|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Petr Šebesta
|
špatné starty u felicie
Zdravím, mám felicii 1,3 MPI s LPG, můj problém je ve startech za studena,prostě počkám až cvakne mororek a otočím klíčkem, který musím chvilku držet abych nastartoval, první start chcípne,druhý také a při třetím musím zmáčknout plynový pedál a pak to chytne,chvíli počkám a přidám otáčky aby přepnul plyn, znovu to chcípne a pak jiíž startuji normálně, poradí mi někdo co s tím? Díky
|
24.10.08, 05:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
vyměn palivový filtr je nad nádrží, a vyčisti klapku
pokud to nepomůže cesta k úspěchu bude asi dlouhá vag kontrola akčních členů, pamět závad, a před startem teplota motoru a lamdasonda v bloku měřených hodnot
měření tlaku čerpadla, pokud ti hned po startu spadne tlak tak to prostě chcípne, pokud někdo jezdí jen na LPG starý benál rozeřere těsnění dádrže a zalepí sítko čerpadla, i filtr a zničí celou palivovou soustavu miloš
|
24.10.08, 06:44 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|