zokot píše:
vypadá to zajímavě... nemáš k tomu český návod??
Pokud mluvíš ke mě:
Nahoře vpravo jsou takové dvě vlaječky. Pokud nejsi němec, tak doporučuji kliknout na britskou. Klikni vlevo nahoře na spritmonitor.de, pak na nabídku registrace, která se ti objeví pod nápisem. Nějak úspěšně se registruj, pak naloguj. V nabídce My Account v záložce Vehlicles si vytvoř auto "Add Vehicle". Ale bohužel nejstarší škodovka je tam Favorit. Což mnohé z vás asi těšit nebude. Ale je to úplně jedno. Zadej jisté sounáležitosti o autě a pak se vrhni na záložku Fuelings. Tam toho moc co na vysvětlování není. Zadáš datum, typ paliva, množství, cenu, případně poznámku. Až natankuješ příště, edituješ si to datum, kdy byla naplněna a přidáš údaje z celkového počítadla kilometrů a z denního (později začne skákat automaticky). A pak už jen budeš sledovat jak tvé autíčko papá a kolik peněz tě stojí.
Do grafu můžeš zapisovat i ceny oprav, pojištění, parkovného atd. atd.
V záložce analysis uvidíš provozní náklady svého auta. (Nezapočítává jen palivo, ale i ostatní věci)
A taky pak můžeš mít takovou pěknou ikonku s údajem o spotřebě v podpisu jako mám třeba já, URU a ještě někdo.