|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Centrál...rada,typ jaké vybrat?
Autor |
Zpráva |
Kukyn
Příspěvky: 360 Bydliště: Lipovec,okres Blansko,kraj Jihomoravský,stát ČR
|
Centrál...rada,typ jaké vybrat?
Zdravím poraďte mi někdo jaký centrál,na dálku(4 dvěřový)vybrat na Favorita???Dejte odkaz či název,nebo talk něco.Fáze hledání a výběru,koukal jsem na netu a zajimalo by mě jestli se vam nějaký neosvědčil?Poraďte
_________________ Škoda Favorit 136L 46kW
|
18.11.08, 19:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
No na netu je toho plno, já sem třeba koupil v Ostravě za 900,- Polský dálkový centrál a valí to bez problémů. Za tu cenu paráda
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
18.11.08, 19:53 |
|
|
vopaje
|
Je plno centrálů,které ti půjdou na tvoje auto.Jde o cenu a konfort těchto dálek.pokud nechceš moc utratit,jdi do CZ4700DO -cena cca 1000,-kč /celá sada/,nebo pokud máš více peněz můžeš jit do Jablotronu,či Mistrálu.
To CZ-ko je univerzál,jenoduché zapojení,za ty peníze to jde.Montováno na dost aut cca 3- 4roky bez problému.
čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
19.11.08, 22:47 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Osobne pouzivam Jablotron CA-10 REX, uz mam ve druhy Skodovce, ale to je alarm, kterej se da zapojit aby ovladal 2dratovy motorky. tzn. na dalkac odemknes vsechno, klicem jenom jedny. Ma to vyhodu, ze to neni tak nachylny na vykradeni jako centraly s petidratovejma motorkama.
Cena... neco pres 3000,-, ale myslim stoji za to. Je to klasika.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
19.11.08, 23:06 |
|
|
vopaje
|
100% souhlas Viky.Také uznávám Jablotron.Je pravda,že cena je někde jinde,ale je to i s alarmem a už se dá pořídit kolem 2tis.Má ovladatelné menu a pokud se udělá pořádně instalace,fachá bez problému věčně.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
19.11.08, 23:22 |
|
|
Bolthorn
|
Měl jsem původně Brano, ale postupně mi začali odcházet motorky, tak jsem taky sháněl nějaký centrál, nakonec jsem se rozhodl pro centrál Portman, byla to sada přímo pro Felicii, ale mají i uni.. Maká spolehlivě..
_________________ Nikdy nejezdi rychleji, než létá tvůj anděl strážný.
|
20.11.08, 07:21 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
vopaje píše: 100% souhlas Viky.Také uznávám Jablotron.Je pravda,že cena je někde jinde,ale je to i s alarmem a už se dá pořídit kolem 2tis.Má ovladatelné menu a pokud se udělá pořádně instalace,fachá bez problému věčně.čus
Tak CA-10 REX kopis za 2k, ale musis si k tomu dat jeste modul ovladani motorku, kterej stoji asi 600,- (i kdyz dneska je to snad uz v sade s alarmem) a motorky jsem si koupil po stovce na www.levnealarmy.cz , ty kdyz mi odejdou tak to je v klidu.
No mimochodem... kdo chce na centralu hodne setrit... Tak tam taky maji.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
20.11.08, 08:25 |
|
|
michalkatka
|
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.11.08, 09:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|