Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Šemik píše: michalkatka píše: vieš si zmerať hladinu? je dosť možné že ju máš vysoko a to by tomu aj nasvedčovalo... Změřím ji, v sobotu karb zase vyndám a rozeberu Plovák i s ventilem si ale koupím preventivně už zítra abych to mohl hned vyměnit
na meranie hladiny karb netreba rozoberať, stačí vycvaknúť to sitko kde je odvetranie, alebo tú trubičku čo čo ide k 1. komore... ak chceš preventívne vymeniť ten plavák s ihlou tak treba zhodiť dole veko s karbu a v ňom je zalisovaný čap čo drží plavák...
máš dobre zapojený a voľný priechod prepadu do nádrže s "odlučovača plynov" ak by to nemalo tobrý prietok do nádrže tak sa zvýši tlak paliva na ihlu a možno aj preto to preplavuje karb..
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.10.08, 19:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
michalkatka píše: na meranie hladiny karb netreba rozoberať, stačí vycvaknúť to sitko kde je odvetranie, alebo tú trubičku čo čo ide k 1. komore... ak chceš preventívne vymeniť ten plavák s ihlou tak treba zhodiť dole veko s karbu a v ňom je zalisovaný čap čo drží plavák... Stejně ten karburátor musím sundat z motoru abych se k němu zezhora dostal, takže to už je minimální zdržení sundat mu víko. michalkatka píše: máš dobre zapojený a voľný priechod prepadu do nádrže s "odlučovača plynov" ak by to nemalo tobrý prietok do nádrže tak sa zvýši tlak paliva na ihlu a možno aj preto to preplavuje karb..
Žiju v přesvědčení že ano Horní vývod z odbublikovávače je přepad, střední přívod od AC pumpy a dolní jde do karburátoru
Přepad průchozí je, když se za chodu motoru sundá víčko nádrže benzínu je krásně vidět proud benzínu co se vrací
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
16.10.08, 19:57 |
|
|
michalkatka
|
Šemik píše: Žiju v přesvědčení že ano Horní vývod z odbublikovávače je přepad, střední přívod od AC pumpy a dolní jde do karburátoru Přepad průchozí je, když se za chodu motoru sundá víčko nádrže benzínu je krásně vidět proud benzínu co se vrací
zapojenie hadičiek je správne, tak už mi dochádzajú tromfy, napadá mi iba tá hladina....
sviečky máč aké? pekné sivé, alebo do čierna?
|
16.10.08, 20:11 |
|
|
michalkatka
|
ešte pre istotu skontoluj ten obohacovač aj keď je nový, to je veľmi častý zdroj podobných problémov...
|
16.10.08, 20:13 |
|
|
Šemik
|
No, a je to Hůř jak Pat a Mat
Chtěl jsem kouknout na hladinu paliva v plovákovce a vyměnit jehlový ventil a plováček. Když jsem chtěl vystrčit čep plováku ven, tak se ulomila jedna jeho nožička Je to zřejmě moje vina, ale sotva jsem se toho dotkl tak už upadla.. Takže zpět přestavět Pastelku pro SEDR, teď to jede tak, že akcelerace do 80-100kmph se zhoršila, avšak ve vyšších rychlostech je Pastelka zase dělo..
Ještě k tomu LEKRu, hladina paliva byla přesně s horní hranou nejvyšší díry v plovákové komoře od akcelerační pumpičky a starý jehlový ventil šel smáčknout asi 2x lehčeji než nový.
Jo, a Fatal dostane BAN, protože to říkal že to skončí SEDRem a ono se to zase splnilo
|
17.10.08, 18:34 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
pocuj, nestvi ma poskladam ti jeden dalsi lekr a poslem raz musi to ist dobre
to si ulomil nozicku na plavaku? ja mam nahradny, novy, je tvoj
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
17.10.08, 21:51 |
|
|
Šemik
|
Jo, jednu z těch dvou nožiček kterými prochází čep plováku
Díky moc za nabídku jiného LEKRu, ale nic mi neposílej Deekayi, musím teď rychle dokončit vlečku a přepsat Pastelku na sebe (než bude ten eko poplatek), karburaci budu řešit asi zase až posléze..
|
18.10.08, 07:05 |
|
|
michalkatka
|
Šemik píše: Jo, jednu z těch dvou nožiček kterými prochází čep plováku Díky moc za nabídku jiného LEKRu, ale nic mi neposílej Deekayi, musím teď rychle dokončit vlečku a přepsat Pastelku na sebe (než bude ten eko poplatek), karburaci budu řešit asi zase až posléze..
no te je teda, ja by som tiež našiel jedno veko karbu, no škoda, takže projekt LEKR je dočasne zastavený
|
18.10.08, 08:05 |
|
|
Šemik
|
Momentálně asi ano, budu se tomhle zase věnovat až budu v TP uveden jako majitel já k čemuž potřebuji vlečku, to je teď prvořadé (nechci platit eko poplatek).
|
18.10.08, 08:07 |
|
|
fatal
rejpal
|
01.09.08 - 18.10.08
|
18.10.08, 09:07 |
|
|
Šemik
|
Kdyby... 4/10/08 - 18/10/08
|
18.10.08, 11:10 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ne, odpočítávání projektu "Zpátky SEDR pro Pastelku" započalo právě 01.09.08. Viz třetí strana této diskuse.
|
18.10.08, 23:31 |
|
|
kozina
|
malej dotaz jak je ta páta fotografie jak je to táhlo akcelerační pumpičky tak se ten konec dotýka toho bazmeku s tím křížovým šroubkem ale u mojho favoritu tam mám mezeru jak hrom má to na něco vliv tu součást s tím křižakem mam na druhou stranu
|
21.10.08, 19:23 |
|
|
kozina
|
já to měnil před pul rokem jestli jsem neudělal něco špatně když jsem to dával zpet (měnil jsem membránu)
|
21.10.08, 19:31 |
|
|
spartra
|
2 evoluce bowdenu na lekru
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
31.12.08, 20:50 |
|
|