Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 20:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Ženy X Muži 
Autor Zpráva
rejpal

Příspěvek 
Ženské za volantem totiž nevidí a neslyší. :roll: Klasický případ je nesvítící světla. Na chlapa jednou, dvakrát, blikneš a pochopí. Na ženskou můžeš blikat půl dne, marně... Taktéž manévrování při parkování mezi auty řeší ženská obvykle tak, že jede až se to zastaví. Nejde se podívat, zda něco nerozflákla, nejspíše jí ani nedojde, že se to auto nezastavilo samo... Dalším problémem žen je neochota pochopit fungování auta, když není schopna rozumně používat spojku, nenechá si vysvětlit, jak (zhruba) ta spojka funguje...

31.10.08, 16:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jednou se vracím z Prahy a najednou slyším na 10 "Ku---a chlapi jedem jedem, je pátek a najednou vedle bloncka tak metr padesát se starou otřískanou Lízou...no to se ještě omezovače do aut nedávaly, stála na tom jak na rejči vlek za ní jen plápolal :shock: a pak ta samá přijela k nám na firmu se soupravou piva, srovnala se před rampu otevřela vzadu sajtnu a napoprvé couvla a šoupla si do vleku 5 cm 2.30 plechový rampy bez jedinýho zaváhání....Tolik spadlých brad asi ještě neviděla :o

1.11.08, 18:39

Příspěvek 
Dobry vodic v normalnej premavke jazdi s prehladom, citatelne a predvida nebezpecie. Mal by jazdit plynule, svizne ale nie agresivne. Dokaze zachranit situaciu aj ked je "v prave".
Zeny nebyvaju moc vyjazdene. Dnes uz dobry vodic nemusi vediet menit sviecky ani olej. Ani sa na autanic nesteluje. To nahrava zenam. Ze zeny narobia viac zmatkov je realita. Ze ale nejazdia agresivne, tym to kompenzuju.

1.11.08, 20:10
Moderátor

Příspěvek 
hovada jsou na obou stranach, kolikrat me vytoci pitomec a kolikrat pitomka, ovsem jedno maj obe pohlavi spolecny.. nesmi je predjet 120ka..

http://kachnis.techsajt.cz

3.11.08, 12:46
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Metal (urg)

Příspěvek 
Kachnis píše:
hovada jsou na obou stranach, kolikrat me vytoci pitomec a kolikrat pitomka, ovsem jedno maj obe pohlavi spolecny.. nesmi je predjet 120ka..

Jo, přesně tak. onehdá sem krásně vytočil jednu p.i.*.u v audině, sral se na cestě kde se normálně jede kilo,tak sem ho předjel, no pěkně drsně potom dorážel :lol: :lol:

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

3.11.08, 13:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Já říkám ,že to je o talentu.Vidim jak jezdí můj bratr a já.A to jsme vlastní (prej) 8) a dělali jsme stejnou autoškolu.Někdo neumí parkovat,jinej neumí couvat,další se bojí zaject do garáže nebo si natankovat...si vemte sami na sobě,každej se zamyslete,co vám nikdy nešlo od přírody.V řízení to je stejný.Někdomu to jde líp,jinýmu hůř.A je jedno kterým směrem vede to rozmnožovací potrubí.Blbý je,že autoškolou projde i největší ocas,moc tam toho nenaučej,to je taky chyba

3.11.08, 16:23

Příspěvek 
Kachnis píše:

a keď náhodou uvidia nejakú 120tku pred sebou, musia ju hneď hneď predbehnúť...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

12.11.08, 08:06

Příspěvek 
No já říkám z vlastní zkušenosti, že žádněe chlap - běžnej řidič neumí jezdit tak, jako ženská profík. Zase jedině chlap profík.
A jinak známej, kterej má za sebou hromadu let za volantem soutěžního auta (rally) tvrdí, že dobrýho řidiče z Tebe udělá až bouda vlastní vinou... Do tý doby prej nemáš šanci vědět, co si s autem můžeš dovolit...

Nevím, znám plno holek, ketrý jezděj vzhledem k svýmu pohlaví fantasticky (teda stejně jako chlapi). A znám plno chlapů, který jezděj strašně. A tím strašně nemyslím pomalu a připo*raně, ale jako největší frajeři s nálepkou NO FEAR přes zadní (a nejlíp i přední) okno....

12.11.08, 09:28
Profil ICQ

Příspěvek 
ferrari píše:
Kachnis píše:

a keď náhodou uvidia nejakú 120tku pred sebou, musia ju hneď hneď predbehnúť...

Nejenom 120tku, ale vlastně cokoliv staršího, než maj oni sami... S výjimkou "oktáfky kombika f tédéíčku s mříží voe", ty musej předjíždět všechny... (místo "oktáfky" možno dosadit "fapku", "pasáka", "golfíka" a podobné fleetové vozy...).

12.11.08, 09:31
Profil ICQ

Příspěvek 
ale stejně je potřeba vědět co auto udělá v nějaký situaci, a jak na to reagovat aby to dopadlo co nejlíp... třeba jak jezdit na náledí se dá nacvičit na nějaký velký volný ploše (zjistit co udržej gumy, a jak reagovat když se utrhne nějaká náprava, jak svižně vybrat na náledí zatáčku, atd...+ taky si trochu zablbnout s autem :) )... já mam cca 15km od baráku letiště, který je pro leteckej provoz tak nějak nevyužívaný...
http://www.mapy.cz/#x=133555712@y=133616128@z=12@mm=FP@dm=133498880+133661952+46976-43136-2688-2816-47104+43264+2880+2880 jen když napadne první sníh, tak tam bejvá trochu plno...

Octavia 4X4 TURBO Obrázek

Naposledy upravil URU dne 12.11.08, 09:53, celkově upraveno 1

12.11.08, 09:52
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
já tu měl zadřené fáčko skoro natvrdo bez oleje, zatím jezdí dál

manželka toho řidiče říkala že" ta konvička co pořád svítí bude asi olej a tys mi tvrdil že oleje je dost" :D miloš

12.11.08, 09:52

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
já tu měl zadřené fáčko skoro natvrdo bez oleje, zatím jezdí dál

manželka toho řidiče říkala že" ta konvička co pořád svítí bude asi olej a tys mi tvrdil že oleje je dost" :D miloš
Tomu sa vravi dovera. Ked manzelka viacej veri manzelovi ako nejakemu svetielku. Dufam ze aj ja budem mat taku... :lol:

12.11.08, 10:11

Příspěvek 
každej řidič nebo řidička je člověk a tak chybuje. Bohužel to někdy stojí životy. Snad mě to nepotká :(

12.11.08, 22:48
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
Ženský možná říděj blbě, ale to je tím, že neuměj odhadovat vzdálenost, protože mají zkreslené představy. Jenže za to můžeme my, chlapi, jen si vzpomeňte, o čem je přesvědčujete, že je to pětadvacet centimetrů :)

jinak mám např dvě kamarádky blondýny, obě mě svezly a obě jeli hezky, bez problémů, jedna z nich mě vezla ve své stošestce, druhá řídila moji popelnici

Já jednou půjčil to svoje mé ex a hned jsem ji musel zahnat, začala s tím hrabat a šourala se mimo obec na 3jku, nervy mě tečou ještě ted co si na to vzpomenu. A když je někdo přede mnou a zdržuje tak buď je to důchodce nebo ženská. Jednou jsem jel po hlavní a ženská co jela na vedlejšce si klepala na čelo, že jsem ji nedal přednost. Oni se chcou v řízení vyrovnat nám chlapům, ale jxi na to nemají mozek-kterej automobilový závodník je žena??? Hm???
Tím je nechci urážet, jsou dobrý na spoustu jinejch věcí, ale tohle nee :)

12.11.08, 23:24
Profil ICQ

Příspěvek 
Delenie muži x ženy je aj podľa mňa nevhodné, lebo tak isto ako ženy sú zlé vodičky, tak aj muži sú zlý vodiči. To lepšie delenie je blbec, neblbec. Aj keď najlepšie bolo, keď som videl cca 40 ročnú ženu (spolujazdec bola staršia osoba ženského pohlavia, typoval by som na jej matku) cúvať z príjazdu na dialnicu neďaleko TA3 budove. No proste idilka.

Zase na druhú stranu nezabudnem, ako ma spolužiak na strednej sa snažil presvedčiť, že ľavý pruh v meste je na predbiehanie.

viewtopic.php?t=18421

12.11.08, 23:25
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další