Autor |
Zpráva |
LiMaK
|
zlatej karbec
_________________ Vsechny správné vozy mají motor na té správné straně....ferrari,porsche, lambo...a 742
|
7.12.08, 22:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
LiMaK píše: zlatej karbec Radsej jednobodoveho Blbecka ako karbec.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.12.08, 23:13 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: co třeba na chvíli vyhodit pojistku č 1 a jezdit tak miloš
Co je pod jedničkou? Ventil na výpary?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
8.12.08, 09:30 |
|
|
Kristensen
|
Tak nevim, jsem ji vyškubnul a řekl bych že snad ani k žádnej změně na jízdě nedošlo kromě zvednutí volnoběhu na 1000rpm
|
8.12.08, 10:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Tak nevim, jsem ji vyškubnul a řekl bych že snad ani k žádnej změně na jízdě nedošlo kromě zvednutí volnoběhu na 1000rpm
pod jedničkou je řídící jednotka motoru, no občas čumím do pojistek a ona tam chybí, jak to vůbec vlastně jede?
sám jsem řešil pár neřešitelných sporadických závad i v kombinaci s LPG a na nic jsem nepřišel, po vytažení jedničky se chod motoru vylepšil a po připojení jedničky za tři měsíce jede dokonale,
není to všelék ale třeba šance když už jsi na prášky vytáhni jedničku jednička je správný směr miloš
|
8.12.08, 11:48 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: Kristensen píše: Tak nevim, jsem ji vyškubnul a řekl bych že snad ani k žádnej změně na jízdě nedošlo kromě zvednutí volnoběhu na 1000rpm pod jedničkou je řídící jednotka motoru, no občas čumím do pojistek a ona tam chybí, jak to vůbec vlastně jede? sám jsem řešil pár neřešitelných sporadických závad i v kombinaci s LPG a na nic jsem nepřišel, po vytažení jedničky se chod motoru vylepšil a po připojení jedničky za tři měsíce jede dokonale, není to všelék ale třeba šance když už jsi na prášky vytáhni jedničku jednička je správný směr miloš
dobrý no. Hele ale já pod tou jedničkou nemám jednotku, pod jedničkou je jednotka u BMM ale 1,6 MPi ne tam jen ten odvětrávací ventil ne?
|
8.12.08, 11:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mrknu autodata 1.6 motor AEE 94-2000, pojistky pojistka č.l 10A řídící jednotka, odvětrávací ventil to jsem snad ani nečetl, ten ovládá řj, prostě zkus pojezdi uvidíš,
každopádně odpojená pojistka 1 fachčí jak acylpirin když nepomůže neublíží miloš
|
8.12.08, 12:09 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: mrknu autodata 1.6 motor AEE 94-2000, pojistky pojistka č.l 10A řídící jednotka, odvětrávací ventil to jsem snad ani nečetl, ten ovládá řj, prostě zkus pojezdi uvidíš,
každopádně odpojená pojistka 1 fachčí jak acylpirin když nepomůže neublíží miloš
nebylo by s píš lepší vyškubnout hadičku od ventilu a ucpat ji? Perotože jak jsem psal vejš tak jsem to zkusil na cca 25 km a žádná změna jen se na volnoběh zvedly otáčky a plyn padá kapánek pomalejc dolu, takže si myslím že když není ventil na výpary napájenej tak zůstane otevřenej a jako by to přisává navíc vzduch přes nádrž.
|
8.12.08, 12:35 |
|
|
Kristensen
|
Já ještě zkusím pojezdit s noťasem, jen bude problem najít jednoho člověka, buď řidiče nebo někoho kdo zvládá diagnostiku, to bude asi lepší sehnat toho řidiče
|
8.12.08, 12:39 |
|
|
Kristensen
|
Tak jsem ještě chvíli laboroval s noťasem a v podstatě jsem nepřišel na nic, všechno je v hodnotách v jakých má být jen mě nesedí střída signálu pro řízení ventilu nádobky s aktivním uhlím v bloku naměřených hodnot ve skupině 005, má to být v rozsahu 6-19% a je to trvale na 19,9% a vůbec se nemění ani po odpojení onoho ventilu se nezmění nic na chování motoru jen se nahodí chyba v paměti ale jinak i hodnota 19,9% zůstává pořád stejná tak jsem ho zatím nechal odpojenej a uvidím.
|
8.12.08, 14:27 |
|
|
Kristensen
|
Tak zatím to jede tak jak by mělo
|
8.12.08, 17:51 |
|
|
Jura
|
Kristensen píše: Tak zatím to jede tak jak by mělo
Si ho dpojím taky... třeba mi to pojede líp Já když feldu kupoval, tak byl taky odpojenej, ale kdoví, jestli schválně třeba na tom něco bude....
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
8.12.08, 18:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|