Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Neex píše: Já se musím normálně smát Hold za pravdu se každý zlobí
já ho tam zanedlouho budu vozit taky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.11.08, 20:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Neex
|
MATTESS píše: o zavazadlovým prostoru tu nepadlo jedinné slovo
A odkdy kufr nepatří do využití celého prostoru?
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
18.11.08, 21:31 |
|
|
MATTESS
|
Neex: byla řeč o motorovým prostoru, ne o zavazadlovým. Nebo dáváš zavazadla i k motoru?
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
18.11.08, 21:36 |
|
|
havlik
Jako Fatal, ale z Virtu
|
MATTESS píše: Neex: byla řeč o motorovým prostoru, ne o zavazadlovým. Nebo dáváš zavazadla i k motoru? Už jde virt ser na ně:))
_________________ Autum nerozumim, jen blbě kecam.
|
18.11.08, 21:39 |
|
|
Neex
|
MATTESS píše: Neex: byla řeč o motorovým prostoru, ne o zavazadlovým. Nebo dáváš zavazadla i k motoru?
Věřím že na tohle nemáš co říct a jde to poznat Jinak byla tu řeč o místu v motorovém prostoru a pokud si to nepřímo spojíme tak se to týká i kufru. Je to celé o koncepci vozu a tam kde se přidá tam se ubere a naopak. Jinak je mi docela fuk co si o Favech myslíte takže asi tak... z takových žabomyších válek už jsem vyrostl. Můžete si psát co chcete Faktem, ale je že tenhle hadicap je holý fakt a štvát vás to bude i kdyby jste se vytáčeli že vám to je ukradený.
|
18.11.08, 21:40 |
|
|
MATTESS
|
mě je to volný, já ve škodovce nic nevozim. Mam ji pro radost a nějaká praktičnost mi fakt netrápí On ten kufr u fáva je hrozně velikánský
|
18.11.08, 21:46 |
|
|
Neex
|
MATTESS píše: mě je to volný, já ve škodovce nic nevozim. Mam ji pro radost a nějaká praktičnost mi fakt netrápí On ten kufr u fáva je hrozně velikánský
Tak vidíš Jinak nejde o to jak je velký ale jak je koncipovaný jako celek s vnitřním prostorem.
|
18.11.08, 21:49 |
|
|
MATTESS
|
čili je úplně na ho**o, no. Ale nejde o kufr, ale o tu trapnou zástavbu TAZe do fakera, kam se ten motor na stojáka nevejde jako do Rapida
|
18.11.08, 21:52 |
|
|
havlik
Jako Fatal, ale z Virtu
|
Neex píše: MATTESS píše: mě je to volný, já ve škodovce nic nevozim. Mam ji pro radost a nějaká praktičnost mi fakt netrápí On ten kufr u fáva je hrozně velikánský Tak vidíš Jinak nejde o to jak je velký ale jak je koncipovaný jako celek s vnitřním prostorem. Hrušky s jablkama to vám jde porovnávat:) Na to ste tady experti. Jako mysli si co chceš mě je u prdele celej favorit i se 120tkama řešíte tu uplný kraviny v tematu sice vcelku o hovně ale řešilo se tu uplně něco jinýho než vnitřní uspořádání vozu.
|
18.11.08, 21:52 |
|
|
Neex
|
Jak jsem psal bylo to myšleno z mé strany více méně ze srandy, proto ani nechci aby to přerostlo v něco většího. Takže už stačí a teď by jsme zase mohli věnovat tomu co řeší Michal
havlik: Nikdo tě tu nedrží
|
18.11.08, 21:55 |
|
|
havlik
Jako Fatal, ale z Virtu
|
Neex píše: Jak jsem psal bylo to myšleno z mé strany více méně ze srandy, proto ani nechci aby to přerostlo v něco většího. Takže už stačí a teď by jsme zase mohli věnovat tomu co řeší Michal havlik: Nikdo tě tu nedrží tyhle kecy miluju:) tebe taky ne zase vám to tu jednou za pár měsícu ožilo a hned se vztekáte když je to tu jinak než po techwebovsku
|
18.11.08, 21:57 |
|
|
Neex
|
havlik: Já vím Tohle taky není můj domovskej klub Ale faktem je že ho mám rád.. je tu klid a pohoda (většinou)... ne jako v zemi virtu
|
18.11.08, 21:58 |
|
|
michalkatka
|
sakra ľudia...
nebaví ma opakovať sa, ani Favo ani Rapid nemá motor na správnej strane, športové auto má motor v strede - Ferrari F50, Concept LM, v podstate aj každá formula a pod...
o využití priestoru si založte nový topic...
a stále neviem rozmery kľukovky TAZ1500 a v čom je iná hlava TAZ1500 od 1203... :arrow:
a netvrdil som že tam ten motor idem 100% dávať, zbieram informácie a vy sa tu len hádate a dohadujete sa že prečo tam nedám jednoduchú Fabku 1.4, prípadne niečo iné VW, alebo nejakého japonca...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.11.08, 22:21 |
|
|
Neex
|
Promiň Michale omlouvám se ...nechal jsem se trochu unést
|
18.11.08, 22:23 |
|
|
michalkatka
|
Neex píše: Promiň Michale omlouvám se ...nechal jsem se trochu unést
pohoda, ja beriem každý názor, ale prosím k veci....
idem stavať special Favo pickup ešte neviem čím to budem poháňať...
páčil by sa mi ten V6 s Pasatta...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.11.08, 22:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|