|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
nebo pneumatika, taky dost kouří
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
16.10.08, 21:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: nebo pneumatika, taky dost kouří
to hej, ale vážne pri poruche HBV aj posilovača zároveň sa môže kvapalina cez posilovač dostať do sania a potom je to pekný biely dym, niekto to tu už riešil...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.10.08, 21:46 |
|
|
romik.kahanec
|
tak jsem dnes znovu vyjel a znovu ulice v dýmu... ta brzdovka-našel jsem pod autem takovou malou loužičku a je to na 99procent brzdovka... je možné abych jezdil na brzdovku???může se tam vůbec nějak dostat
_________________ Škoda 120L-krásná užovka z roku 1978-šípkově červená zvaná Růženka
uživatel Romik.kahanec = uživatel Cames
|
16.10.08, 22:20 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Muze pres posilovac.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.10.08, 22:25 |
|
|
romik.kahanec
|
už asi začínám tušit... teploměr chladící kapaliny během jízdy značně kolísá od cca 70 do 105 stupňů,takže z toho začínám mít pocit že se tam dostává voda z chladící kapaliny přes těsnění pod hlavou, které asin stojí za prd.
Co vy na to?
P.S. emulze na víčku od oleje není patrná, svíčky jsem ještě nezkoukl...
P.S.2: dnes ráno jsem nemohl nastartovat teplý motor... musel jsem do toho strčit a když jsem to startoval znova tak to chytlo napoprvé (voda na svíčkách?)
_________________ Škoda 120L-krásná užovka z roku 1978-šípkově červená zvaná Růženka
|
17.10.08, 14:44 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud ti neubývá brzdovka, ale ubývá chladící kapalina, je jasno. Špatné starty teplého motoru můžou mít i jiné příčiny.
|
17.10.08, 14:52 |
|
|
Ondras83
|
ty vole, ty furt startuješ a čumíš na budíky, ale aby ses kouknul, jestli ti to tlakuje do expanzky nebo jeslti ti ubejvá voda a přibejvá volej, to ses ještě nepodival, tak nelaboruj a padej makat peace
|
17.10.08, 16:26 |
|
|
romik.kahanec
|
vodu zkouknout nemůžu-teče to na dvou místech kvůli netěsnoti topení a voda se ztráci furt.
Ondras83: Tak jsem se chtěl jenom poradit s ostatními než to začnu řešit na ostro... dvakrát měř, jednou řež
a teď nezbývá než na to jít na ostro... tak díky všem za info
|
17.10.08, 17:00 |
|
|
Ondras83
|
romik.kahanec píše: vodu zkouknout nemůžu-teče to na dvou místech kvůli netěsnoti topení a voda se ztráci furt. Ondras83: Tak jsem se chtěl jenom poradit s ostatními než to začnu řešit na ostro... dvakrát měř, jednou řež a teď nezbývá než na to jít na ostro... tak díky všem za info
fakt nemáš zač :D...pobízení do práce mi jde
|
18.10.08, 22:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|