Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
No podlaha muže bejt krásná, ale co třeba podlaha kufru? vzadu kapsy? nosníky? no ...? pokud je to jen lištička tak cajk
Jo a motor je jakej?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
1.12.08, 19:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Za 2000CZK se mu to na ND vyplatí
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.12.08, 19:55 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Šemik píše: Za 2000CZK se mu to na ND vyplatí
To jo.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
1.12.08, 20:10 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Black-mz píše: tak já ho beru...hele je to orezlí jen na lemech takže nic vážnýho podlaha je ok a jinak všechno taky . takže nevidim problém motor je po GO a má najeto poní 25000t takže pohoda barva na nej bude zadarmo takže ho beru
prej jen na lemech... asi pudu k očnímu
|
1.12.08, 20:16 |
|
|
Kristensen
|
Vít píše: Black-mz píše: tak já ho beru...hele je to orezlí jen na lemech takže nic vážnýho podlaha je ok a jinak všechno taky . takže nevidim problém motor je po GO a má najeto poní 25000t takže pohoda barva na nej bude zadarmo takže ho beru prej jen na lemech... asi pudu k očnímu
Však řikám že to kupuje jak rohlík, podle mě to myslí tak že to co je viditelně děravý a loupe se tak je koroze zbytek je dobrej ale počkej až do něčeho píchne šroubovákem to bude teprve veselo
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.12.08, 20:21 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jsem to videl u Martina 007, jeho rpaid byl nesrovnatelne lepsi na povrchu nez tenhle strep a jak se do toho hrablo, tak se svarecka jen tak nezastavila,. a ostatne u me to pod prednimi blatniky bylo podobne
clovek co to prodava vydela, nemusi platit za ekolikvidaci, naopak jeste za to neco dostane
|
1.12.08, 20:23 |
|
|
URU
|
Black-mz píše: tak já ho beru...hele je to orezlí jen na lemech takže nic vážnýho podlaha je ok a jinak všechno taky . takže nevidim problém motor je po GO a má najeto poní 25000t takže pohoda barva na nej bude zadarmo takže ho beru
to jsem si řikal u GLIčka taky, že jenom podlaha kufru, prahy, lemy a přední blatníky...
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák Octavia 4X4 TURBO
|
1.12.08, 20:46 |
|
|
paca
|
budeš na tom mať dosť roboty, ale keď sa ti to auto páči kludne sa pusti do toho, bude z toho krásná leštenka !
Ovšem musíš urobiť preciíznu a poctivú robotu !!!!
|
1.12.08, 22:02 |
|
|
Black-mz
|
tak jak rohlík to nekupuju stále přemejšlim a vůbec nevim
|
2.12.08, 10:58 |
|
|
elegant
|
URU píše: Black-mz píše: tak já ho beru...hele je to orezlí jen na lemech takže nic vážnýho podlaha je ok a jinak všechno taky . takže nevidim problém motor je po GO a má najeto poní 25000t takže pohoda barva na nej bude zadarmo takže ho beru to jsem si řikal u GLIčka taky, že jenom podlaha kufru, prahy, lemy a přední blatníky...
GLI by si zaslúžil aj novú kasňu pre svoju unikátnosť Ale tiež ma zaujma čo má ten rapid za motor. Inak ďalší aspekt je, že vám čechom bude platiť ten šibnutý zákon s prepisom, takže aj to by mohol zohladniť.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
2.12.08, 11:15 |
|
|
Davulus
|
Re: ŠKODA RAPID (dotaz)
Black-mz píše: čauu kluci sem tu nový zatim auto nevlastnim ale mam možnost mít vysněnou káru škoda rapid je za 2000 kč ventyly sou tam z fáčka větší,karburátory weber,a je převrtanej potřeba udělat zabrousit ventyl nový těsněný pod hlavu dát nový práhy dá mi k tomu nový a já bych měl koupit blatniký jak přední tak zadní protože sou nahnělý tak bych se chtěl zeptat daj se sehnat nový ? pište co si o tom myslíte tady dávam foto www.wcm.ic.czdíky moc
vysral bych se na to..ted uz nema cenu kupovat tak "starou plečku" budeš do ní sypat jen prachy a stejně bude bezcenná pak zjištíš ještě že nestartuje za studena,žere olej,má vprdeli tlumiče a brzdy ...
|
2.12.08, 14:40 |
|
|
URU
|
Re: ŠKODA RAPID (dotaz)
Davulus píše: Black-mz píše: čauu kluci sem tu nový zatim auto nevlastnim ale mam možnost mít vysněnou káru škoda rapid je za 2000 kč ventyly sou tam z fáčka větší,karburátory weber,a je převrtanej potřeba udělat zabrousit ventyl nový těsněný pod hlavu dát nový práhy dá mi k tomu nový a já bych měl koupit blatniký jak přední tak zadní protože sou nahnělý tak bych se chtěl zeptat daj se sehnat nový ? pište co si o tom myslíte tady dávam foto www.wcm.ic.czdíky moc vysral bych se na to..ted uz nema cenu kupovat tak "starou plečku" budeš do ní sypat jen prachy a stejně bude bezcenná pak zjištíš ještě že nestartuje za studena,žere olej,má vprdeli tlumiče a brzdy ... na druhou stranu, když ti nebude vadit že do toho auta nacpeš spoustu prachů, a to auto opravdu chceš, tak ho kup... elegant píše: GLI by si zaslúžil aj novú kasňu pre svoju unikátnosť
ale to by už nebylo origo... nebo kdyby někdo uměl převařit VIN, tak aby to nebylo vidět...
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák Octavia 4X4 TURBO
|
2.12.08, 14:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|