Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 18:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Výfuk Fávo 
Autor Zpráva

Příspěvek Výfuk Fávo
Ještě bych prosím vás chtěl poradit, jak nejlépe udělat výfukový systém na fáčko. Mám trošku upravený motor od fy Excel. Kdybych si chtěl udělat sportovnější výfuk, je lepší vytáhnout kat i středový tlumič a dozadu dát laděný? Nebo nechat středový tlumič, vytáhnout kat a dozadu laďák? Katalizátor vytáhnu asi v každém případě. Pomáhá rezonátor(dynamizér), kdybych ho dal místo katalizátoru a středního tlumiče? Vzadu už mám teď laděný výfuk od fy KM Sport o průměru 90mm. Akorát mám danou špatnou trubku ze starého výfuku. Byl to totiž univerzál a ty nemají většinou tu trubku, která se nasouvá na střední díl. Nevíte někdo o nějakém dobrém výfuku na fáčko nebo feldu? Díky

3.9.08, 17:40
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Výfuk Fávo
varok píše:
Ještě bych prosím vás chtěl poradit, jak nejlépe udělat výfukový systém na fáčko. Mám trošku upravený motor od fy Excel. Kdybych si chtěl udělat sportovnější výfuk, je lepší vytáhnout kat i středový tlumič a dozadu dát laděný? Nebo nechat středový tlumič, vytáhnout kat a dozadu laďák? Katalizátor vytáhnu asi v každém případě. Pomáhá rezonátor(dynamizér), kdybych ho dal místo katalizátoru a středního tlumiče? Vzadu už mám teď laděný výfuk od fy KM Sport o průměru 90mm. Akorát mám danou špatnou trubku ze starého výfuku. Byl to totiž univerzál a ty nemají většinou tu trubku, která se nasouvá na střední díl. Nevíte někdo o nějakém dobrém výfuku na fáčko nebo feldu? Díky

layting, soieta, dělaj přímo na feldy a váčka i s tim kolenem přes nápravu....jinak já mám vyhozenej kat, místo středu pude trubka a dozadu střed z feldy :D...když se mi zadaří, udělám si průchoďák sk.A

3.9.08, 20:41
Profil ICQ

Příspěvek 
Děkuji za radu. Jestli ti můžu tykat, nemáš teď jinačí feldu? Předtím si ji měl jako závodní, samé samolepky. A ten rezonátor něco zlepší? Já jsem se díval na netu na ten Layting a dost o něm uvažuji. Soieta má samé takové extrémy, to se mi moc nelíbí. Jinak většinou jiní výrobci dělají samé univerzály a pak se to musí upravovat. Dělat nový závěs, navařit trubku k prostřednímu dílu. To je práce pro sebevrahy. Kamarád má taky felinu, ale 1,6 Mpi a mírně poladěnou. Tomu to ale dělala přímo nějaká tuning firma a stojí to moc penízek. Na takové blbosti nemám, raději si to udělám sám.

4.9.08, 17:37

Příspěvek 
Dát středový díl dozadu? To není moc dobrý nápad, ne? Já asi vytáhnu katalizátor, místo něho rezonátor, středový tlumič nechám a dozadu koupím nějaký lepší laďák. Koukal jsem i na JP výfuky a taky dobré.

6.10.08, 10:41

Příspěvek 
Taky o tom uvažuju,střed dám Layting s rezonátorem a dozadu Soietu (má atest narozdíl od Laytingu),kata tam nechám.Už jsem od pár lidí četl,že to tak mají a jako prej dost dobrý.Snad to proleze STK,ať do před ní nemusím dávat do původního stavu,počítam,že by ten střed mohl vadit,ale u nás jsou rozumní tak snad to potom klapne.Když tak tu potom napiš jak to šlape, zvuk a tak,nahrávka by taky nebyla od věci.Ať se daří :wink:

škoda Felicia 1,3 MPi
http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html
http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html

6.10.08, 17:38

Příspěvek 
na závodnim favoritu má jeden kámoš trubku až dozadu o větším průměru a vzadu střed z 1,9 feldy...zvuk dobrej...tam jde taky spíš o to, že ten středovej tlumič udělá aspoň trošku protitlak ve vejfuku, to je trošku potřeba...jinak fava zkupiny A. měli průchozí trubku a na konci průchozí tlumič.... :wink:

6.10.08, 22:08
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
a co treba pouzit soustavu z 1,6? neni nahodou pruchozi???

http://kachnis.techsajt.cz

7.10.08, 08:41
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Právě to mi říkal kamarád. Pokud nechám trubku od motoru až dozadu, tak to ho...o pojede a akorát kravál. Ten tlumič udělá protitlak, který motor potřebuje. Já chci vyndat katalizátor, místo něho rezonátor, nebo jen trubku, střední tlumič asi nechám a zadní laděný. Možná zkusím i vyndat střední tlumič, uvidím jak to pojede.

7.10.08, 19:29

Příspěvek 
varok píše:
Právě to mi říkal kamarád. Pokud nechám trubku od motoru až dozadu, tak to ho...o pojede a akorát kravál. Ten tlumič udělá protitlak, který motor potřebuje. Já chci vyndat katalizátor, místo něho rezonátor, nebo jen trubku, střední tlumič asi nechám a zadní laděný. Možná zkusím i vyndat střední tlumič, uvidím jak to pojede.

pojede to jako svině, protože to bude dělat kravál :lol: :lol: :lol: :roll:

dej střed trubku nebo rezonátor, kat vymlať nebo ho tam nech (není to skoro poznat) a dozadu dej nějakej střed z auta nebo laďák...je to jedno, má ti tam dělat protitlak laďák za pár tisíc, nebo lauf z vrakáče za pár korun??

7.10.08, 21:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak nakonec jsem dostal z kamaráda, který má poladěnou feldu, jak má dělaný výfuk. Dělala mu to nějaká firma, poladili motor a udělali výfuk.
Má přední díl speciál, asi na zakázku. Pak má rezonátor, střední díl zase nějaký speciál a zadek laděný výfuk. Nejsou tam žádné značky, tak nevím od jaké to je firmy.

8.10.08, 23:07

Příspěvek 
varok píše:
Tak nakonec jsem dostal z kamaráda, který má poladěnou feldu, jak má dělaný výfuk. Dělala mu to nějaká firma, poladili motor a udělali výfuk.
Má přední díl speciál, asi na zakázku. Pak má rezonátor, střední díl zase nějaký speciál a zadek laděný výfuk. Nejsou tam žádné značky, tak nevím od jaké to je firmy.

no tak to udělej takhle...kat tam nech (změní se jen trochu zvuk) místo středu dej trubku a dozadu dej supr čupr tuning lauf, nebo nějakej střed z auta....

9.10.08, 20:15
Profil ICQ

Příspěvek 
Ten středový tlumič tam asi zatím nechám, zkusím někde sehnat nějaký speciál, katalizátor chci vyndat, stejně je asi špatný a dozadu koupím asi něco lepšího. Teď tam mám KM sport 90mm, je to ale univerzál, tudíž očesaná verze, tak bylo potřeba upravovat. Navíc ta koncovka je zbytečně velká, stačila by mi 70-80mm. Pěkný výfuk mají u JP výfuky, ale nevím jestli ho někde seženu a kolik stojí.

10.10.08, 10:44

Příspěvek 
Já prodávám výfuk laiting na fávo rok starý kulatá koncovka 80 mm 8)

10.10.08, 17:50

Příspěvek 
A byl by nějaký obrázek? Mě se ale Layting moc nelíbí vzhledově, ale záleží jaký typ. Jaká by byla cena?

11.10.08, 17:42

Příspěvek 
Cena 2 000 Kč a pokud máte zájem tak na mail...

12.10.08, 08:33
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další