|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
a byls s tím už ne emisích někdy ?
|
26.11.08, 19:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
PJDefort
|
Vít píše: a byls s tím už ne emisích někdy ?
jo nedávno, viz moje garáž strana 11...tam sem právě viděl i kolik mám ten předstih atd...a všecko v pohodě..ani mi tam nic nešteloval
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
Naposledy upravil PJDefort dne 26.11.08, 19:34, celkově upraveno 2
|
26.11.08, 19:33 |
|
|
bosator
|
taky mi to prijde jako neuvážená blbost, natož předělávat 135 na 135B. ztratíš 3kW, spotřeba se pravděpobně nesníží, spousta práce než to předěláš, než to vyladíš, problémy, daleko větší pravděpodobnost, že se na tom něco pose… ve srovnání s karbecem. Pokud u stávajícího slušnýho motoru snížíš hlavu na kompr. 10:1, dáš hliníkový rozvodový tyčky, budeš mít ok karbec a rozdělovač, obložíš topení, tak dosáhneš rozhodně lepšího výsledku a spotřeby při slušný jízdě 6-7 l a hlučnost se taky výrazně sníží. Vyzkoušeno!
|
26.11.08, 19:33 |
|
|
michalkatka
|
a ešte jedna vec, ak by si menil zotrvák, mal by si to dať aj vyvážiť, takže kľukovka von...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.11.08, 21:21 |
|
|
Mírák
|
Mě to žralo hodně jen kvůli hadičce od odbublinkovávače do karbu. Byla zespoda naprach schnilá a ze shora oká. Benzín kapal rovnou na parohy. Nevšim sem si toho 3 měsíce a to sem byl pod kapotou pečenej vařenej. Zkontroluj hadice, od nádže po karb, pak i tankovací potrubí-nětěsnost=palivo pryč. Kapalo mi to kapku za vteřinu pri volnoběhu!
_________________ Škoda Forman 135LS @ 137 GLX Probíhá pozvolná rekonstrukce: viewtopic.php?t=11669
|
26.11.08, 23:16 |
|
|
MichalW
|
A nebylo by lepší to předělat rovnou na MPičko vyjde to asi tak na stejno s práci,ale s výkonem je to zas někde jinde.
_________________ Škoda Favorit 1.3 GLxi 40Kw BMM Silver Line
|
30.11.08, 18:38 |
|
|
|