Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 21:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 prosim pomoc 
Autor Zpráva
Příspěvek prosim pomoc
zdravim potrebuju poradit kdyz zapnu na fabii klic tak se mi rozne kontrolka airbagu pak zasne a zas se rosviti,sviti i kdyz jedu ,co se stim da delat?NEHROZI MNE NEJAKE NEBEZPECI TREBA VYSTRELENI AIRBAGU.PS: zaclo to delat po vymene pojistek.dekuji predem

1.3.06, 22:26
Pspvek Reklama

Příspěvek 
A proč se pojiska měnila. čus

1.3.06, 23:50
Příspěvek 
menil jsem jinou osvetleni interieru a omylem jsem vytahl asi nejakou jinou od airbagu,a potom to zaclo delat

2.3.06, 07:12

Příspěvek 
je to sporadicka chyba v ridici jednotce - asi si udelal nasledujici - vytahnuls pojistku, pak si zapnul klicek(a to byla chaby, protoze se chaby zapsala do ECU) - vymazes to jedine na diagnostice

2.3.06, 10:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek 
Ale radši s tím zajeď do servisu škoda . Některý jednotky jsou vadný a poškodí se jen přečtením závad na VAGU. Ve škodovce chybnou jednotku airbagu poznají a davají jinou. Jesliže bys to dělal doma ,kdo ví jak by se pak tvářili.

2.3.06, 12:44

Příspěvek 
bobeš píše:
Ale radši s tím zajeď do servisu škoda . Některý jednotky jsou vadný a poškodí se jen přečtením závad na VAGU. Ve škodovce chybnou jednotku airbagu poznají a davají jinou. Jesliže bys to dělal doma ,kdo ví jak by se pak tvářili.

Není co dodat. čus

2.3.06, 16:26
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]