Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 00:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 svetla zpatecky 
Autor Zpráva

Příspěvek svetla zpatecky
nefunguju mi

kde moze byt chyba, potreboval by som nejake schema alebo nieco podobne...
Kde sa nachadza snimac (spinac) spatecky na felde? lebo ziarovky mam podla vsetkeho dobre, takze rad by som zistil kde je vlastne ten snimac (na salpake? na prevodovke?) :roll:

diki

PS. FELICIAcombi, 1:3 MPI

31.10.06, 14:06
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Čumí to z převodovky dopředu, je to celkem na ráně, dost často to uhnije, nebo se to o něco ulomí...

31.10.06, 14:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Ten spínač máš na prevodovke. Skontroluj či nemáš len skorodované kontakty na spínači. Ak nie a spínač je vadný, tak si daj cúvačky na tlačítko do interieru. Blbo sa vraj mení.

viewtopic.php?t=18421

31.10.06, 14:41

Příspěvek 
To už je snad jednodušší to vyměnit, než tahat po autě dráty a spínač...
Akorát při tom vyteče troška převodovýho oleje no... musí se to dělat zastudena a rychle to přehodit, možná by pomohlo to auto někam naklonit, aby to neteklo tolik ven.

31.10.06, 14:46
Profil ICQ

Příspěvek 
aaach kua kua

uz viem co je to... podarilo sa mi raz s tym trafit o jeden "PAREZ" ked som dostal smyk... Budem to muset pomerat. Uvidim a pak dam vedet

diki :wink:

31.10.06, 16:09

Příspěvek 
Mám se zpátečkama taky problém....

Moje Favo z r.90 mělo vzadu takový ty blbý kontakty jak je půlka dole na plastech a druhá na 5.dveřích.....když se zavřou,má se to spojit a všechno fungovat....no u mě tam byla mezera místy i půl cm.

Tak jsem to spojil normálně drátkama, protáhl to kolem těch gum,aby to taky k něčemu vypadalo. Jenže nastal problém, zapojil jsem mlhovky, vyhřívání, zadní stěrač.... a zbyly mi na každé straně 2 dráty volné. Začal jsem zapojovat levou stranu a zjistil jsem, že jeden je na osvětlení SPZ, druhý podle mě na zpátečky. Ale ty nesvítily. Vyměnil jsem čidlo a pokus zopakoval. Zpátečky svítily! Jaké však bylo moje překvapení, když jsem dal neutrál - zpátečky zhasly a vše se zdalo být OK, jenže - asi po 2-3 sekundách se zase rozsvítí a zhasnou jen když opět zařadím zpátečku a vyřadím (ale to je opět jen dočasné). Trvale se vypnou jen při vypnutém klíčku.

Připomínám, že mám stále volné 2 dráty na 2. straně,ale při prozkoumání se mi nezdály být nějak důležité. Nevím jestli ten jeden není přichystaný na motorek ostřikovače (který nemám...). Do toho druhého de proud,když zapnu klíček.

Kontroloval jsem připojení kostry, zdá se být vpořádku...

Zpátečky na tomhle autě nesvítily nikdy za ty 2 roky co ho mám.....mně to nevadí,ale čeká mě STK...

11.11.06, 13:39

Příspěvek 
Mno, nevím, co chceš slyšet, problém je buď ve spínači nebo je v těch drátech, což se mi zdá pravděpodobnější, když píšeš, že ti nějaký zbyly. Na levý straně tam jde osvětlení SPZ, vyhřívání okna, mlhovky a couvačky. Vpravo je všechno ke stěrači. Zem tam nikde nevede, předpokládá se, že projde přes panty 5.dveří.

11.11.06, 13:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Bylo to nakonec tím čidlem. Přitom bylo nové... :D takže díky

11.11.06, 22:48

Příspěvek forman
chlapy nejdou me na formanu cumely sme pod autem nic sme nenasly kde by to tam melo presne bejt clovek to uvidi z pod auta nebo se tam dostane vrchem od motoru?
prosim nesmejte se hlavne:)))))

15.11.06, 17:45

Příspěvek 
kdyz si lehnes pod auto, tak to musis na predni strane prevodovky (ve smeru jizdy) videt. takovy valecek - vedou do toho tusim 2 draty. Mozna ti ty draty uhnily uplne, ale spinac ( ten valecek) tam musis mit.

15.11.06, 18:37

Příspěvek 
Je to první věc, co se urve, když budeš jezdit přes pařezy...

15.11.06, 22:50
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]