Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 14:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Přidusí se za jízdy :-( 
Autor Zpráva

Příspěvek 
michalkatka píše:
Ondras83 píše:
s tim chlazením čerpadla to je pravda, ale taky to nedodržuju (BMM) :roll:

nemáš urobéné odpojenie čerpadla pri prevádzke na LPG :?:

no, kvůli tomu sem chtěl udělat novej topic...no právě neim jak to zjistim, ale mám 100kw BRC automatický přepínání LPG :?:

17.11.08, 15:44
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ondras83 píše:
no, kvůli tomu sem chtěl udělat novej topic...no právě neim jak to zjistim, ale mám 100kw BRC automatický přepínání LPG :?:

zistíš to tak že pri prevádzke na LPG odmeriaš svorky na čerpadle...

to je jednoduché stačí relátkom prerušiť napájanie čerpadla, signál sa dá vyviesť s relé odpojovania vstrekovača... ale dá sa to aj priamo s ovládacieho panelu LPG/Benzin...

17.11.08, 19:10

Příspěvek 
Tohle co popisuješ mi dělá Felda 1,3. Vyzkoušel jsem už všechno možný od elektriky (kabely, svíčky atd.) přes lepší benzín až po já nevim co a dělá to pořád. Jedinej rozdíl je v tom, že mě to dělá studený i teplý. Hlavně po startu je to nejhroší. To se jí kolikrát nechce vůbec rozběhnout. Nastartuju, blafe to pod otáčkama, nejede a třeba po pěti vteřinách najednou začne jít uplně normálně. Pomalu si na to začínám zvykat.

17.11.08, 20:33

Příspěvek 
pajavlk píše:
Tohle co popisuješ mi dělá Felda 1,3. Vyzkoušel jsem už všechno možný od elektriky (kabely, svíčky atd.) přes lepší benzín až po já nevim co a dělá to pořád. Jedinej rozdíl je v tom, že mě to dělá studený i teplý. Hlavně po startu je to nejhroší. To se jí kolikrát nechce vůbec rozběhnout. Nastartuju, blafe to pod otáčkama, nejede a třeba po pěti vteřinách najednou začne jít uplně normálně. Pomalu si na to začínám zvykat.

tohle mi dělala taky, přijel sem na lpg, teplý to dlouho startovalo (na benzín) no a když to chytlo a přidal sem, chcípla, jako když se zadusí...postupem času to ale zmizelo samo....

18.11.08, 22:34
Profil ICQ

Příspěvek 
No to mě dělá pořád a mám pocit, že se to i zhoršuje. Dneska jsem popojížděl hodně po městě. Vždycky chvíli jedu, zastavim, vypnu motor, vyřizuju, přijdu a chci nastarovat a nic. Startuje dlouho, pak chytne, ale dusí se, plynový pedál nereaguje, nejde se rozjet. Za pár vteřin vše samo ustane, motor začne šlapat na normálních volnoběžných otáčkách a já můžu odjet. Je to ale dost nepříjemné zvlášť, když potřebuju opustit rychle prostor kde parkuju. Z pozice neodborníka to typuju na nějaké čidlo, které se podílí na řízení motoru, ale nevim. Diagnostika nic neukázala.

19.11.08, 22:14

Příspěvek 
pajavlk píše:
No to mě dělá pořád a mám pocit, že se to i zhoršuje. Dneska jsem popojížděl hodně po městě. Vždycky chvíli jedu, zastavim, vypnu motor, vyřizuju, přijdu a chci nastarovat a nic. Startuje dlouho, pak chytne, ale dusí se, plynový pedál nereaguje, nejde se rozjet. Za pár vteřin vše samo ustane, motor začne šlapat na normálních volnoběžných otáčkách a já můžu odjet. Je to ale dost nepříjemné zvlášť, když potřebuju opustit rychle prostor kde parkuju. Z pozice neodborníka to typuju na nějaké čidlo, které se podílí na řízení motoru, ale nevim. Diagnostika nic neukázala.

tak to udělej, a ten s kym jsi kecal, ať se podivá, jeslti to kouří černě...já sem to taky hledal na diagnostice, čas vstřiku, předvstřik a prostě nic, lambáda OK-je teda zblbá lpgčkem, ale na to seru, zkus vyměnit snímač otáček (o čemž pochybuju), změřit tlak čerpadla, něco o tom tady někde psal miloš, že nastartoval, jak se dotknul plynu, chcípla, tak to nechal a vona se sama srovnala...zkus koupit u šelky ten benzín na vyčištění benzínovýho potrubí atd. vem tak 3x plnou nádrž a jezdi, fotrovi to na dědovym MPIčku pomohlo :wink:

jo, a málem bych zapoměl...hned než začneš kupovat benál, měřit a měnit, udělej základní nastavení jednotky :wink:

19.11.08, 22:28
Profil ICQ

Příspěvek 
Co zkusit jiné svíčky, na Feliciaklubu se řešilo něco podobného a nakonec stačilo vyměnit svíčky.

20.11.08, 06:53
Profil ICQ

Příspěvek 
Bolthorn píše:
Co zkusit jiné svíčky, na Feliciaklubu se řešilo něco podobného a nakonec stačilo vyměnit svíčky.

svíce měnim furt a dělá to pořád :wink:

ale mám tady ještě nějaký championky, tak je tam vrznu schválně :D

20.11.08, 19:02
Profil ICQ

Příspěvek 
Championky mi to dělají taky. Benzín od Schellu nepomohl. Možná, že je opravdu špatný tlak čerpadla, jak psal Miloš. Možná že nějaké čidlo (teplota vzduchu, nebo snímač otáček). To už opravdu hádám. Nechci měnit půl auta, zvlášť, kdyy na diagnostice nebylo vidět nic...

24.11.08, 09:50

Příspěvek 
Máme v rodině Š-Octavii r.v.2OO3 1,6 66 KW, s LPG, najeto asi 120.000,-km. Před třemi měsíci se rosvítila kontrolka motoru. Chvíli pouze svítila a poté auto začalo při jízdě cukat. Nejprve jen na LPG pak i na benzín. Po výměmě Lambda sondy to na cca 300km přestalo. Teď kontrolka motoru svítí opět. Nemáte někdo podobnou zkušenost, nebo nápad? dík Pavel

24.11.08, 11:48
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2