Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 12:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Co s karbonem? Nechci ho tam! 
Autor Zpráva

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
Šemik píše:
Takhle vypadala i moje 135ka :D Bordel kam se člověk podíval.

Nanil sem tam polosyntetiku od Hekry, a ta to rozpustila celkem pomalu a vypadá to už lépe..

No ja bych si tam taky mozna nalil polo-syntetiku ale no nevim co to s tim motorem udela...

26.10.08, 17:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
v.kalandra píše:
Tak samozrejme. ale jde mi jen o to abych urychlil co nejvic tu dekarbonizaci. Jinak ja pujdu ted se psem tak to zkusim vyfotit

všetko chce svoj čas, aj dekarbonizácia, ak by si to príliš urýchlil tak by ti hrozilo to ucpanie niektorého kanáliku...

26.10.08, 17:21
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
to je eště dobrý :wink: já viděl motor s 1cm nánosem :lol:

26.10.08, 17:22
Profil ICQ

Příspěvek 
je to risk, ale zase od Hekry.. přijde mi že to není až tak rozpouštěcí olej.

Zajímalo by mě co by teklo z vany kdybych ho konečně vyměnil :oops:

26.10.08, 17:22

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
Šemik píše:
je to risk, ale zase od Hekry.. přijde mi že to není až tak rozpouštěcí olej.

Zajímalo by mě co by teklo z vany kdybych ho konečně vyměnil :oops:

Kolomaz?

26.10.08, 17:23

Příspěvek 
Kolomaz asi přímo ne, s mazáním to problém nemá, spíš barva by byla černá než zlatá..

26.10.08, 17:25

Příspěvek 
Šemik píše:
Kolomaz asi přímo ne, s mazáním to problém nemá, spíš barva by byla černá než zlatá..

Tak to minimalne :-D ale do pecku na olej to bude dobre a v zime bude teplo 8)

26.10.08, 17:26

Příspěvek 
No kdo ví, spíš ho nevyměním už, zase až s motorem nejspíše :oops:

26.10.08, 17:27

Příspěvek 
Tak nejaky orazky.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

Nenechte se zmást, ty zlatavý místa jsou jen mokry od oleje a blesk fotaku je tak pekne vykreslil. Jinak to vyko jsem zkousel ocistit už, vzal jsem na to cistic karburatoru po kterym sleze i lak dolu a moc to neslo no. Jinak to cerny na vyku je ta vrstva nevycistenyho suchyho mista-byla by to velka drina to šmudlat hadrem. rikam tech radoby cistejch misteček bych si nevsimal, to jsem se jen marně snažil to ojet hadrem s čističem trochu. ale vysledek nic moc.

26.10.08, 17:53
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
to musíš šroubovákem a oškrabat :lol:

26.10.08, 17:58
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
to musíš šroubovákem a oškrabat :lol:

taky moznost...

Nebylo by lepsi poslat dily nekam na galvanovnu at to daji do louhu? :-D by se to pak lesklo jak cip a kdyztak by ti mohli neco i chromnout

26.10.08, 18:04

Příspěvek 
v.kalandra píše:
Tak nejaky orazky.....

Vitej do klubu cernych motoru :-D

26.10.08, 18:05

Příspěvek 
trady píše:
v.kalandra píše:
Tak nejaky orazky.....

Vitej do klubu cernych motoru :-D

Děkuji za přivítání ale to neberu :evil:
No ja prave taky myslel to naložit do kyseliny nejaky. ale to by nešlo, to by se musel celej motor rozebrat a tak....a bylo by to drahy moc. Nejak se toho zbavit nejlip abych nemusel rozebirat motor no, protoze by se mohlo stat ze by mi pak zustali jen vyčištěný díly :roll:

26.10.08, 18:14

Příspěvek 
měl jsem motor ježděnej 25let na m6ad, hnuj... při seřízení ventilů všude hnuj... já jezdil na 15w40 mogul gx a gxpro jakej byl čili zásadní je api sl... po dvou letech tohoto bylo v motoru už celkem čistěji, po 4, kdy jsem ventily seřizoval zas už bylo čisto teméř zcela, bylo to furt černý, ale úsady se pomalu postupně rozpustily...

v motorce, kde byl ježděn trvale gx a GXpro mám krásně dokonale čisto, žádný kaly a žlutej povrch....

nejhorší kekel jsem viděl ale v motoru sprataka, kterej 50 let jezdil na neadditivovaný oleje.... tam byla centimetry bláta všude, kde se to nehejbalo.... přesto byla ale motor mechanicky ve vynikajícím stavu, byť jezdil skoro denně, všechno má strašlivě předimenzovaný....

26.10.08, 18:15

Příspěvek 
Pech. píše:
měl jsem motor ježděnej 25let na m6ad, hnuj... při seřízení ventilů všude hnuj... já jezdil na 15w40 mogul gx a gxpro jakej byl čili zásadní je api sl... po dvou letech tohoto bylo v motoru už celkem čistěji, po 4, kdy jsem ventily seřizoval zas už bylo čisto teméř zcela, bylo to furt černý, ale úsady se pomalu postupně rozpustily...

v motorce, kde byl ježděn trvale gx a GXpro mám krásně dokonale čisto, žádný kaly a žlutej povrch....

nejhorší kekel jsem viděl ale v motoru sprataka, kterej 50 let jezdil na neadditivovaný oleje.... tam byla centimetry bláta všude, kde se to nehejbalo.... přesto byla ale motor mechanicky ve vynikajícím stavu, byť jezdil skoro denně, všechno má strašlivě předimenzovaný....

Tak to tam mas stejnej olej jako ja ted no. Ted jde jen o to ze ja nemam 4 roky rozumis :lol: chtelo by to zvladnout tak za rok :wink: proto co s tim, jestli jezdit s nejakyma prisadama zatim aby se to rozpoustelo rychleji ale zaroven aby se tim nic nemohlo posrat. rozumíme si

26.10.08, 18:19
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další