Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 15:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 klesajúce otáčky voľnobehu po zahriatí motora 
Autor Zpráva

Příspěvek 
tak podobnou závadu jsem tu měl, s tím že motor po ohřátí vždy zdechnul.

bylo to kombinací těchto závad: svíčky co objely zeměkouli 10x s ostrhem 1,5mm, vzduchovej filtr byl koule bláta, blbej palec, kterej měl sám o osbě příliš vysokej odpor, špatnej předstih a rozhašenej doraz klapky....

samozřejmě to může způsobovat i kde -co jinýho (kabely, hadice, sytič sytící furt - kterej pak motor uleje...)

4.12.08, 07:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
wordy píše:
ked más LPG,tak motor je velmi citlivy na vzduchovy filter.castejsie treba menit,

Vďaka wordy, o vzduchovom filtri viem, pravidelne mením po cca 10000 km :lol:

Pech. píše:
tak podobnou závadu jsem tu měl, s tím že motor po ohřátí vždy zdechnul.

bylo to kombinací těchto závad: svíčky co objely zeměkouli 10x s ostrhem 1,5mm, vzduchovej filtr byl koule bláta, blbej palec, kterej měl sám o osbě příliš vysokej odpor, špatnej předstih a rozhašenej doraz klapky....

samozřejmě to může způsobovat i kde -co jinýho (kabely, hadice, sytič sytící furt - kterej pak motor uleje...)

Sviečky mám NKG BKR6ES (vraj najlepšie na favorita 135-ku motor :roll: ) - poprípade páni keby ste vedeli o nejakých iných lepších, tak mi ich please poraďte, predstih som včera šteloval podľa sluchu a zdá sa, že to trochu pomohlo :oops: . Ešte skúsim ten rozhasený doraz klapky...

4.12.08, 08:45

Příspěvek 
takhle, ješčtě k těm svíčkám... nejsem zastáncem nějakejch hyper super produktů... u vlastní zkušenosti vim, že v naprostěj většině případů to jezdí nejhlíp (kompromis kultury chodu-výkonu-spotřeby) na to co předepsal výrobce....

například předchozí majitel mýho favoritu furt kupoval trojbodový, dvojbodový, kruhový a podobný pytloviny svíčky, bavlněný filtry a furt to škubalo a furt to škubalo..... a na obyčejnej předepsanej brisk a obyčejnej papírovej filtr, jezdí fako jako kule.....

4.12.08, 13:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2