Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 20:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Pár dotazů felda kombi 1.6 
Autor Zpráva

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
t... celým deklem, pogumované okraje :shock: který se dává mezi vanu a motor a prej tisíc korun těsnění jako na fáčko na 1.6 není miloš

Na nafťáku je na 100%, to si pamatuju, stojí asi 1200.- peněz, ale na benzínu tuším není. Pracku do ohňa ale za to nedám, už je to přece jenom nějakej pátek, co sem ju měl naposled střevama ven.

17.11.08, 17:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ještě bych měl takovej teoretickej dotaz.... žere mi to olej cca litr na 2 tisíce km.... vana je z jedné strany trochu vlhká, ale nazem ještě nikdy nic neukáplo a ani nevypadá, že by někdy ukáplo... Teď mi jde o to, jestli by se skrz těsnění vany takové množství mohlo ztratit aniž by to bylo poznat na zemi....nechci zase měnit těsnění vany zbytečně (není moc peněz). Mrcha prostě žere jako prase...naštěstí tam dávám Total quartz 10w-40 za 130 kč... Jinak to tak nějak stzejně vidím, že budou v háji guferka ventilů a spaluje se olej a zároven mi to zničilo kat což by vysvětlovalo ten hluk zespoda auta při sešlápnutí plynu.... blbý je to, že tolik peněz není, abych nechával dát za x tisíc nová gufera ventilů a potom za další prachy ještě novej kat.... Co říkáte na moje dilema?

18.11.08, 14:05
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
ty gufera musíš měnit miloš

18.11.08, 17:12

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
ty gufera musíš měnit miloš

No po čkej...jak musím? To když to neudělám tak oddělám motor nebo jak?

18.11.08, 17:57
Profil ICQ

Příspěvek 
Shoří kat a gufera jdou udělat bez sundání hlavy je to otázka 2 hodin

18.11.08, 18:15

Příspěvek 
petr s píše:

A jak moc je to složité vyměnit ty gufera? jaký je postup co se všechno musí udělat? Díky

18.11.08, 18:56
Profil ICQ

Příspěvek 
Na ty gugerka existuje takovej forichtung, kterým si dírou po svíčce podepřeš ventil, aby ti nespadl dovnitř spalováku a můžeš ho vesele rozebrat. Tou vanou ti takový množství neuteče, tak to nech vesele rosit dál a k radosti bursíka to jednou za půl roku umuj.

18.11.08, 18:59

Příspěvek 
Objednal sem se dneska u mechanika na výměnu zadních tlumičů a přetěsnění té vany...tím asi nic nezkazím... pak budu mít aspon jasno, že to žere ten motor.. a pak začnu šetřit na výměnu těch gufer.... můj mechanik to asi neumí bez demontáže hlavy a celkově by to vyšlo asi 6000Kč říkal, ale zase by bylo nový těsnění pod hlavou a celý zkontrolovaný a přetěsněný, že už by se na to nikdy nemudelo šáhnout... blbý je že mi to vysralo ten olej pravděpodobně kat a strašně chrastí při akceleraci a auto se stává takovým lenochem....asi se to tam trochu přicpává.... ach jo

18.11.08, 19:24
Profil ICQ

Příspěvek 
6000 ? hledej jiného mechanika

18.11.08, 19:30

Příspěvek 
:shock: Za 6000,- máš kompletně zrepasovanou hlavu aj s demontáží a montáží, kdyby ses snažil, tak se do toho vejdeš aj s rozvodama.

18.11.08, 20:20

Příspěvek 
Ještě takovej dotaz ke spojce jen pro ujištění....když chci, aby mi spojka zabírala víc dole, tak v motorovým prostoru mám tu matku přitáhnout nebo povolit? O kolik asi?

18.11.08, 20:58
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
Ještě takovej dotaz ke spojce jen pro ujištění....když chci, aby mi spojka zabírala víc dole, tak v motorovým prostoru mám tu matku přitáhnout nebo povolit? O kolik asi?

povolit, ale timhle si akorát změníš polohu pedálu, to není fichtl, kde se po 3km přenastavuje spojka...ale povolit :wink:

18.11.08, 22:49
Profil ICQ

Příspěvek 
Takže povolím matku o něco čili to lanko bude delší a čím víc povolím tím víc bude pedál níž...níž jakože víc pod brzdovým podálem...chápu to správně?

18.11.08, 23:14
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jura píše:
Takže povolím matku o něco čili to lanko bude delší a čím víc povolím tím víc bude pedál níž...níž jakože víc pod brzdovým podálem...chápu to správně?

povoluješ pedál de dole utahuješ jde nahoru miloš

19.11.08, 17:01
Mistr mechanik

Příspěvek 
petr s píše:

mohl bys postup jak to za dvě hodiny udělat :?: na 1.6 jsem to nikdy nedělal pár hlav mám zasebou ale v opravně hlav dík miloš

19.11.08, 17:03
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další