mam takovej problem, měnil sem vzduchový filtr ve svojí felině, a jak sou ty 3 šrouby co drží ten černý plast tak se mi podařilo při dotahování jeden urvat. je to moc velký problém a dá se to opravit nebo ne ? díky
teď si přesně nejsem jistej ale řekl bych že to je docela problem páč to drží celej ten hrnek, jen nevim jestli to náhodou nedrží celou vstřikovací hlavu
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
29.11.08, 18:44
kwiko
Ja som to riesil odvrtanim a narezanim zavitu pre M8 skrutku...
hmm nevim jestli na tohle mam prostředky....to asi udělaj v každem normalnim servise že ? 13teho mám domluvený servis ohledně výměny kloubů na poloosách a instalaci alarmu tak že bych mu řek ať mi to udělá.....já doufal že to pujde jen nějak vyměnit
celý vstřikování držej jiný dlouhý šrouby, tyhlecty šrouby jsou na 13tku klíč, ale je to M5 šteft... to už je tak ohraná písnička, že sis toho moh všimnout.... že to každej dotahuje jak krávu na most
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 40 návštevníků