|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Karel
|
Otáčkoměr na Favorit BMM
Vážení,
potřeboval bych poradit, jak zapojit otáčkoměr na Favorita s BMM. na otáčkoměru mám tři drátky: hnědý, žlutý a bílý a nevím, který kam. Předem děkuju za rady.
|
20.1.06, 11:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
rasa
|
Re: Otáčkoměr na Favorit BMM
Karel píše: Vážení, potřeboval bych poradit, jak zapojit otáčkoměr na Favorita s BMM. na otáčkoměru mám tři drátky: hnědý, žlutý a bílý a nevím, který kam. Předem děkuju za rady.
Specifikuj o jaký otáčkoměr jde. Nejspíš asi nějaký přídavný že?
_________________ Škoda Favorit 135 BMM 40kW LPG
Škoda Octavia I 1.6i 75kW LPG
S Pozdravem
Rasa
|
20.1.06, 12:55 |
|
|
Dusche
|
dva draty jsou napajeni a jeden pujde na civku.Tedy snad (o:
|
21.1.06, 12:39 |
|
|
Návštěvník
|
Dusche píše: dva draty jsou napajeni a jeden pujde na civku.Tedy snad (o:
dva draty sou napajeni, ale u BMM jetereti drat napojen do ridici jednoty, nikoli na civku!!!
|
21.1.06, 19:50 |
|
|
gabriel
|
otáčkomer BMM
Hnedý +, biely - , žltý signál z ECU, všetky vývody sa nachádzajú na plošnom spoji, viď schéma, pozor na napájanie pre trvalý zdroj B+ na plošáku ! Teda :
žltý pin 1, hnedý + / nie B+/, no a - je označené,
ja som mal namiesto bieleho zelený kábel, ostatné sedia. Otázka prečo je to v predaji bez schématka ?
|
24.1.06, 21:59 |
|
|
Návštěvník
|
Re: otáčkomer BMM
gabriel píše: Hnedý +, biely - , žltý signál z ECU, všetky vývody sa nachádzajú na plošnom spoji, viď schéma, pozor na napájanie pre trvalý zdroj B+ na plošáku ! Teda : žltý pin 1, hnedý + / nie B+/, no a - je označené, ja som mal namiesto bieleho zelený kábel, ostatné sedia. Otázka prečo je to v predaji bez schématka ?
Tak dík, je to ono co jsem potreboval.
|
2.2.06, 11:27 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|