|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Palec rozdelovaca BOSCH FELICIA 1.6
Autor |
Zpráva |
mišo
|
Palec rozdelovaca BOSCH FELICIA 1.6
mozem vas poprosit kto viete, alebo mate 1,6ku
potreboval by som zistit cislo na palci rozdelovaca ale BOSCH prosim
chcem si ho objednat a potrebujem to cislo, ja tam mam nejaky iny dakujem
_________________ O1 combi Tdi
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
22.10.08, 19:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jura
|
Jo s palcem a víčkem na 1.6ku je to trochu vošemetný.... buď je rozdělovač Bosch anebo Marelli...chtěl jsem koupit nové víčko a palec... koupil jsem víčko bosch i Mareli a ani jedno nesedělo nebo se to natom pěkně vyklalo...když sem koupil palec Marelli, tak tam ani nešel nasadit...zkoušel sem celkem asi tři typy palců a dvě víka a bud se to vyklalo nebo škrtalo ve vičku o kontakty atd... nakonec tam skočilo staré, ale ještě dobré víčko a nějaký uni palec a zatím frčí dobře... až to budu měnit, tak vemu celý rozdělovač, abych se s tím už nemusel srát....zkrátka dávej si na todle pozor až budeš něco kupovat
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
22.10.08, 19:49 |
|
|
superflo
|
Re: Palec rozdelovaca BOSCH FELICIA 1.6
mišo píše: mozem vas poprosit kto viete, alebo mate 1,6ku potreboval by som zistit cislo na palci rozdelovaca ale BOSCH prosim chcem si ho objednat a potrebujem to cislo, ja tam mam nejaky iny dakujem
mam BOSH a je tam palec s cislom:
052 905 225 C
doporucujem kupit aj nove viko rozdelovaca... aby to nerobilo neplechu:
030 905 207
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
22.10.08, 20:12 |
|
|
Ondras83
|
to sou ty VW 1,6 litinový motory...
kámoš tohle řešil u okty 1,6 (55 kw) no a taky koupil asi 3 a nic tam nesedlo, pak koupil čínu a jezdí
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.10.08, 20:17 |
|
|
mišo
|
ja som kupil vycko bosch, ale palec nemali to vycko mi krasne sedi, len ten palec je uz biedny. kamarat mi povedal ze mi ho zozenie len potrebuje to cislo tak zatial dik
_________________ O1 combi Tdi
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
23.10.08, 15:54 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |