Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Felicia 1,6
nevíte náhodou někdo nebo nesetkali jste se s nepatrnou ale znatelnou strátou výkonu na felicii? Jde o to že jednou do toho člověk sedne a i když je auto ohřátý na provozní teplotu nebo studený tak se mu prostě nějak nechce, nechce to kdovíjak táhnout třeba proti kopci, prostě celkově zleniví asi jako kdyby tam seděli tři neviditelní spolujezdci a pak stačí třeba někde zastavit a vypnout motor třeba na 5minut nebo klidně 20 pak do toho sednou a jet a to auto je v tu chvíli jak vyměněný, uplně jinak reaguje na plyn a jede dobře. Napadá mě snímač tlaku v sacím potrubí jak kdyby chvíli šel chvíli ne ale třeba to může být i něco jinýho. Nebo že by lamda dávala zbohem?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.12.08, 17:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Radic
|
mě to tak taky připadá u delty...je to stejná koncepce jak ty feldy jen dvojvačka. Spíš mě přijde že to ztratí výkonu když jedu a sotva se to ohřeje tak na 10 15 minut stojím třeba u obchodu a pak vyrazím zpátky dom. pak to je takové lenivější...náhodně to pozoruju i jindy ale toto se mě stalo už víckrát... chybu na diagnostice nepozoruju a jediná co byla v závadách byla sporadická lambda ale to asi když byla odpojená jak sem testoval výfuk...
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
6.12.08, 19:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak musíš asi vag a čumět do toho a tlak čerpadla jestli nepadá, řídící jednotka má taky leta za sebou tak přispůsobit jinou by taky napovědělo miloš
|
6.12.08, 20:27 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: tak musíš asi vag a čumět do toho a tlak čerpadla jestli nepadá, řídící jednotka má taky leta za sebou tak přispůsobit jinou by taky napovědělo miloš
No to je problem s tou jednotkou, to bych tím pádem potřeboval zkopírovat to co je v týhle a nahrát to do jinej a to neumím
|
6.12.08, 20:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: slovacek.milos píše: tak musíš asi vag a čumět do toho a tlak čerpadla jestli nepadá, řídící jednotka má taky leta za sebou tak přispůsobit jinou by taky napovědělo miloš No to je problem s tou jednotkou, to bych tím pádem potřeboval zkopírovat to co je v týhle a nahrát to do jinej a to neumím
já řj 1,6 nemám ale můj mladý jezdí tak jednou za 14 dnů se spotřebou 5,5 max 6, a třista z místa, tak si to načasuji a zkusím jeho jednotku a hned vím kde je problém miloš
|
6.12.08, 20:57 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: Kristensen píše: slovacek.milos píše: tak musíš asi vag a čumět do toho a tlak čerpadla jestli nepadá, řídící jednotka má taky leta za sebou tak přispůsobit jinou by taky napovědělo miloš No to je problem s tou jednotkou, to bych tím pádem potřeboval zkopírovat to co je v týhle a nahrát to do jinej a to neumím já řj 1,6 nemám ale můj mladý jezdí tak jednou za 14 dnů se spotřebou 5,5 max 6, a třista z místa, tak si to načasuji a zkusím jeho jednotku a hned vím kde je problém miloš
U mě to nejde jsem los čipos a vačkos, takže bych musel sehnat uplně tu samou což je v podstatě nemožné
|
6.12.08, 23:46 |
|
|
Ondras83
|
vyměnil bych filtr na benzín, a vzal u šelky plnou toho lepšího na pročištění palivovýho systému, zkounul bych na vagu ten snímač tlaku jak píšeš...svíčky??
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.12.08, 11:11 |
|
|
Kristensen
|
Ondras83 píše: vyměnil bych filtr na benzín, a vzal u šelky plnou toho lepšího na pročištění palivovýho systému, zkounul bych na vagu ten snímač tlaku jak píšeš...svíčky??
Svíčky jsou nový, benzinovej filtr tam je nějakejch 15 000km, já bych právě řekl že na to má vliv to že to na chvíli vypneš
|
7.12.08, 11:13 |
|
|
Ondras83
|
vag...já si vzpomínám, že tohle něco podobnýho dělala 1,3 MPI, ale pak už sem to já neřešil, dělal to fotr
|
7.12.08, 11:20 |
|
|
Ondras83
|
já bych zkusil vag a vrazit ty prachy na tý šelce do toho lepšího benzínu
|
7.12.08, 11:21 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nemuze to delat jen nejaky smeti, ktery kdyz jedes tak si to natahne nekam a jak to jede tak ho to furt tlaci ve smeru paliva a nemuze se uvolnit, pak to zarazis, tlak zmizi, bordel nekam stece a nez se tam znova dostane tak to jede ?
|
7.12.08, 12:54 |
|
|
Ondras83
|
Vít píše: nemuze to delat jen nejaky smeti, ktery kdyz jedes tak si to natahne nekam a jak to jede tak ho to furt tlaci ve smeru paliva a nemuze se uvolnit, pak to zarazis, tlak zmizi, bordel nekam stece a nez se tam znova dostane tak to jede ?
nn...to bych vynechal, to není karbec, kdyby to tak bylo, tak by to cukalo nebo nejelo vůbec...
tohle bude nějaký čidlo nebo ta lambda...diagnostika napoví
|
7.12.08, 13:05 |
|
|
Kristensen
|
žádnej škubanec nebo vynechání znát není, všechno alespoň na pohled a na poslech šlape jak má jen to netáhne tak jak by mělo
|
7.12.08, 18:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
co třeba na chvíli vyhodit pojistku č 1 a jezdit tak miloš
|
7.12.08, 19:06 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Hele v techle autech se vubec nevyznam ale vim, ze kdyz to mel tata jako sluzebaka tak s tim byli furt problemy, hlavne se skrtici klapkou. Nevim jak se takova po... klapka projevuje ale jednou uz se servisak nastval vtal to k prerostovi(pac jsou kamosi) a asi pul dne preprogramovavali jednotku a od ty doby je to dobry... Takze hodne stesti
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
7.12.08, 20:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|