Problémy s moterem favorita
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
je to ve vysokém napětí, že vyměníš svíčky a polámeš izolátory je běžná vě, netěsní fajky a podobně, nebo stojíš na trávě, miloš
|
29.10.08, 19:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Hanzz
|
Tesneni to neni.Voda neubívá nevaří.Stoji venku na asfalte i v trávě to je jedno, je sucho a na drc chytne.Ale jak prši nebo je mlha tak se to vždycky zblázní.Blbne to prostě jak je to ve vlhku.
_________________ Jsem (ne)slušný řidič
|
29.10.08, 19:40 |
|
|
Šemik
|
A co víčko rozdělovače, kabely, svíčky atd, jsou čisté, bez prachu?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.10.08, 19:41 |
|
|
Hanzz
|
Vše je čisté.Nezbude nic jinýho než zkoušet kousek po kousku vyměnit nebo promeřit.Je to ale zajímavý.Jak se zahřeje tak lítá v pohodě.
|
29.10.08, 19:45 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Hanzz píše: Tesneni to neni.Voda neubívá nevaří.Stoji venku na asfalte i v trávě to je jedno, je sucho a na drc chytne.Ale jak prši nebo je mlha tak se to vždycky zblázní.Blbne to prostě jak je to ve vlhku.
stačí aby to malinko sáklo, když je sucho, odpaří se to, když je hnuisná vlhkost, neodpaří se to, taky jsem to řešil zkoumal, jinak bych to nepsal, jestli to těsení je ještě z fabriky, tak má na 300 tisícch nárok bejt v háji... až si prověříš svíčky a ty další snadné věci co ti tu kamarádi píšou, uvidíš. Když to sákne, nemusí to vařit, to už jsem si zkusil,
|
29.10.08, 19:53 |
|
|
Hanzz
|
Těsnění je tam daný před 80 000km tak si myslím že ok.Vše nové do aut dáváme kvalitní taky to potom jezdí a drží.Já mám feldu 1.6 1997 a lítá jak vítr.Pravidelný servis a kvalitní olej pro motor.
|
29.10.08, 19:58 |
|
|
dudanek78
|
Zkus ve vlhkém počasí dřív než nastaruješ sundat víko rozdělovače a do sucha ho vytři,může tam být sebemenší prasklinka kudy se tam dostane vlhkost a potom to v tom víku probíjí a háže jiskru jak se mu zachce, až potom začni řešit kabely atd..Napiš jak jsi dopadl.
|
29.10.08, 20:12 |
|
|
Hanzz
|
Ještě jsem zapomněl dodat že stačí když se auto umyje hadicí s vodou.Je teplo sucho, ale jak to opláchnu vodou tak už to kucká a blbne.
|
29.10.08, 23:01 |
|
|
michalkatka
|
zrejme ešte budeš mať starý typ ETZky, tie novšie niesu na to tak náchylné, ale...
keď to nepomôže nová cievka v rozdeľovači...
keby ani to nie, tak VN, viečko rozdeľovača, palec, káble a sviečky... pomeraj odpory káblov a pod...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
29.10.08, 23:05 |
|
|
ferrari
|
No, toto robia niektoré Fáčka...toto isté som riešil s kamarátom, menil rodeľovač, ETZ, káble sviečky....nič nepomáhalo...ale potom to prestalo robiť samé od seba...
Ale aj ja si myslím, že je to niekde vo VN...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
30.10.08, 07:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|