Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 14:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 POMOC- Svítí mi kontrolka mazání v nízkých otáčkách 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Divné Pokračování
milalof píše:
Kristensen píše:
Pokud se ti rozsvěcí až teď a jen opravdu hodně teplý a olej ti připadá řidkej tak čuchni jestli z něj není taky cítit benzín!!! Nepřipadá ti ten motor takovej trochu hlučnější nebo chrastivější???

Tak vůbec nechápu jak, ale když jsem se pak v sobotu snažil auto nastartovat,
Vůbec se Favoritu nechtělo. Baterku jsem startováním postupně vyždímal a nakonec motor naskočil, až když mně přez zpátečku roztáhly na laně.
Od te doby jsem již kontrolku za jízdy svítit neviděl, jen se bojím, že to zase nepůjde nastartovat. Mám dojem, že ten zvuk motoru je trochu jiný. Připisuji to dolití oleje.. Jinak nevím.

Takže ti ubejvá olej jo? Pokud jo no tak by snad nemusela ta membrána být v háji, protože pokud ti valí benzín do oleje tak buď se hladina drží nebo rapidně svévolně stoupá, a nechtělo to chytit? No mohl by to být projev membrány ale taky spousty dalších a dalších věcí, co spotřeba? jaká je?

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

17.12.08, 11:18
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Divné Pokračování
Kristensen píše:
milalof píše:
Kristensen píše:
Pokud se ti rozsvěcí až teď a jen opravdu hodně teplý a olej ti připadá řidkej tak čuchni jestli z něj není taky cítit benzín!!! Nepřipadá ti ten motor takovej trochu hlučnější nebo chrastivější???

Tak vůbec nechápu jak, ale když jsem se pak v sobotu snažil auto nastartovat,
Vůbec se Favoritu nechtělo. Baterku jsem startováním postupně vyždímal a nakonec motor naskočil, až když mně přez zpátečku roztáhly na laně.
Od te doby jsem již kontrolku za jízdy svítit neviděl, jen se bojím, že to zase nepůjde nastartovat. Mám dojem, že ten zvuk motoru je trochu jiný. Připisuji to dolití oleje.. Jinak nevím.

Takže ti ubejvá olej jo? Pokud jo no tak by snad nemusela ta membrána být v háji, protože pokud ti valí benzín do oleje tak buď se hladina drží nebo rapidně svévolně stoupá, a nechtělo to chytit? No mohl by to být projev membrány ale taky spousty dalších a dalších věcí, co spotřeba? jaká je?

To právě nevím, zatím.
Zatím bych odhadoval, že vysoká asi 9na 100 ale neodadnu to.

17.12.08, 18:25
Profil ICQ

Příspěvek 
jo, inac stava sa, ze ak su trocha viac obehane ojnicne a hlavne loziska v motore, tak to s mensim mnozstvom oleja po velkej zaberacke na volnobehu poriadne nemaze, pretoze olej sa ohreje, loziska poriadne netesnia.

mal som to na 105ke, ktora grcala olej tak, ze tam vzdy zostalo len nieco malo nad minimom (cokolvek viac vygrcalo) a ked som s tym paril 20 km nad 110 km/h, tak pri prichode do dediny som nemohol vyradit, inac prestalo mazat. dali sa nove saly a kontrolka mazania niekedy nezhasla ani 10 sekund po vypnuti motora.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

17.12.08, 21:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3