Autor |
Zpráva |
no_-_name
|
1.6 klima - ventilátor
Nevíte, kde má 1.6 s klimou předřadné odpory ventilátoru topení? Ten celý blok topení vypadá úplně odlišně než u mojí staré 1.3 bez klimy... Jsem z toho na mrtvici, větrák běží jen naplno...
_________________ Mrs. Green
|
28.11.08, 13:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: 1.6 klima - ventilátor
no_-_name píše: Nevíte, kde má 1.6 s klimou předřadné odpory ventilátoru topení? Ten celý blok topení vypadá úplně odlišně než u mojí staré 1.3 bez klimy... Jsem z toho na mrtvici, větrák běží jen naplno...
mělo by to být součástí ventilátoru a nebo to je zašitý pod ním, ventilátor by měl být stejný jako na 1,3
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
28.11.08, 13:44 |
|
|
no_-_name
|
to je mi jasný, ale třeba konkrétněji, zleva, zprava, zespodu... bude to asi dost porod se k tomu dostat, mám tam rozpěru mezi tlumičema, celý je to zakrytý a všude samá trubka, samej kabel
|
28.11.08, 14:49 |
|
|
michalkatka
|
ventilátor je úplne iný (vertikálny 200W), predradný odpor je na boku myslím od strany ako je baterka, choď po kabeláži a určite ho nájdeš...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.11.08, 15:37 |
|
|
no_-_name
|
je ze strany uhlíkového filtru. a povedlo se mi to vyndat, jen to šlo blbě. byl zanešený ten kontakt mezi odpory, už je to v cajku
|
28.11.08, 17:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no_-_name píše: je ze strany uhlíkového filtru. a povedlo se mi to vyndat, jen to šlo blbě. byl zanešený ten kontakt mezi odpory, už je to v cajku
musíš často měnit filtr jink menší přuchod vzduchu a pokud máš ventilátor na jedničku ta se odpor přehřívá a málo chladí a tak to dopande miloš
|
28.11.08, 19:14 |
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: no_-_name píše: je ze strany uhlíkového filtru. a povedlo se mi to vyndat, jen to šlo blbě. byl zanešený ten kontakt mezi odpory, už je to v cajku musíš často měnit filtr jink menší přuchod vzduchu a pokud máš ventilátor na jedničku ta se odpor přehřívá a málo chladí a tak to dopande miloš
uhlíkový filter ? tam je niekde také niečo
|
28.11.08, 19:42 |
|
|
no_-_name
|
špatně jsem se vyjádřil... jedná se o nádobu s aktivním uhlím, nebo jak se to jmenuje.. prostě když koukáte na auto zepředu, tak odpory jsou na bloku topení vpravo nahoře a ještě víc vpravo je ta nádoba.
|
29.11.08, 02:28 |
|
|
michalkatka
|
no_-_name píše: špatně jsem se vyjádřil... jedná se o nádobu s aktivním uhlím, nebo jak se to jmenuje.. prostě když koukáte na auto zepředu, tak odpory jsou na bloku topení vpravo nahoře a ještě víc vpravo je ta nádoba.
|
29.11.08, 14:22 |
|
|
Jiri
|
ja ma problem ten..ze zapnu ventilator na jednicku nebo na dvojku a on se sam po chvilce roztoci na trojku...asi se zahreje ten odporovej drat a nejak se ohne nebo neco...a spoji to...kdyz to zase na chvilku vypnu tak to jede normalne na vsechny tri.....je to favo rok 93 jak tam je pristup k tomu odporu jeste sem to nerozdelaval u favorita
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.11.08, 15:08 |
|
|
michalkatka
|
Jiri píše: ja ma problem ten..ze zapnu ventilator na jednicku nebo na dvojku a on se sam po chvilce roztoci na trojku...asi se zahreje ten odporovej drat a nejak se ohne nebo neco...a spoji to...kdyz to zase na chvilku vypnu tak to jede normalne na vsechny tri.....je to favo rok 93 jak tam je pristup k tomu odporu jeste sem to nerozdelaval u favorita
myslíš Fačkové kúrenie? neviem na isto, ale nyslím že to ten tepelný spínač nemá, odporový blok má pod ventilátorom.
ak sa jedná o feldové kúrenie tak je to spôsobené nedostatočným prietokom vzduchu (tým aj chladením toho odporového bloku) robí to zanesený, alebo stačí ak je vodou nasiaknutý ten filter na saní, či už ten molitan, alebo uhlíkový, ktorý jednoducho neprefúka, vtedy sa okná iba rosia... forever záclona....
|
29.11.08, 16:54 |
|
|
Jiri
|
mam vse puvodni favo topeni ...no to musi mit nekde ten odpor ..ja se po tom doma podivam...ted v zime to budu potrebovat...at jdou vsechny rychlosti spravne
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.11.08, 17:32 |
|
|
kwiko
|
Jiri píše: mam vse puvodni favo topeni ...no to musi mit nekde ten odpor ..ja se po tom doma podivam...ted v zime to budu potrebovat...at jdou vsechny rychlosti spravne
Jasne ze ho ma , len uz si nepamatam kde
Tusim to bolo niekde vedla, alebo pod ventilatorom.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
29.11.08, 20:39 |
|
|
michalkatka
|
kwiko píše: Jiri píše: mam vse puvodni favo topeni ...no to musi mit nekde ten odpor ..ja se po tom doma podivam...ted v zime to budu potrebovat...at jdou vsechny rychlosti spravne Jasne ze ho ma , len uz si nepamatam kde Tusim to bolo niekde vedla, alebo pod ventilatorom.
odporový blok je pod ventilátorom, na dvoch 3kách skrutkách... je to to km sú pripojené káble s ventilátora...
|
29.11.08, 21:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|