Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
jde o to že ty pružinky časem ztrácej sílu, tak pokud je nechceš dávat nový tak dej jak jsem psal šrouby s dlouhým závitem a prostě ty pružinky víc předepni a uvidíš, nic tím nezkazíš
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
27.11.08, 16:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Kristensen píše: jde o to že ty pružinky časem ztrácej sílu, tak pokud je nechceš dávat nový tak dej jak jsem psal šrouby s dlouhým závitem a prostě ty pružinky víc předepni a uvidíš, nic tím nezkazíš
ja viem čo máte na mysli, pružinky som tam dal tie najdlhšie čo som našiel, ale nemyslím že to je hlavnou príčinou mojich problémov...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.11.08, 16:36 |
|
|
Ondras83
|
hlavní příčinou je, že to máš nový...buď to chvíli nech, vono to zarezne, nebo holt vyměň celej lauf za jinej a uvidíš
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
27.11.08, 19:25 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: hlavní příčinou je, že to máš nový...buď to chvíli nech, vono to zarezne, nebo holt vyměň celej lauf za jinej a uvidíš
vymenil som aj zadný diel, v tom mojom to hrkotalo akoby tam boli kusy hrdze a bordelu , všetky spoje namazal grafitkou (platické mazivo) a zdá sa že je to ok
|
27.11.08, 20:18 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: hlavní příčinou je, že to máš nový...buď to chvíli nech, vono to zarezne, nebo holt vyměň celej lauf za jinej a uvidíš vymenil som aj zadný diel, v tom mojom to hrkotalo akoby tam boli kusy hrdze a bordelu , všetky spoje namazal grafitkou (platické mazivo) a zdá sa že je to ok
to co myslel Kris není ale grafitka do kloubů, ale prostě grafit...já to mám ve spreji (600kč asi )...aby ti pak ta vazelina nezačala hulit, jak kdybys tam nalil olej
|
27.11.08, 21:28 |
|
|
Kristensen
|
Ondras83 píše: michalkatka píše: Ondras83 píše: hlavní příčinou je, že to máš nový...buď to chvíli nech, vono to zarezne, nebo holt vyměň celej lauf za jinej a uvidíš vymenil som aj zadný diel, v tom mojom to hrkotalo akoby tam boli kusy hrdze a bordelu , všetky spoje namazal grafitkou (platické mazivo) a zdá sa že je to ok to co myslel Kris není ale grafitka do kloubů, ale prostě grafit...já to mám ve spreji (600kč asi )...aby ti pak ta vazelina nezačala hulit, jak kdybys tam nalil olej
Ne ne myslel jsem do kloubů, je spousta druhů vazelín do kloubů ale jedna z nich je grafitová
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
27.11.08, 21:37 |
|
|
Ondras83
|
Kristensen píše: Ondras83 píše: michalkatka píše: Ondras83 píše: hlavní příčinou je, že to máš nový...buď to chvíli nech, vono to zarezne, nebo holt vyměň celej lauf za jinej a uvidíš vymenil som aj zadný diel, v tom mojom to hrkotalo akoby tam boli kusy hrdze a bordelu , všetky spoje namazal grafitkou (platické mazivo) a zdá sa že je to ok to co myslel Kris není ale grafitka do kloubů, ale prostě grafit...já to mám ve spreji (600kč asi )...aby ti pak ta vazelina nezačala hulit, jak kdybys tam nalil olej Ne ne myslel jsem do kloubů, je spousta druhů vazelín do kloubů ale jedna z nich je grafitová
aha..sorry, já používám spešl grafitovej sprej
|
27.11.08, 21:51 |
|
|
michalkatka
|
takže aj to nebolo dobré, zrejme sa tá vazelina vypálila....
dal som nové strunky aj so šroubami - nepomohlo...
dal som grafitový krúžok namiesto toho dráteného, to je zatiaľ najlepšie....
|
28.11.08, 14:54 |
|
|
bitmap
|
Grafitovej ti casem zacne vrzat i kdyz ho pred montazi poradne namazes grafitovou nebo medenou vazelinou.
Nejlepsi resenim by asi bylo ufiknout koncovky na obou dilech a dat tam vlnovce.
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
28.11.08, 15:01 |
|
|
michalkatka
|
bitmap píše: Grafitovej ti casem zacne vrzat i kdyz ho pred montazi poradne namazes grafitovou nebo medenou vazelinou. Nejlepsi resenim by asi bylo ufiknout koncovky na obou dilech a dat tam vlnovce.
ja viem, ale za nový vlnovec dať 400skk sa mi zdá trocha veľa, a nemám ešte COčko...
|
28.11.08, 15:17 |
|
|
michalkatka
|
takže tento grafitový si zrejme sadol
po ceste do roboty si hovorím, že ten motor má nejako podozrivo dobrý zvuk
|
28.11.08, 19:49 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: takže tento grafitový si zrejme sadol po ceste do roboty si hovorím, že ten motor má nejako podozrivo dobrý zvuk
sem to řikal, prostě to musíš chvíli nechat, vono to zarezne, zakarbonuje a zasere se to těma spalinama a je pokoj
|
29.11.08, 09:10 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: michalkatka píše: takže tento grafitový si zrejme sadol po ceste do roboty si hovorím, že ten motor má nejako podozrivo dobrý zvuk sem to řikal, prostě to musíš chvíli nechat, vono to zarezne, zakarbonuje a zasere se to těma spalinama a je pokoj
ale ten drátený podfukoval ako h....o, tento grafitový to zrejme zatesnil dokonale...
|
29.11.08, 14:15 |
|
|
Jiri
|
ten spoj fouka snad u kazdeho fava co sem videl...ted budu delat technickou v zime jestli to tam bude foukat tak tam koupim kratkej vlnovec a svarim ..asi nebo nevim...jinak ne utesneni toho krouzku je i tmel..tady pouzivame bezne na vsehcny spoje vyfzukove na autech takova bila pasta mam tubu i doma v cr a funguje to tesni to
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.11.08, 14:48 |
|
|
michalkatka
|
takže na pohľad bolo trochu vyosené potrubie, teda prvý diel išiel málinko z osi os stredného dielu, málinko, odhadom cca do 1cm na 1m, doladil som to konzolou čo drží prevodovkou, povolil som ju a málinko posunul dopredu, teraz sa to zdá rovnejšie, teda vyosené skôr dohora, uvidím zajtra, keď to cestou do roboty zahrejem a zabehnem...
|
4.12.08, 14:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|