|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Fávo strikacka BMM-nestartuje
Autor |
Zpráva |
mojito
|
Fávo strikacka BMM-nestartuje
nazdarek vsichni.Dneska jsem vyjel se svym Fávem-strikacka BMM,a uz par metru za barakem to nak nemelo ten spravnej tah a asi po kilometru mi to zdechlo a nejde to natocit.Baterka je ok,svetla sviti,atd,starter taky točí,ale nenastartuju to proste.Uz jsem to nechal odtahnout..800,- do ofic.opravny Skoda.Nevite bajoko cim by to mohlo byt?Nejaky modul...?palivovy filtr...? Je to rozbity? Diky za nazory
_________________ mojito (Felda 1,3 MPI 50 kw/68 koni)
|
5.12.08, 20:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Fávo strikacka BMM-nestartuje
hallov snímač, VN modul, vstrekovač, alebo celá klapka, čerpadlo...
filter asi nie, ten by sa prejavoval postupným znižovaním výkonu, ale dlhodobejšie...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
5.12.08, 21:46 |
|
|
mojito
|
Re: Fávo strikacka BMM-nestartuje
michalkatka píše: hallov snímač, VN modul, vstrekovač, alebo celá klapka, čerpadlo... filter asi nie, ten by sa prejavoval postupným znižovaním výkonu, ale dlhodobejšie...
Ok,diky.V pondeli se dozvim co tomu bylo
|
5.12.08, 23:54 |
|
|
Ondras83
|
jako první bych volil hall snímač, cukalo to?...jestli jo, je to vono, jestli se to nezmění, palec, víčko, indučka...hlavně tam musí jít benzín
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.12.08, 13:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: jako první bych volil hall snímač, cukalo to?...jestli jo, je to vono, jestli se to nezmění, palec, víčko, indučka...hlavně tam musí jít benzín
ondro možná lepší je vytáhnout jednu svíčku připojit a vidíš a cítíš pokud necítíš a nevidíš tak ten snímač otáček miloš
|
6.12.08, 13:45 |
|
|
mojito
|
Tak to bylo nakonec benzinovym cerpadlem.Vrakac to jistil-cena 1.800,- (no lepsi nez novy za 7.000,-) plus prace 930,- ve Skodaservisu...
|
9.12.08, 03:04 |
|
|
michalkatka
|
mojito píše: Tak to bylo nakonec benzinovym cerpadlem.Vrakac to jistil-cena 1.800,- (no lepsi nez novy za 7.000,-) plus prace 930,- ve Skodaservisu...
a nové čerpadlo do plaváku sa dá zohnať aj do 1000.- len tak mimochodom...
napr:
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/motorek-cerpadla-paliva-do-nadrze-holy:3472b1691ff438f5
a škoda servis ? výmenárov poznám dosť
ale hlavne že už jazdí a že si spokojný...
|
9.12.08, 14:00 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michale na moravě jen AQ a fuel pumpe čína, asi 750 korun, pokud máš nějaké zkušenosti na slovensku tak napiš já mám špatne ty čerpadla nemají výkon ani tlak, v zimě se nedá rozjet, děs, jedine VDO to je orginál a to fakt za sedmičku nebo ten válec umím na MPi za 1500 a viděl jsem VDO komplet made in italy na 3800 miloš
|
9.12.08, 16:45 |
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: michale na moravě jen AQ a fuel pumpe čína, asi 750 korun, pokud máš nějaké zkušenosti na slovensku tak napiš já mám špatne ty čerpadla nemají výkon ani tlak, v zimě se nedá rozjet, děs, jedine VDO to je orginál a to fakt za sedmičku nebo ten válec umím na MPi za 1500 a viděl jsem VDO komplet made in italy na 3800 miloš
áno je to čína, ale kolegovi odišlo na MPi Felde zohnali sme nejaké talianske za 1200 a zaťiaľ OK...
s tou čínou by som bol aj ja opatrný...
niekde som videl aj to origo Bosch (samostatné čerpadlo) cena cca 2000skk....
|
9.12.08, 20:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|