina.Akorát to lidi bude stát prachy.Takhle se objeví pár starejch aut za přepis,ty který si někdo veme,převede za poplatek a pak už to je zase v normálu.Nechápu,jak takovouhle kravinu moh někdo vymyslet.A podepsat.Nikomu tam nahoře nejde o normální lidi.To se v tomhle státě asi nikdy nezmění

11.10.08, 16:41

Příspěvek 
barton píše:
Ten zákon to je ptákovina.Akorát to lidi bude stát prachy.Takhle se objeví pár starejch aut za přepis,ty který si někdo veme,převede za poplatek a pak už to je zase v normálu.Nechápu,jak takovouhle kravinu moh někdo vymyslet.A podepsat.Nikomu tam nahoře nejde o normální lidi.To se v tomhle státě asi nikdy nezmění

ne to se teda nezmění... :roll: :roll: pičusové

11.10.08, 19:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Seru na přehlašování, mám auto po tátovi a je na něj furt psaný, takže platim povinný ručení nejmenší co se dá.A jestli to budu potřebovat přehlásit až se to za 2 roky možná bude prodávat, to teď neřešim. Ale zákon je to na pí... Spoléhám na lidi krve české, jsme totiž sakramentsky vychcanej národ a brzo někdo něco vymyslí jak to obejít

22.10.08, 13:07

Příspěvek 
už je to vymyšlený :lol:

22.10.08, 14:41
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další