Autor |
Zpráva |
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Šemik píše: Takhle vypadala i moje 135ka Bordel kam se člověk podíval. Nanil sem tam polosyntetiku od Hekry, a ta to rozpustila celkem pomalu a vypadá to už lépe..
No ja bych si tam taky mozna nalil polo-syntetiku ale no nevim co to s tim motorem udela...
|
26.10.08, 17:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
v.kalandra píše: Tak samozrejme. ale jde mi jen o to abych urychlil co nejvic tu dekarbonizaci. Jinak ja pujdu ted se psem tak to zkusim vyfotit
všetko chce svoj čas, aj dekarbonizácia, ak by si to príliš urýchlil tak by ti hrozilo to ucpanie niektorého kanáliku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.10.08, 17:21 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to je eště dobrý já viděl motor s 1cm nánosem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.10.08, 17:22 |
|
|
Šemik
|
je to risk, ale zase od Hekry.. přijde mi že to není až tak rozpouštěcí olej.
Zajímalo by mě co by teklo z vany kdybych ho konečně vyměnil
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.10.08, 17:22 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Šemik píše: je to risk, ale zase od Hekry.. přijde mi že to není až tak rozpouštěcí olej. Zajímalo by mě co by teklo z vany kdybych ho konečně vyměnil
Kolomaz?
|
26.10.08, 17:23 |
|
|
Šemik
|
Kolomaz asi přímo ne, s mazáním to problém nemá, spíš barva by byla černá než zlatá..
|
26.10.08, 17:25 |
|
|
trady
|
Šemik píše: Kolomaz asi přímo ne, s mazáním to problém nemá, spíš barva by byla černá než zlatá..
Tak to minimalne ale do pecku na olej to bude dobre a v zime bude teplo
|
26.10.08, 17:26 |
|
|
Šemik
|
No kdo ví, spíš ho nevyměním už, zase až s motorem nejspíše
|
26.10.08, 17:27 |
|
|
v.kalandra
|
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
26.10.08, 17:53 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to musíš šroubovákem a oškrabat
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.10.08, 17:58 |
|
|
trady
|
Sadra17 píše: to musíš šroubovákem a oškrabat
taky moznost...
Nebylo by lepsi poslat dily nekam na galvanovnu at to daji do louhu? by se to pak lesklo jak cip a kdyztak by ti mohli neco i chromnout
|
26.10.08, 18:04 |
|
|
trady
|
v.kalandra píše: Tak nejaky orazky.....
Vitej do klubu cernych motoru
|
26.10.08, 18:05 |
|
|
v.kalandra
|
trady píše: v.kalandra píše: Tak nejaky orazky..... Vitej do klubu cernych motoru
Děkuji za přivítání ale to neberu
No ja prave taky myslel to naložit do kyseliny nejaky. ale to by nešlo, to by se musel celej motor rozebrat a tak....a bylo by to drahy moc. Nejak se toho zbavit nejlip abych nemusel rozebirat motor no, protoze by se mohlo stat ze by mi pak zustali jen vyčištěný díly
|
26.10.08, 18:14 |
|
|
Pech.
|
měl jsem motor ježděnej 25let na m6ad, hnuj... při seřízení ventilů všude hnuj... já jezdil na 15w40 mogul gx a gxpro jakej byl čili zásadní je api sl... po dvou letech tohoto bylo v motoru už celkem čistěji, po 4, kdy jsem ventily seřizoval zas už bylo čisto teméř zcela, bylo to furt černý, ale úsady se pomalu postupně rozpustily...
v motorce, kde byl ježděn trvale gx a GXpro mám krásně dokonale čisto, žádný kaly a žlutej povrch....
nejhorší kekel jsem viděl ale v motoru sprataka, kterej 50 let jezdil na neadditivovaný oleje.... tam byla centimetry bláta všude, kde se to nehejbalo.... přesto byla ale motor mechanicky ve vynikajícím stavu, byť jezdil skoro denně, všechno má strašlivě předimenzovaný....
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
26.10.08, 18:15 |
|
|
v.kalandra
|
Pech. píše: měl jsem motor ježděnej 25let na m6ad, hnuj... při seřízení ventilů všude hnuj... já jezdil na 15w40 mogul gx a gxpro jakej byl čili zásadní je api sl... po dvou letech tohoto bylo v motoru už celkem čistěji, po 4, kdy jsem ventily seřizoval zas už bylo čisto teméř zcela, bylo to furt černý, ale úsady se pomalu postupně rozpustily...
v motorce, kde byl ježděn trvale gx a GXpro mám krásně dokonale čisto, žádný kaly a žlutej povrch....
nejhorší kekel jsem viděl ale v motoru sprataka, kterej 50 let jezdil na neadditivovaný oleje.... tam byla centimetry bláta všude, kde se to nehejbalo.... přesto byla ale motor mechanicky ve vynikajícím stavu, byť jezdil skoro denně, všechno má strašlivě předimenzovaný....
Tak to tam mas stejnej olej jako ja ted no. Ted jde jen o to ze ja nemam 4 roky rozumis chtelo by to zvladnout tak za rok proto co s tim, jestli jezdit s nejakyma prisadama zatim aby se to rozpoustelo rychleji ale zaroven aby se tim nic nemohlo posrat. rozumíme si
|
26.10.08, 18:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|