Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 15:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Felicia 1.6 tůstávají viset otáčky 
Autor Zpráva

Příspěvek Felicia 1.6 tůstávají viset otáčky
Zdravim všechny.Vlastním felicii 1.6 a mám takovej problém s motorem.Někdy když chci podřadit, nebo sundám nohu z plynu a chci brzdit motorem, mi zůstanou viset otáčky.Je ale zajímavé že jak šlapnu na plyn, tak otáčky spadnou.Neví někdo čím to?A lanko plynu se mi asi neseká, protože jsem zkoušel vrátit plyn špičkou nohy a nešlo to.Byl v normální poloze.Díky za rady

7.11.08, 17:50
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
lanko je potřeba promazat

7.11.08, 18:23
Profil ICQ

Příspěvek 
Je to v nastavení škrtící klapky :wink:

7.11.08, 19:04
Mistr mechanik

Příspěvek 
a není to náhodou po čistění nebo výměně klapky, ono se to časem srovná :D miloš

7.11.08, 19:06

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
a není to náhodou po čistění nebo výměně klapky, ono se to časem srovná :D miloš

Minulý týden jsem měnil zapalovací cívku a tak se čistila i klapka a nastavovala.5íkáš že se to teda srovná jo?A za jak dlouho?A jlikož jsem neznalý člověk :lol: tak by mě ještě zajímalo, proč to teda dělá.

7.11.08, 19:13
Mistr mechanik

Příspěvek 
Hanzz píše:
slovacek.milos píše:

Minulý týden jsem měnil zapalovací cívku a tak se čistila i klapka a nastavovala.5íkáš že se to teda srovná jo?A za jak dlouho?A jlikož jsem neznalý člověk :lol: tak by mě ještě zajímalo, proč to teda dělá.

žij v klidu max 200 startů a 2000 km a věř tomu že to přijde dříve, víra tvá motor uzdraví miloš

7.11.08, 20:39

Příspěvek 
Zkus otočit klíček do polohy II a 30s nic nedělat, po tuto dobu se klapka sama nastaví do základní polohy, pokud ani to nepomůže tak napíchnout na vag a provezt základní nastavení klapky.. Nebo to nechat a jak píše miloš, časem se to srovná samo..

8.11.08, 16:55
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Bolthorn píše:
Zkus otočit klíček do polohy II a 30s nic nedělat, po tuto dobu se klapka sama nastaví do základní polohy, pokud ani to nepomůže tak napíchnout na vag a provezt základní nastavení klapky.. Nebo to nechat a jak píše miloš, časem se to srovná samo..

používal jsem ještě fígl do rána odpojit řj. pak zapmout klíček 30 vteřin a vypnout klíček, pak zapnout klíček a za 30 vteřin vypnout, pak zapnout klíček a za 30 vteřin a start, když nebyl vag taky to pomohlo miloš

8.11.08, 21:13

Příspěvek 
Tak dneska se sekla uplně.Naštestí jsem to měl domů jen dvacet km.ale byl to des chudák brzdy.Rozdělal jsem sání a kouknul na ni.Je pořád pootevřená a teprve když na ni zatlačím, tak se vrátí na místo.dá se s tím něco dělat nebo musím sehnat jinou.

14.11.08, 15:54
Mistr mechanik

Příspěvek 
Hanzz píše:
Tak dneska se sekla uplně.Naštestí jsem to měl domů jen dvacet km.ale byl to des chudák brzdy.Rozdělal jsem sání a kouknul na ni.Je pořád pootevřená a teprve když na ni zatlačím, tak se vrátí na místo.dá se s tím něco dělat nebo musím sehnat jinou.

1.6 jde odšroubovat ten dekl a musíš zjistit co ji vadí jestli motorek tak vyhodit, jestli nějaký nečistota vyčistit miloš

14.11.08, 16:41

Příspěvek 
Tak už to mám v pohodě.Musela se vyměnit klapka.Ta stará se zadrhávala a musím říct, že je to teď úplně jiný ježděníčko.Prostě paráda ten zátah nemá chybu.Jde vidět že klapka dělá hodně.Jinak cena i s prací 4000kč.Takže se myslím že to ujde.Přeju všem štastnej dolet :lol:

18.11.08, 20:15
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]