Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 19:09

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 ZADNI NAPRAVA S120 
Autor Zpráva
Příspěvek ZADNI NAPRAVA S120
Mam rozsedlu zadni napravu.hodne se mi sjizdi vnitrni strana pnematik.da se rict ze to jezdi po polovicni sirce plastu.chtel bych zvednout zadek tak o 5-6cm.Pomuze to? z jakeho auta se daji pouzit pruziny a kde je sehnat?kamarad rikal z wartburga ale ty uz shanim pekne dlouho a furt nic.

Tom911turbo@seznam.cz

5.3.06, 16:28
Pspvek Reklama

Pan Kapitán

Příspěvek Re: ZADNI NAPRAVA S120
Tomas Honig píše:
Mam rozsedlu zadni napravu.hodne se mi sjizdi vnitrni strana pnematik.da se rict ze to jezdi po polovicni sirce plastu.chtel bych zvednout zadek tak o 5-6cm.Pomuze to? z jakeho auta se daji pouzit pruziny a kde je sehnat?kamarad rikal z wartburga ale ty uz shanim pekne dlouho a furt nic.

Tom911turbo@seznam.cz

Nekdo rekne ze je to prasarna (taky ze je :twisted: ): pomohly mi pruziny z Rapida.
Poznas je podle velky dylky a slabsiho dratu (stejnej jako maji predni). Sehnal sem je na vrakaci, kde vubec nevedeli, co za vzacnost to hodili do srotu.

Pruziny jsou delsi a bohuzel taky mekci, chova se to trochu zvlastne, ale da se na to zvyknout. Muzu poslat foto.

6.3.06, 08:27
Profil ICQ YIM

Příspěvek Re: ZADNI NAPRAVA S120
Viky píše:
Tomas Honig píše:

Tom911turbo@seznam.cz

Nekdo rekne ze je to prasarna (taky ze je :twisted: ): pomohly mi pruziny z Rapida.
Poznas je podle velky dylky a slabsiho dratu (stejnej jako maji predni). Sehnal sem je na vrakaci, kde vubec nevedeli, co za vzacnost to hodili do srotu.

Pruziny jsou delsi a bohuzel taky mekci, chova se to trochu zvlastne, ale da se na to zvyknout. Muzu poslat foto.

no ja si na to na Rapidu marne zvykam uz rok. predek mam riznuty o 1 zavit, ale ten zadek... no nevite navodou jak to pritvrdit? nepomohlo by vymenit ty pruziny za nove? Docela hodne bych se divil kdyby je nekdo predemnou za tech 19 let stari auta menil. Taky mam celkem rozsedly zadek. Kola jak nalozena Tatra.

6.3.06, 19:52
Pan Kapitán

Příspěvek Kola jak nalozena Tatra...
U rapida bych se predevsim zacal zabyvat geometrii napravy. Ta rozsedlina je totiz obvykle zapricinena nejen pruzinami. Kdyz se ti kola "rozjedou od sebe", tak na pruzinu pusobi vetsi sila pri stejnym zatizeni, takze je auto niz, nez kdyby byly ramena v poradku. Taky sem to resil a tohle docela pomohlo. Viz http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=421 (nakonec jsem ty pera jeste menil za kratsi).

7.3.06, 14:42
Profil ICQ YIM
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]